Najdi forum

Pozdravljeni, s punco sva skupaj 1 leto in 4 mesece in zadnje 4 mesece imava kar veliko težav, ki pa se vrtijo okoli določene teme. Prej sva bila drug z drugim odkrita, povedala sva si vse in mislil sem da bila tista ta prava. Težave so se začele ob koncu poletja, ko je pred menoj začela skrivati telefon, spremenila je geslo in menila, da potrebuje več zasebnosti. Zveza je nekako tekla naprej in ničesar nisem posumil, do začetka novembra, ko je bila pri meni in si dolgo v noč pisala po telefonu in trdila da se pogovarja s prijateljem o svoji mami (ne živiva skupaj). Nato sem en dan odprl te pogovore in videl, da se z njim pogovarja vulgarno “dirty talk” in mu pošilja slike svoje zadnjice. O tem sva se pogovorila in razčistila da tega več nebo počela in tega se drži. Ta moški prihaja k njeni družini večkrat na obiske in tam se druži z njim, povedal sem ji da mi to ni všeč in naj ne počne več tega. Zdaj je januar in z njim se sploh ne pogovarja več, sem pa ugotovil, da je bila septembra, ko bi naj bila na kopanju s prijateljico z njim, sama. Trdi, da sta bila samo na kopanju in na večerji, kljub temu da sta imela rezervirano hotelsko sobo. Ko sem se soočil z njo je trdila, med njima nikoli ni prišlo do telesnega stika več kot pa objema. Ampak glede na to, da se mi je že tolikokrat zlagala res ne vem kaj naj naredim. Ta moški ji je tudi kupoval stvari in je bil kar 15 let starejši. Ob enem pa govori, da me ljubi in brez mene ne more živeti.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Tudi sama sem punca, tako da ti lahko povem mnenje iz zenskega vidika. Pusti to punco, ni dorasla in ni dobra oseba. Zal mi je zate. S tem moskim je definitivno imela spolni odnos, trust me. Zelim ti vse najboljse. Lepo bodi

S tako punco po mojem mnenju nimas kej pocet… Vec kot ocitno je imela kej z njim. Stran od nje. Dlje cakas bolj bos prizadet. 1x ti je lagala vedno ti bo. Prsla bo tista k te bo vredna. Vrjemi.

Tud js mislim da te ne čist tok k ti njo, dejstvo je da te je prevarala, dejatvo je da ljudje pac varamo postaja vedno bolj normalno v 21 stoletju.
Še ti si najdi eno s katero još šel na kopanje pa samo na večerjo pa samo hotelako sobo rezerviraj 😉 milo za žajfo pravjo
Dvomim da je TAprava po 1 letu in 4 mescih 😉

she belongs to the streets, verjetno se je dala na easy z njim dol. Od tebe ma očitno neko korist ali pa oni drug noče nič resnega z njo.
Zaj pa če te ne moti da ti drug žensko nastavlja, jo obdrzi drugače pa je dosti dobrih deklet na svetu.

Hmm… Ok prvi alarm je to, da nekomu posilja svojo rit, da pa gre z nekom na kopanje in obenem rezervirata hotelsko sobo… Dvomim, da je bila rezervacija z namenom gledanja filma, ali kramljanja pozno v noc. No moje mnenje, ce si pameten pojdi proc, kakor hitro lahko…

Tudi jaz mislim, da te ne ljubi.
Zakaj drugemu moškemu pošilja svoje slike? Zakaj hodi z njim na kopanje? Rezervirana hotelska soba – zakaj, je bila pa rezervirana?
A je to oseba, ki je vredna tvojega zaupanja in ljubezni in s katero si želiš nadaljevati vezo? Kaj te osrečuje v tej vezi?

Pozdravljen,

Če brez tebe nemore živeti in te ima noro rada……a imaš veliko denarja? jo zalagaš? najbrž te potem res ima. Kot moški v njenih očeh si pa najbrž že odpadel. Ker če je ženska srečna in ” zaljubljena” ji nebi prišlo na pamet pošiljat slik svojih zadnjic. Veliko izgovorov je bilo da je kao zato da jo oceni kakšna se mu zdi blablabla… vara te to je dejstvo. Hotelska soba, večerjica, bazenčki???? daj no odpri oči. Povej ji dejstvo če te nima rada naj spakira, ti si najdi pa žensko ki bo zvesta in ki boš od nje dobil kakšno pozornost.

