MOški, ŽEnske
Moški so imeli boljše možnosti, da so se uveljavili in izkazali ( patriarhat…).
Če je to edini dokaz ( priznani dosežki…), da so moški bolj ustvarjalni ( bolj globoki, čustveni romantični ), kot trdiš, potem je škoda, da sploh še naprej parlamentiramo.
Upam si trditi, da je polno butcev – obeh spolov in ogromno ustvarjalnih ( ? ), romantičnih in krasnih ljudi – obeh spolov…
Kako si , ljudje božji , lahko privoščite, da po eni osebi s katero se družite ali živite, tako posplošujete stvari. Zakaj meniš, da smo vse ženske iz istega testa ( enako vprašanje velja ženskam, katerih možje znajo razpravljat le o športu in računalniških igricah…) ?
Mogoče pa nas le lastna ozkost sili k takšnemu razmišljanju….
Velikokrat sem že doživel, da te nekdo vtakne v določen predalček zgolj na podlagi spola. Naprimer, ti si pa tak pa tak, ker si moški, ti si pa slabši v tem in tem, ker si moški, ti pa ne zmoreš tega in tega, ker si moški… Ali pa, jaz sem v tem boljša od tebe, ker ženske to zmoremo narediti bolje… Ampak mene prav malo briga, kaj zmore večina žensk in česa ne večina moških. Mene zanima samo to, kaj konkretno zmoreš kot človek, ne pa ker si moški ali ženska, namreč prav lahko se zgodi, da zate ne velja tisto, kar velja za večino tvojega spola. Meni naprimer bi delali krivico, če bi kdo trdil, da sem tak kot vsi moški, da se ne znam pogovarjat, da nisem romantičen, da ne znam kazat čustev….
Pogovarjam se zelo rad, pa ne o fuzbalu ampak o osebnih, življenjskih… zadevah. Rad se zmišljujem vedno nova presenečenja za svojo punco. Ni me sram jokati, saj sem moral prav svojemu dekletu dopovedati, da ni v tem nič sramotnega in šibkega. Razni športni dogodki so mi zadnja skrb v življenju.
Odvisno koga sprašuješ žensko ali moškega.
Ženskam se zdi normalno pogovarjat o vsaki stvari, smo tudi čustveno bolj razvite. Hkrati imamo pa tudi to sposobnost, da delamo lahko več stvari hkrati. Moški pa mora eno stvar izklopit in se šele nato lahko osredotoči na kaj drugega…mi se zdimo njim zakomplicirane, oni pa nam včasih skrita uganka…
Ženske, vedno pripravljene na pogovor ….
Nič manj in nič več kot vsi ljudje na tem svetu.
Globina … duše….širina ….
To ti je kot voda . Vidiš le površino in če se nočeš oz. ne znaš potopiti, nikoli ne izveš, kaj je v njej (njem) . Lako pa je voda v kozarcu ali pa vidiš pred seboj ocean.
In takšni smo ljudje (ne samo moški), veliki, majhni, globoki, plitki …. površina pa mirna, razburkana …..
Ženske, da ste komplicirane…. .
ha, ha … ha ….. tipični izgovor, ki ga uporabljata oba spola v svoj prid, da prikrijeta svojo nemoč v odnosih.
Prvič, ker ni boljših in drugič ker so takoooooooooooo ubogi, da se ti kar zasmilijo, kot kakšna uboga živalca. Pol si pa mislim, če imaš doma lahko potepuškega psa zakaj ne bi imela še moški osebek. Tako ali tako sta oba enaka, renčita, se praskata in cel ljubi dan ležita na kavču:)) Pa sex prosim, zaenkrat še niso iznašli kaj boljšega, čeprav prosim, ne seksajo vsi dobro, moraš že malo okrog poskušati,da dobiš kaj v redu, da se splača obdržati.
MOJ BOG! Večina od vas ne bo nikoli srečna. Zakaj? Polni ste stereotipov, predsodkov, predvidevanja in vzvišenega mnenja o svojem spolu in polni negativnosti o nasprotnem. Ljudje smo različni in spol ne določa tvojega karakterja. Mene je groza, ko vidim koliko ljudi vztraja v praznem razmerju – in to menda zato, ker ne bodo dobili boljšega. To je strahotno!
Ljudje znebite se teh mišljenje in zamenjajte družbo!