Najdi forum

Draga mami – moj angel,

vse najboljše, danes bi dopolnila 60. let…Pa vedno sem mislila, da boš, tako ‘močna’ ženska kot si bila ti, dopolnila najmanj 80. let. Žalostna sem, da te je usoda iztrgala, čeprav v naših srcih si in vedno boš. Včeraj, ko sem prižigala svečke, sem čutila tvojo prisotnost. Solze, da ne moreš biti z mano, da ti ne morem čestitati. Res še nekako ne dojemam, še vedno čakam, da te bom kdaj videla, slišala tvoj glas. Čeprav je že leto in štiri mesece…

Draga mami,rada te imam, angel moj, spremljaj me na vsakem koraku…V mislih si z mano….

tvoja hči

Ja, zarja1, vsi misimo, da bodo naše ljube mame dočakale neskončno let. Pred davnimi leti, ko je umrla moja mama, je umrl ves svet. Dočakala je nekoliko več let kot tvoja mama; ko me je brat obvestil, da ima mama neozdravljivo bolezen in da bo živela še približno tri mesece, se mi je podrl svet. Čeprav sem imela moža in otroka, je vse postalo mrtvo, utrujajoče, dolgočasno. Počasi sem spoznala, da je smrt del življenja, da je smrt za mamo samo odrešitev in sem počasi zaživela naprej.
Jutri, 18 7.2008 , bo obletnica njene smrti. Prižgala bom svečko, včasih se mi zdi, da je ob meni, da se me dotakne, da mi da znak, da je z menoj. Posebej mojo hčerko, vnukinjo, je imela zelo rada in včasih se mi zdi. da prav bedi nad njo.
Ja, zarja1, to so naše mame, od katerih se ne moremo nikoli posloviti. naše mame, ob katerih smo se počutile srečne in močne, dokler nas niso zapustile. Bodi močna ! Milena

New Report

Close