Najdi forum

Ma, Jani, na vseh …….. pet!

Marija

Marija saj sem vedel, da dama zahteva zrtev kvalitete, sam traktor, pa se taksen…nimam, grem poiskat pod najdi.si, ce se kaj nudi…A, niso cisto majcken pretirala?
Pepi

Ne, mislim, da še nisem, ker traktor je res nujno nujno potreben pri vsej stvari veš! Le kako lahko ti nekaj nekam spraviš, če nimaš traktorja, a? Če bi malce pretiravala, bi dejala: pa traktor…. pa ketnje za na traktor …. da ne drsi…. no, to je pretiravanje, vidiš Pepi!! Da človek hoče še ketnje……
Marija

Lepo jutro andrejka,
Vse drzi kot si napisala, sam sebe si pozabla… Kdo pa zakuri in razkuri vedno najvecji kres? A, si pozabla na tiste oci in tristo postov nanje? Ma, ni da bi govoril, vsi skup smo pa mocna sila, se kar cudim, da nas se tu tako tolerantno na mir pustijo… , razen da nas je nekdo pocastil s tistimi “prfuknjenci”. Ko bi le vec ljudi uvidelo, da so “prfuknjenci” posebna vrsta duhovnega razsvetljenja…
Pepi

To nivec pretiravanje, je ze kar spolna izterjenost, mislim traktor in ketne,
Pepi

Bravo, Pepi, in to bomo ostali še vnaprej. Lahko nam rečejo: “Spet so se nam pridružili tisti pr……. in bi bomo vsi srečni, ker to smo samo mi!
Lepo in prijetno, blažen občutek, da nekaj si!
Marija

Pepi, nikar ne podžigaj, ni spolna iztirjenost, ni, zagotovo ne! Mislim, da ti domišljija nese tudi kam drugam!

Marija

Tako je .
Prifuknjenost je posebna oblika dusevnega stanja , ki pa ni casovno determinirana , ravno tako ne loci med spoloma. Vemo tudi , da ni ozdravljiva. Pa o tej problematiki bi veliko vec znal povedati g.Miskolin z Instituta za raziskavo vsega.
predlagam , da se odpre vprasanje , kako pomagati Primozu , da nas cimprej prezene v neskodljivo izolacijo !
lp a.

Po moje je to cista agrikultura !
Razsvetlite me , ce se motim !
lp a.

Danes uporabljajo ketne za na traktor, oja, včasih so pa rabili bič, da so kljuseta spravili v pogon :)))

A mas ti rada mocne vibracije in tresenje? Sam, kaj s ketnam pocnes?
-Pepi

Hahahahahaah..

Saj “tam” pa mora drseti, se ti ne zdi?

Oh, ja, ketne so pa za tisti Perlin gromoglasni smeh!!1
Pozdrav,
Marija

Ja ko smo že pri požirkih : Ali veste, da bo Clintonova hči Chelsea tožila Moniko Levinsky ; ker ji je požrla bratca !!!!!
Lep dan vsem

Caki draga moja Marija,kaj ti bi mene kar s ketmani zavezala..
Smrc,smrc..mi ze solze tecejo..

Ma ne, ljubica, ne zavezala, pripravila do smeha!!!!
Marija

Ma ne rabis..jest se itak skoz samo smejim..cist zares.
Tud ko sem resna se mi ucke smejijo..pa kaj cem..Taka sem!

Cak Marija, danes pa nikakor ne najdem tvoje valovne dolzine. Zakaj in kako Perlo pripravit do smeha, saj se non stop smeje, ce hihihi smatramo za smeh…?
Pepi

Po moje me je res hotla zvezat..pa noce priznat..marijaaa sej lahko priznas..ti nebomo nic zamerl…
Na enga *

New Report

Close