MOČNA ŽELJA
Dobro jutro, ljubi prijateji – prijateji s Srednjih let in prijateji s Tjavendan!!
“Če si nekaj dovolj močno želimo, to lahko dosežemo. Toda če si dovolimo, da nam vzamejo pogum, je to dokaz, da naša želja ni bila dovolj velika.”
Tako je zapisala Dorothy Sayers!!
Kaj menite, prijatleji, je naša želja po Tjavendan dovolj močna, da nam ne bodo vzeli poguma in da nam ga bodo kmalu uredili? Je, kajti tisti, ki prinašajo veselje in srečo v življenja drugih (vi vsi v moje življenje, Primož pa v naša) so veselja deležni tudi sami. Boš videl, Primož, da je to čista resnica.
Naj bo to moja današnja začetna želja za vas, lep in srečen dan vsem, ki se bomo brali,
Marija
P.S.: Še en vic za lepo lepo dobro jutro!
Profesor anatomije vpraša študentko: “Kateri človeški organ se v določenih okoliščinah osemkratno poveča?”
Študentka je zardela in začela jecljati: “Pennn….”
“Napačno!” jo je med jecljanjem prekinil profesor. “To je ledvica. In vi, mlada gospodična v življenju NE PRIČAKUJTE tega kar ste mislili!”
Pozdravček,
Marija
Marija, naša želja po forumu Tjavendan je tako močna, da verjetno Primož že nekaj dni ne spi in tuhta in tuhta in tuhta…. Želje po tem nam ne more nihče vzeti, lahko samo pričakujemo, kdaj se bo odprl forum….
Jaz čakam, čakam….rad bi komu poslal enega l**** pa ne upam, ker me Primož lahko scenzurira.
Pa vseeno en lep, sopnčen dan vsem skupaj!
Jani
Jutro
vsem željnim,
sporočilo:
Forum tjavendan ne bo ukinjen!!!bIL JE SAMO NA TESTNI LOKACIJI Z NOVIM PROGRAMOM. Vsekakor se bo to uredilo. Že dolgo obljubljam, da bomo postavili vse forume enako z enim geslom in imenom, vendar ne gre vse tako kot bi si marsikdo želel. Všeč mi je ko vas vidim, akko željno pričakujete nov forum in lahko vam sporočim, da ga bomo odprli, takoj ko bo mogoče, in to čimprej.
Lep, dan, vsem v pričakovanju
primož
Dobro jutro vsem navzočim in nenavzočim forumašem . Zadeva je taka ; Ker je gos. (njegova malenkost ) ugotovil ,da so se določeni osebki na novem forumu ,ponovno razživeli ,tako rekoč udomačili , je zaradi največje ljubezni do nas to zadevo do nadaljnjega ukinil .Pred kratkim so mu pisali forumaši iz srednjih let ,kako jim je dolgočasno brez določenih osebkov ,in so naprošali če bi lahko ukinil tisti brezvezni NOVI forum .
Naš Primož ,je ugotovil da mogoče pa da nebi bilo napačen , če bi to zadevo ponovno združil. Sedaj z zanimanjem in budnim nadzorom spremlja situacijo ,do nadaljnjega .
Macke in mackoni , skulirajte se sicer …..
…..sicer vam bom namesto dobro jutro postavila kako provokativno vprasanje !
Kajti kaze , da smo si dobili neka stalne navade – Marija nas zbudi z lepo mislijo in zeljo , Pepi nam podkuri pod r….,Stumpi malo provocira in podtika pol pa caka kot pajek v mrezi , kaj bo in kdo se bo ulovil , he , he ..
Jana in Perla , babe pasje , drazijo , izzivajo , speljujejo …
ma sta obe full zlati , z Jano se vedno v mislih odvazam smeti , Perli pa brisem smrkav nos ( Perla , a si kaj boljsa ?)
Jani pa …je storija zase , kaj bo z njim , pa se ne vem …
Sasko nas pa zrajca samo vsak drugi dan , potem pa se postavi stopnicko nad vse in nas lepo pogladi po dlakici , mjauu …
…lubcki moji, k Primozu molim kot k brezjanski materi bozji , da bi nas spet zgnal , kamor sodimo , da se bomo spet lahko lupckali in stiskali in se vse ostalo …
Ajde , vsem full lep dan od vase macke A.