Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija moluske

moluske

Pozdravljeni.
Sin ima moluske. Pedijatrinja je dala Infectodell, s katerim sva začela zdravljenje. Zasledila sem, da se zraven dobi tudi krema ureafett, ki jo zmešajo v lekarni na recept, katero pa ped. ni niti omenila. Predvidevam, da nima veliko izkušenj s to boleznijo in zato nisva dobila dodatnih nasvetov, niti kreme, pa tudi ne napotnice za dermatologa. Tudi ponovno naju ni naročila za kakršenkoli pregled poteka zdravljenja.
Bojda naj bi tudi zaščitila zdravo kožo pred nanašanjem Infectodella? Zanima me, ali naj prosim ped. da mi da recept za kremo ureafett, za kaj se ta krema uporablja, kdaj in kam jo moram nanesti….in ali jo naj celo prosim za napotnico za dermatologa.
Hvaležna sem za vsak nasvet in dodatno informacijo.
Hvala

Moluske so mehke virusne bradavice, ki se hitro širijo. Običajno jih mažemo s preparati, ki raztopijo rožene obloge, pogosto pa jih je potrebno postrgati. Mažemo samo molusko, okolišnjo kožo zaščitimo s katerimkoli negovalnim mazilom. Ureafett ne poznam.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close