Najdi forum

Montaža šotorjev-tujina

Pokliči nujno takoj tel 041217085 za motažo šotorov v tujini

Pozdravljeni,
evo zdajle sem prišel domov in vidim, da ste odgovorili.Vam kar na kratko napišem,da sem dobil za dva do tri mesece na smučišču,tako, da smo se za par dni falili, ker sem že podpisal pogodbo.Meni je potreben vsak euro, zato sem takoj sprejel,čeprav bi šel raje z vami. Ampak je preveč položnic za plačati.Govoril sem tudi s prijatlem, baje da sta se tudi za par dni falila,ker je dejal, da bi šel tudi raje z vami.Vglavnem, če boste kaj rabili pomladi sva vama na voljo,pa če tudi samadva prideva na Švedsko ali pač kjerkoli boste delali,tudi če samadva plačeva karto.
Lep pozdrav
Vale

Pošlji mi svoj kontakt-podatke na [email protected]

pozdravljeni mene zelo zanima postavljanje sotorov v tujini bilo kje
prosim če je kaj prostega da me kontaktirate na
[email protected]

Pozdravljeni,
zanima me ,če greste letos tudi v tujino postavljati šotore in kdaj približno?Sem že postavljal šotore znam pa tudi angleško.
Lp
Aljoša

Terraviva je redni plačnik,si zavarovan.To mi je povedal prijatelj,kateri je delal za njih.Zaslužil je zelo dobro.
Delati je treba fizično, ampak kdor ima od malega delovne navade, ni problem.Fantje ne jamrajte,dokler boste čez dan spali in ponoči ven hodili,za vas ne bo nobena služba dobra,kajti tudi zdržali ne boste.
Aljo

Ali boste letos še kaj rabili za delo v tujini? Bi se z veseljem pridružil.Upam,da mi boste odgovorili.
Lep pozdrav

Pozdravljeni,
ali rabite še kakšnega delavca za postavljanje šotorov?Vesel bi bil vašega odgovora,sem že delal pri vas,potem pa je tako naneslo, da sem moral odpotovati v ZDA,sedaj pa sem prost, zato se vam zahvaljujem za odgovor.
Robi

Če kdo rabi delo naj me pokliče 041376174. Nujno, tujina, dober zaslužek, dobra firma.

Se iščete delavce pol javite na [email protected]

Se iscete delavce pol prosim javite na [email protected]

New Report

Close