MMS 2001
Zanima me kaj si mislite o Melodijah morja in sonca!
Po moje ni bilo nič posebnega, sta pa izstopali 2 stvari!
1.Mario Galunič je imel na koncu grozno barvasto obleko, za katero sploh nima
postave
2.katastrofalna Deja Mušič. ki se je oblekla rdeče hlačke čez bele hlače!A ima ta
ženska sploh kaj okusa!!!!!!!!!! (čeprav mi je sicer simpatična)
Pač slovenska scena, kaj hočemo. Jaz, če mi je kaj le preveč, raje izklopim TV,
jeziti se – nima smisla.
Js pa na žalost nisem gledala. Pa sej veš kaj se za Galuniča govori, tako da sploh ni čudno da je oblekel kar je.
Deja je pač Deja, pa kaj če je oblekla rdeče hlačke spodaj, marsikomu so bile verjetno všeč. Počakajva na odziv moških.:)
mis, hlačke-bolj krilce, so bile povrh belih hlač…Res ji ni pristajalo, niti Mariu – bil je kot klovn, ki je pravkar pobegnil iz beneškega pustnega karnevala….Kaj nimajo nekakšnih stilistov..
Seveda majo stiliste – pa če oni hočejo koketirat z visoko, vrhunsko modo – pol pa ratajo pofli, ker nekaj so modne revije in designerstvo, drugo pa je moda uporabnih oblačil. Pa komentarji tistih stilistov na Stilskem izzivu npr.: ” …mislm tko, čez tole majčko bova pa oblekla takle lep črtast površnik, da bo v skladu s tisto spodnjo zapestnico, pa hlačke so tako cortkane da je ooh in poleg tako supr pristajajo modni čevlji s perforirano petko, ki je kot nalašč za ta drzen pas, ki se v blagem loku spušča čez dimlje :))))) Drugač pa MMS ne gledam, slišal pa sem, da je bil Mario baje adijo gor napravljen? Se vzdržim komentarjev.
Men je bila njegova “oprava” pa všeč (ne Mario, da ne bo pomote). Blo je nekaj drugačnega, nekaj poletnega. Drugače, kot skoraj obvezne hlače, srajca, kravata in reklc.
No, pa še pohvalimo Lorello Flego (voditeljica), ki je bila kot kakšna princeska. Imela je dolgo, mehko padajočo oblekico na naramnice, belkaste barve z lepim nevsiljivim cvetličnim vzorčkom in zraven lepe elegantne sandalčke. Pa seveda postavo, kamor najbrž vse paše.
Pri Deji Mušič je problem postava, zraven pa še slab okus, ker jo še nikoli nisem videla okusno oblečene.
Mario se pa meni zdi dober tip, ponavadi lepo oblečen, tokrat res malo slabše.
Se opravičujem, ker bom pristranski.
Glasbene prireditve ponavadi “gledam” samo z ušesi, ker za obleko nimam ravno občutka.
Kar se pa tiče glasbe, je izstopala samo ena stvar…..Ana Pupedan.
Je pa res, da tako kot oči, imajo tudi ušesa svojega malarja. Sašo.
ELA! Vsaj eden za Ano Pupedan z našga konca 🙂 Tako se govori! :))
peder gor al dol. meni se je zdel pa mario cist uredu. skoda k nista z lorelo bolj skupi pasala. ona je pa sploh enkratna za pogledat. zakaj o njej kdo kaj ne napise??
karina
MMS mora bit.
Mario je bil cist trendovski, meni je bil fajn, pa tud sovoditeljica je bila very sexy!
Naj folk pokaze kaj dela, zato pa smo mi da ocenmo, ce je dobro se se napprej vrti, ce ne pa ne! tangica
Forum je zaprt za komentiranje.