moten center za ravnotežje
Pozdravljeni,
Na pregledu pri enem zdravilcu mi je ta dejal, da imam MOTEN CENTER ZA RAVNOTEŽJE.
Kaj več mi ni povedal, vendar ko sem prišel domov sem začel malce tuhtati o tej stvari, zato bi vas prosil še za vašo, bolj strokovno razlago.
Zanima me, kaj je po vašem mnenju mislil s tem? Mogoče na organ za ravnotežje, ki je v notranjem ušesu, ali na kakšne centre za ravnotežje v možganih?
Ker kot prebiram na internetu, je center za ravnotežje v bistvu v notranjem ušesu.
In še to, kaj je po vašem mnenju mislil z besedo »moten«? Na kakšen način moten?
Hvala in lp,
Žiga
Pozdravljeni,
že več let imam težave z desnim ušesom-pogosta vnetja, perforacije bobniča, pred dvema letoma so mi naredili tudi septoplastiko. Na to, da pritiska v tem ušesu nikakor ne morem izenačiti sem se že zdavnaj navadila, zdaj je postal moteč zvok, ki se je sprva pojavil ob kašljanju, kihanju in zehanju, zdaj pa je prisoten na vsakih nekaj minut. Ne znam ga opisati, naj se sliši neumno, ampak še najbolj je podobno zvoku tovornjaka nekje daleč.
Zanima me, ali je kakšna možnost, da se to odpravi ali se bom zgolj morala na zvok navaditi kot na pokanje v ušesu?
Hvala in lp.
Sandra