Najdi forum

Moja teta

Moja teta, ki je nemška državljanka se je na dopustu v Sloveniji v toplicah pri izhodu iz prostorov, kjer so bazeni pri padcu zlomila zapestje desne roke. Za zdrs naj bi bila kriva mastna tla. Zavarovalnica ji je izplačala manjšo vsoto z izgovorom, da ima hotel pri njih zavarovano samo za manjšo zavarovalno vsoto. Nato je odvetnik vložil tožbo proti družbi, ki upravlja hotel. Zanima me kakšne možnosti ima, da še kaj dobi iz tega. Poškodba je bila kar huda: Pol leta je imela v zapestju ploščo, kito so ji skrajšali tako, da sedaj ne iztegne palca, gibljivost je slabša, moči nobene v roki. Sedaj čaka na razpis obravnave že 9 mesecev in še ni videti, da bi v doglednem času bila poklicana na obravnavo. Za vsak odgovor se vam lepo zahvaljujeva.

Vaš primer je tipičen primer odškodninske odgovornosti iz naslova zavarovanja splošne odgovornosti .
Zavarovalnica je poslala poravnalno pogodbo,v kateri je bil znesek neprimerno manjši,kakor če bi vložili zahtevek preko odvetnika. Postopek traja po moje malo predolgo,zakomplicira pa se dostikrat takrat,kadar je potrebno pridobiti še izvedenška mnenja.Če boste potrebovali pomoč,pa se lahko oglasite.
Lepo vas pozdravljam, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close