Najdi forum

Eno vprašanje za punce: ali nosite modrce zato, ker jih res potrebujete ali zato, ker se kao spodobi oz. da vas tipi ne bulijo v prsi? Ali morda še zaradi katerega drugega razloga?

zato ker se “spodobi”

ponavadi se joški povesijo če ne nosiš modrca

Jest pa včasih vidim kakšno, ki ne nosi modrca in ji prsa prav lepo plapolajo pod majico … moram priznati, da se mi to zdi kar fajn. 🙂 Ne sicer pri vseh, ampak pri nekaterih je pa res lepo.

Kakor pa slišim od drugih, jih nosijo zato, ker jim je nerodno, če bi se skozi majico videle bradavičke … je to res tudi pri vas?

lp od Modelja

Jst sploh ne morem brez. ene pravijo, da jim grozno neudobno, ampak moje so malo vecje, tako da sploh ni sans, da bi naokoli hodila s plapolajocimi. 🙂

Cau, Taja.

zato da zgledajo večje:)

Največja neumnost je nositi nederček zaradi spodobnosti. In kaj potem, če fanti zijajo?

Tudi moje so večje, zato ga moram nosit. Žal. Včasih, ko pa sem sama doma, mi prija, da ga ne dam gor in skačem v sami majčki.

Jaz modrc nosim zaradi sebe.Imam boljši občutek pa da ne visijo in ti lezejo kar nekam.Pa tudi lepše pod majco stoji…

Jaz nosim mder predvsem zato, ker hočem ohranit lepe prsi.

zarad praktičnosti, včasih pa tud zlo paše bit brez

jest osebno bi bla rajs brez…. ampak glede na velikost je to mal bl tezko, k me pol vse boli… drugac je pa bolsi filing brez… ampka pac ne gre… vsaj pr men ne (mogoce ucas!)

use gre na jug 😀

Totalno narobe, draga moja!

Prsa drži gor mišica, ki jo je treba utrjevati z usteznimi vajami. Modrc je totalna potuha za mišice in joški se ti prej povesijo, če ga nosiš, kot če ga ne.

Sama modrca nisem nosila do svojega 28. leta, ker sem v svojih srednješolskih časih živela v srečnih časih hipijaštva in takrat so bile obvezne prosojne majčke in NOBENEGA modrca. Vsa ta leta sem imela krasna prsa (res pa je, da nisem rodila). Še pri tridesetih sem imela boljša prsa kot znanka, ki je bila stara 22 let in je od nekdaj nosila modrc. Potem sem delno zaradi službe, delno zaradi mode začela nosit modrc in kljub temu, da delam vaje, opažam, da zadnja leta gravitacija deluje drugače. :)))

Skratka: vsaj doma bodi brez, pa nujno delaj vaje, če nočeš, da bi tvoj dečko čez deset let tvoja prsa iskal nekje okrog popka.

to pa sploh ni res, povesle so se ti kvecjemu zato ker se staras, modrc mogoce nima cudeznega vpliva je pa dejstvo da ko se ti enkrat te vezi v joskah nategnejo ne grejo vec skupi in ce mas modrc gor se ti pac nima kej nategnt. valda vaje so kul ampak brez modrca ne bos delec prsla.. sploh ce mas mal vecje.. no razen ce mas ti take bolj mini potem razumem da ne rabis modrca..

Babice tud! ;))

Jst ga nosm zato, da jih “gor drži”…Jih pa za ven dostkrat nimam, ker mam kake majčke na štrikce al pa brez hrbta ipd…Tko da bi z modrcem ful grdo zgledal…Glede buljenja s strani tipov…Nej jih mal rajca, če smo brez ;)))

a ste vidli kdaj une črnke, ko jih ne nosijo, pa jim joški visijo do kolen…

Kera basa :))

Ne vem, meni je kolega, ki je učitelj telovadbe, rekel, da je bistvo vsake mišice v tem, da mora delati, če hočeš, da bo čvrsta. In da se prsi povesijo ravno zato, ker mišica, ki jih drži, lepo počiva v modrčku in zato postane ohlapna. (Po razlagi, da so lepe prsi odvisne od modrca, bi človek, ki pol leta preleži v postelji, bil super močan, v resnici pa mu mišice totalno atrofirajo).

Tega sicer kot najstnica nisem vedela, a se ujema z mojimi izkušnjami. Sicer pa nosim B70 in se mi zdi, da so se mi začele povešati zato, ker sem se nahitro zredila, nekaj pa je res tudi odvisno od mojih let, pa kaj hočemo, tudi ve, drage mlade deklice, greste za mano in od srca vam privoščim, da bi v mojih letih imele takšne prsi kot jih imam sama. Namreč, jaz sem zelo zadovoljna z njimi, da ne bo pomote. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close