Najdi forum

moj partner je politični aktivist

Drugače pa nič kaj posebej novega, vode nam zgleda ne bodo privatizirali in je ena bitka mogoče dobljena … Ampak čakajo že nove fronte, menda nam skušajo omejiti tudi pravico do pridelave lastne hrane (masovno kmetijstvo in industrija predelave živil) ter nabiranja zelišč (farmacevtska industrija).

Mislim, da je vse skupaj dejansko šlo predaleč.

Levičarka, nekateri posamezniki si želijo katastrofo, zase. Ne zaradi tega, ker bi hoteli boljši svet, ki bi bil posledica, (kot trdijo), ampak preprosto zato, ker se sami ne znajo resetirat. Mogoče je tvoj partner preprosto zaročaran nad tem, kar je in česar ni dosegel v življenju in bi mu vsesplošni novi začetek prišel prav, da si zagotovi novo in boljšo družbeno vlogo, boljšo pozicijo v neki drugi družbi, v neki komuni, tam bi bil pomemben član. In seveda se tega ne zaveda. Ne trdim, da je temu tako, ti ga poznaš in si lažje odgovoriš na vprašanje, koliko je na tem. Če boš videla, da je vse skupaj le obupan poskus, da bi imel priložnost začet na novo, v bolj mu naklonjenem okolju, boš mogoče lažje poslušala, kar govori. Ne bo te prizadelo, ampak boš razumela, kaj mu dogaja. Vse dobro!

Robi tole je pa pravi odgovor!Resnica

Dobra iztočnica, zelo mi je pomagala.
V teh dneh sva se pogovorila, nekaj stvari dogovorila, bilo je boleče za oba, a upam, da bo dober temelj za nadaljevanje.

Verjetno mi nisi dobro razumela. Jaz sem le predvideval, da si dovolj zrela, samostojna, da boš rešitev nekako že poiskala. Mogoče pa sem se zmotil. Ne vem, kaj je tu domišljavega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close