Najdi forum

moj ati je zaspal

ri nas je bilo zadnje 3 tedne grozno,bolečine ,bolečine in še enkrat neznosne bolečine.Do včeraj ,ko je ati za vedno zaspal.Po enis trani čutim močno olajšanje ,da se je rešil,po drugi pa ………,ne rajši ne bi zdaj o tem ,ker preveč boli.

Moje iskreno sožalje.
Vsaj droben kanček tolažbe naj bo to, da je ati rešen vsega trpljenja 🙁

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Iskreno sožalje tudi v mojem imenu!
Vedi, da pravkar čutim zelo podobno kot ti, čeprav me je zapustil dedek, ne ati. In trenutno mi je edina tolažba, da ne trpi več, kot je predvsem trpel zadnje tedne.

Želim ti, da v sebi čim prej najdeš mir in moč, da bodo v tvojem spominu kmalu lepe slike iz preteklih časov in ne le trpljenje zadnjih dni!

Moje sožalje.

Vem kako boli!
Moje iskreno sožalje!

Moja mami je umrla pred štirimi meseci… po mučnem trpljenju zaradi raka, je mirno zaspala… vem kako ti je.. in vem da trpiš ti.. in tvoji najbližji.. ampak ati je še vedno s tabo.. saj veš..

mislim nate

Moje iskreno sozalje….naj te vsaj malo potolazi,da je resen vseh bolecin…

Tudi jaz ti izrekam globoko sožalje.
In ja… tudi meni je v edino tolažbo misel, da mu je tam, kjer je, bolje. Da ne čuti več bolečin. Pa vendar je ves čas v naših mislih. Še vedno se veliko pogovarjamo o njemu.

Sožalje tudi iz moje strani. Vem, kako je, moj oče je umrl pred dobrim mesecem, brez vsakega opozorila…
A ostaja z mano, v mislih, spominih in konec koncev v moji osebnosti.
Prav je, da človek žaluje in ne zatira svojih občutij, a rada bi s tabo delila misel, ki mi jo je ob smrti mojega očeta izrekel moj prijatelj: izkoristi tisto, kar ti je oče dal. Bodi srečna, saj tako njegova prizadevanja ne bodo zaman, s tem boš uresničila tudi njega.
Drži se, če bo pa prehudo, smo tukaj.

LP, Petra

iskreno sožalje.vem kako ti je….čas…..edino to naredi bolečino milejšo….

New Report

Close