Najdi forum

Danes je prav lep sončen dan če bi bila med nami bi sedaj se ravno odpravljala iz službe.Želim ti povedati da te nikoli ne bom pozabila,nikoli ne bom pozabila tvojega nasmeha,tvoji spodbudnih sporočil,nikoli ne po pozabljen dan ko si bila ob meni ob rojstvu hčerke,ko si se igrala z mojo hčerko jo učila pesmic,jo vrtela v naročju.Ko si ko sem se bila majhna deklica mi pletla venčke iz belih marjetic,mi naredila punčko iz cunj.Nikoli ne bomo vsi tvoji pozabili naši piknikov kjer si prva zapela in zaplesala,ko si tekmovala z nami v tekanju po travniku,ko si pripovedovala šale in ko si nas poslušala.Bila si in boš ostala v naših srcih.Še vedno ne morem verjeti da te ni več.Takšna energija je vrela iz tebe,da si nikoli nismo mislili,da boš tako kmalu na vrsti za drugi svet.RADI TE IMAMO VSI KI SMO TE POZNALI IN ZARES NIKOLI NE BOŠ IZGINILA IZ NAŠIH SRC,SPOMINČICA(TVOJA NAJLJUBŠA ROŽICA).Počivaj v miru čeprav težko, a vendar si se rešila vseh peklenskih muk,ki so te doletele.Živela si zato,da si osrečevala druge sebe si vedno zapostavljala,angel si bila,ki si živela kratek čas ob nas,upam da smo ti vsaj nekaj povrnili.

New Report

Close