Najdi forum

pred enim tednom mi je umrla teta,ki mi je pomenila res veliko in sem jo imela za svojo mamo,kajti moja mama ni bila nikoli tako srčna kot je bila ona.Žal se je 8mesecev bojevala z rakom,ki pa je ze na začetku bil diagnosticiran kot neozdravljiv in ji napovedal še okoli 3 mesece.In ona se je borila naprej kajti ni vedela,da jo vseeno čaka britki konec.Žal pa tudi mi kot njena ožja družina nismo vedeli tega oz.nam ni tega od njene družine nobeden povedal in ko je bila bolana nismo smeli k njej in bi se morali najavljati.Skratka,kot družina smo bili zelo povezani a ko je prišla njena bolezen so nas vsi njeni zavračali in tudi ona ni želela obiskov,čeprav je kot oseba bila zelo družabna in topla.Sin in hčerka in mož vsi so bili proti obiskom,niti njena mama in edini brat,ki je moj oče niso smeli k njej,nič ni bilo informacij kako je njeno zdravje ničesar šele po njeni smrti smo dan kasneje izvedeli,da je bila neozdravljivo bolana.Moram reči da z naše strani smo ji pomagali denarno in kako drugače in še bi ji in bi ji če nas nebi tako zavračala in prav tako njena družina.Izdihnila je tiho,tudi na tiho so jo pokopali in ljudje,ki so ji bili blizu nekoč so bili tudi ogorčeni saj nekateri sploh niso vedeli za njeno hudo bolezen,Vem,da v vsakem primeru je smrt prehitra,a za takšno osebo ko je bila moja draga teta je bila res hitra in izjemno boleča zakaj se sprašujem in tako še verjetno mnogi drugi,le kaj je storila narobe da je tako boleče umrla nekaj mesecev.Bila je kot angel,res imela je takšno močno karizmo,ki je v trenutku osvojila,bila je preprosta,predana delu družini,sprejemala je ljudi takšne kakršni so,vedno je bila na voljo nikoli se ni kregala,rada je plesala se pogovarjala,bila takoj za zabavo,znala je objemati,poljubljati,reči rada te imam,bila je družabna,…res vse je bila nekaj stvari šele zdaj dojemam kako resnično VELIKA OSEBNOST JE BILA,Takšnih ljudi kot je ona je resnično malo in vem da z izgubo nje se bo v naši družini veliko spremenilo in žal morda na slabše kajti on a je znala znala je narediti človeka velikega in zaženjenega.Bila je res NAJBOLJŠA na svetu zame in za druge.Sedaj sem padla v depresijo in sploh ne morem verjeti da je ni in da je nikoli več ne bo,nikoli več,Kako naj se s tem sprijaznim kako?Ve kdo se sploh lahko kdaj potolažiš,Boli me tudi to da v času bolezni ni želela okoli sebe ljudi,baje je to normalna reakcija bolnikov.Apak zakaj je bila takšna,kar naenkrat.KAKO NAJ GREM NAPREJ IN TUDI MOJA DRUŽINA,VSI ZELO TRPIMO.rADA IMAM MOJO TETO ČEPRAV NI VEČ MED NAMI VEDNO BO V MOJEM SRCU.VEDNO

Razumem.
Iskreno sočutje.

Veronika

Prihajam do zaključka, da rak večinoma vzame dobre, neegoistične ljudi, ki se razdajajo za druge. Nekaj je na tem.
Moje sožalje ob izgubi tete. Minilo je premalo časa, da bi lahko dojela in predelala, to je dolg proces. Drži se.

Iskreno sožalje.
O kako te razumem, vem kako zelo boli. Drži se.

New Report

Close