Najdi forum

Pozdravljeni,

spoznala sem 21 letnega fanta, (jaz sem stara 26), ki se ni imel z zensko nobenih izkusenj – ne z zvezo ne s spolnostjo. Sicer še nisva skupaj, ampak poteka v tej smeri. Spoznala sem ga preko prijateljice, ki je prav tako potrdila, da se ni imel punce. A mislite, da ima taka zveza prihodnost? Pravi, da si zeli resno zadevo, zdi se odgovoren in odrasel. Malo me vseeno skrbi zaradi njegove starosti. Jaz imam jaz pa ze nekaj izkusenj z zvezami in si zelim nekaj resnega. Res sva se ujela in si zelim, da bi postala par, po svoje pa ke je strah zaradi neizkusenosti in starosti. Kaj mislite?

Kaj pa ti fantje, s katerimi si pridobivala izkušnje? So bili tvoji vrstniki in starejši, so že imeli izkušnje z zvezami? In se očitno ni obneslo, torej …
In tvoj prvi resnejši fant – sta šla narazen zaradi tvojih let in neizkušenosti ali česa drugega?
Mislim, da se z vsakim partnerjem naučimo česa novega in vsak je zgodba zase. Ja, izkušnje včasih pomagajo, še pomembnejša pa je čustvena inteligenca.

Če ti je res všeč, mislim, da ne bo problema.

Glede neizkušenosti pa- ga lahko ti izučiš, da bo delal stvari tako kot bo tebi pasalo, to pa ni tako slabo ane? 😉
Tudi starejšim, izkušenejšim včasih manjka znanja (eni znajo to, drugi znajo ono, nihče pa ne zna vedno vsega), sploh ker je vsaka ženska malo drugačna in nam pašejo različne stvari.

Če še ni imel resnega razmerja, je spet tu, da ga ti oblikuješ… dejansko imaš možnost, da ga naučiš vseh veščin (npr. dobre komunikacije), ki so pomembne za razmerje. In če se slučajno ne izide, ti bodo vse njegove naslednje lahko samo hvaležne, za vse, kar si ga naučila.

Srečno!

Ti samo zagrabi in se ne sprašuj. Jaz poznam ljudi, ki so celo življenje skupaj pa je on a recimo 6 let starejša. Ko sem bila jaz stara 16 je bil v mene zaljubljen en 12 let star. Jaz sem si mislila, kaj je s tem otrokom. Nato se je poročil z eno drugo tudi 4 leta starejšo podobno meni. Zagrabi fanta, čim prej predno ga mine. Ali tebe. Čim prej imejta otroka, predno vaju mine.

Me je tip odjebal po 5 letih in mi dal za razlog mojo starost. Sramoval se me je pred starši. Pusti mlajše na miru ker samo trpljenje prinesejo se v sramoto mu boš.

Sem bila v podobni situaciji, sicer fant star 23, jaz malo starejša. On brez izkušenj, jaz dovolj za oba. So dobre in slabe strani. Moraš ga naučiti vsega. Ampak ga lahko naučiš po svoje… sta pa za vsako zvezo potrebna 2, ki se vsak dan odločita drug za drugega.

P.s.: Po osmih letih sva še vedno srečna s podmladkom.

New Report

Close