Danes sem slučajno naletela na krasno idejo! V en kozarec frnikule (ali kamenčke ali karkoli pač) v številu kg, ki jih želimo izgubiti. In ko kg padajo, jih samo prestavljamo v drug kozarec. Meni je ideja všeč!!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0422/2l3-21-Ins_thumb.jpg[/img]
Jaz sem si pa dala opomnike za 12 tednov vnaprej…84 dni…vsako jutro mi bo napisalo in odštevalo, “še 84 dni! In pozabi včeraj, danes je nov dan!”.
To drugo je bolj kot preventiva 🙂 Da slučajno ne obupam po “napačnem” obroku ali dnevu. Ker vem, da bodo prišli. Ne vem, 12 tednov se mi zdi dovolj dolga doba, da se kaj pozna in dovolj kratka, da se da vztrajat. Pa da vidimo, če bo to kej pomagalo… 🙂
Tvoja ideja mi je tudi všeč – upam, da bom nabrala toliko frnikul pri otrocih, da bo dosti za moje kile, hihi. Sicer pa ni treba da vse naenkrat zgubim!
O fajn ideje :).
Jaz tudi rabi nekaj. Recimo nekaj z €. Mogoče namesto frnikul € in potem tisti kupček, ki predstavlja izgubljene kg –> nakup nagrade :). Nekaj v to smer si moram namisliti.
Tudi meni se zdi 12tednov ena taka ok doba, ko že mora biti kak učinek.
Upam, da še kdo napiše kako se kaj motivira. Da bom lažje kaj zase naštudirala.
tole si nalimajte na steno 🙂
Naredila sem si opomnik z besedilom “še 84 dni” in naštimala da se sproži dnevno, do določenega datuma. Ja, potem sem pa za vsak dan spremenila številko 🙂 to sem naredila med enim sprehodom za 20 dni naprej. Ko bo treba bom pa spet 🙂 Če pozna kdo boljši način, bom pa vesela.. Ampak meni se res ni zdelo komplicirano, splih ko vidim, da mi pomaga. Upam da pridem do konca 😀
Še ena za motivacijo. Neverjetno!!!