Najdi forum

A ste probali. Sem mislil, da sem kar pameten, pa so me rezultati postavili na trda tla. Uspelo mi je odgovoriti na vsa vprašanja v 7 minutah, pa še to sem samo dva odgovora iskal po leksikonih, ko pa sem na pinkponk.com pogledal razpredelnice, me je skoraj kap. Sploh nisem mislil, da so Slovenci tako razgledani. Kako je mogoče tolikim odgovoriti na vsa vprašanja v tako kratkem času? Ali kdo ve za kakšno finto, saj konec koncev vsa vprašanja ravno niso osnovnošolska, da bi vsakemu uspelo iz glave odgovoriti na vseh 15.
Javite se.

Ja, jaz verm, v cem je finta! 😉 NIHCE izmed prvih 10, 20 na lestvici ni odgovarjal preko mobilnega telefona, ampak preko racunalnika! Noben mobilni telefon namrec ni sposoben tako hitro odposiljati in sprejemati sporocil, pa se zamrzne lahko. Z racunalnikom tudi ni tezav z zapolnjenim spominom. (Povezes z nekimi kabli in pises sms preko racunalnika in uporabljas svojo sim kartico.) Tako da mi, navadni smrtniki, nimamo tu kaj zraven. Jaz sem igrala za zabavo samo enkrat, potem pa ugotovila, da to stane okoli 500 tolarjev, ce zvozis do konca…. Druga moznost je tudi hekerski vdor v bazo rezultatov, to se je v Sloveniji ze dogajalo (nekdo je imel cas 0:00)…

Sicer pa je vprasanj samo 2000 v bazi, zato se zelo ponavljajo in si lahko neka druzba, ki jo to pac zanima, sestavi svojo bazo teh vprasanj in potem samo postavljajo hitrostne rekorde, ko odgovarjajo A, B, C in D… Vprasanja pa tudi sicer niso ne vem kako tezka in ce so poleg racunalnika tri povprecne glave, gre res ekspresno….

1. Vprašanja se ponavljajo. Se pravi, da ni treba brskati po leksikonih, najbolj važno je, da si potem, ko odgovoriš napačno, zapomniš pravi odgovor, ki ti ga posredujejo in ga uporaibš, ko bo ponovno to vprašanje…

2. Vsi rezultati med 4 minute in 4.30 so bili doseženi ponoči:
– ko je očitno manj igralcev
– ko niti GSM omrežje niti računalnik, kjer teče program nista tako obremenjena

3. Veliko je odvisno od vrste mobitela, ki ga imaš in če si lahko na mobitelu preprogramiraš tipke tako, da je za odgovor potrebno pritisniti čim nanjkrat si na konju…

p.s. Jaz sem trenutno 8., mislim pa da sem porabil že za kakih 10.000 SIT sms-ov…. ;((((

Ja! 🙂 bi skoraj moglo biti nekaj takega!
a si ziher?
Meni ze malo smrdi, ko vidim da ima en 03:45 cas! Za 15 vprasanj??
ja, ja, superbabica mogoce….

kako pa te gre to iz racunalnika???zanimivo… jaz se ne razumem v to, a bi bilo lepo tako kaj malega zasluziti:)
cau

Jamčim, da se da z mobilcem doseči rezultat 4 minute. Dvomim pa v onega 3.45….

ma pustite to, samo orubijo vas!
Razen, ce imate kako pomozno opremo:) potem pa vi njih orubite! hihihihii

Saj pravim, rabis kable za povezavo z racunalnikom in telefonom, pa eno programsko opremo (se dobi tudi na internetu).

Kar se tice edijevih “super” rezultatov, ne bodo v mesecni razvrstitvi (za denar) pomenili nic! Tako da je vseeno, da ima tako dober telefon. Rezultati morajo biti pod 4 minute… Potem pa se bo slo po tisocinkah sekunde… Zanimivo pa je, da so obljubili enake nagrade tistim, ki bi imeli isti cas (se pravi, denar se ne deli), tako da je vseeno zadeva “aktualna”.

Do natancnejsih nasvetov, kako ukrotiti sms-e in katere kable potrebujete, pridete na strani http://www.mobisux.com , gumb tabla, potem pa bodisi forum splosno ali forum blodnje. Lahko uporabite tudi iskalnik in vpisete “mobilni milijonar” ali samo milijonar, pa vam bo izpljunilo soft in hardverske dosezke brihtnezev…

Men se pa zdi, da je ta milijonar čista potegavščina. Enih desekrat mi je uspelo odgovoriti na vseh 15 vprašanj takoj, brez premisleka. In kaj je bilo potem!!!! Pošljem odgovor na 15. vprašanje in nazaj dobim.: STORITEV TRENUTNO NI NA VOLJO!!!! Poskusite kasneje. HALOOO! Sem bla že čist penasta in probam ob treh ponoč sred tedna, mala verjetnost, da bi bil sistem polno zaseden, in spet isto. Ko pa za odgovore rabim mal več časa, pa poteka vse normalno. Sm klicala na Mobitel in se razjezla, pa so mi rekli naj reklamacijo napišem. Račun bo ziher 15 000 sit. Pa so me sam okrog prnesli….

Meni se tud zdi, da je to čista potegavščina!
Sem par krat igrala, pol pa, ko sem prevveč krat prav odgovorila, pa se je zgodilo, da so kljub temu, da je bil odgovor, ki sem ga poslala pravilen, sem dobila sms, da sem napačno odgovorila na vprašanje, ali da je napaka na sistemu in podobne finte!
In sem se odločila, da ne bom več keša zapravljala za to bedarijo

New Report

Close