Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija mleko za alergike

mleko za alergike

Še eno vprašanje imam: Katero mleko za dojenčke se uporablja v primeru alergij? Vem za pregomin, a še katero? Predvsem me zanima katero je bolj dobro? Ne bi rada nekaj kupovala pa potem ne bi jedel. Še preizkušam, če je krivo mleko. Kako zoprno je tole ugotavljanje le kaj je krivo za izpuščaje. Bom še sama na dieti, ker ga še dojim. Že en mesec tuhtam kaj je krivo. Na pediatriji pa so dali datum test. v aprilu. Hvala vam.

Malce nižje podarjam 2 različna mleka za alergike. Če želiš probati, lahko probaš moja…
Glede tvojih vprašanj: pregomin je izdelek iz sojinih beljakovin, je baje groznega okusa. Jaz imam Allernovo, ta je iz kravjega mleka, ampak so beljakovine tako predelane, da telo ne reagira alergično na njih. Meni je groznega okusa. Imam tudi BEBA HA mleko. Sicer HA2 (po 4 mesecu), ampak, zdi se mi kar sprejemljivega okusa (sploh v primerjavi z Allernovo), tako da, če bi ti se zdelo ok, lahko kupiš HA 1. Mislim da je sestava podobna kot Allernova.

Upam da sem kaj pomagala.

Moj post je malo nižje, moj e-mail pa: [email protected]

Lp,
Sonja

HA formula, ima tudi milupa, na škatli piše HA
pregomin in alernova sta za dokazane alergije

A HA Milupo dobim tudi v drogerijah ali samo v lekarni? Bi kombinirala to mleko z milupinimi bio kašicami. Bo star že 10 mesecev in smo do sedaj vedno kašice za večerjo imeli. Hvala ti.

Saj teste lahko opraviš tudi drugje pa še hitreje prideš na vrsto. Jast nisem čakala punčko sem kar odpeljala v Debeli rtič k dr. Deinsinger. Ko sem poklicala so mi dali datum pregleda čez 10 dni mislim ful hitro. LP

New Report

Close