LP

Jaz bi na tvojem mestu zvezo končala. Če si pripravljen sprejeti, da te je takrat (najverjetneje) varala in ji to odpustis, ok. Če pa te je to prizadelo, kar verjamem, da te je, bolje, da to pustiš za sabo. Verjamem, da je težko. A ne ostani z nekom, samo zato ker pravi, da ne more brez tebe. To je čustveno izsiljevanje.
Prepričana sem, da lahko najdeš punco, ki ne bo hodila z drugimi za tvojim hrbtom. Zagotovo si zaslužiš več.

Upam, da se situacija lepo razplete:)

Sam sem ze veckrat prevaral punco ampak sma se vedno skupaj zato vidim po tem kaj si ti napisal da te definitivno vara in ja verjetno se je z njim ze veckrat dala dol kot si ti mislis odločit pa se bos moral sam jaz bi jo ziher pustil.

Ne verjemi ji niti besede vec in pojdi svojo pot… Tudi ce te ima morda na nek način rada, ni sposobna iskrenosti, predanosti, spoštovanja. Potrebna je dogodivščin. To gre lahko samo še na slabse.

Tvoja se se 100x dol dala s totim vmes… Ti si samo varnost oni drugi pa vse ostalo.. Nagnat

Takoj prekini z njo.da se nebi slučajno omislila otroka s teboj,saj ne boš vedel čigav je

zdravo!vsaksna veza temelji na zaupanju,ce ni vec zaupnja ne vem kako bosta vozila.s tem da te vara ze malo vec,ko po enem letu veze.koliko sem jaz razumel bi ona imela najraje oba,tebe redno onega starejsega predvidevam tudi izkusnejsega pa obcasno,s tem pa se verjetno ne bos strinjal.tud ce z onim prekine nikoli ji vec ne bos mogel zaupati.sam se odloci in veliko srece.LP.

Kot ženska lahko povem, da je še z Marsa vidno, da te vara in to z nekom starejšim, ki jo zelo verjetno samo izkorišča in noče nič resnega z njo (klasičen primer). Ti si rezerva, njeno zatočišče. Če s tem lahko živiš, daj, sploh če jo imaš res rad. Ampak zdi se, da si še kar mlad, škoda te je za tako osebo, v mladih letih se ne sklepa takih “kompromisov” – če imaš rad sebe veš, kaj moraš.

Bejba ma shugerdaddyja 😉

Varanja sicer ne podpiram, lahko bi te pustila preden je to storila a glede na napisano jo tudi ne obsojam prav preveč. Moj partner je zdaj tak kot si bil ti, konstantno teženje s hujšanjem, samozavesti niti več nimam. (Zredila sem se med korono) Niti se počutim privlačno, niti nisem zmožna narediti prvega koraka k intimi, saj se zaradi njega počutim neprivlačno in me to ovira. Njega pa to moti, ker ne dam pobude. Ampak moški očitno res ne razumete koliko škode z besedami lahko nanesete. Vsaka ženska se želi počututi LJUBLJENO. In tisti, ki ljubi s srcem, ga par kg viška ne zmoti. Sama imam 70kg na 170 višine, suha nisem, definitivno pa ne najbolj debela, vendar moj, tako kot očitno ti je zaslepljen z vsemi puncami z fantastičnimi postavami, da mu je to postalo bolj pomembno kot sama ljubezen. Intime niti več nimava, če je, je 1x na dva mesca z njegovo pobudo. Počutim se bedno, ampak niti pol toliko ne kot, če pomislim, da bi mu pristopila na tak način, glede na to, da mi je utupil v glavo z vsemi besedami, da sem očitno več kot neprivlačna. Bolj kot sem probavala to razložit, manj razume. Škoda je že narejena. Tudi sama sem z drugimi fanti (preteklost – partnerji) bila bolj sproščena, taka kot je ona z “ljubimcem” in to samo zato, ker so mi dali občutek zaželjenosti, privlačnosti.. Tega občutka pri sedanjem partnerju nimam, zato mu tega kar si on “želi”, ne morem nuditi, niti vem ne, če mu bom kdaj lahko, saj določenih besed in dejanj ne pozabiš. V kolikor bi s strani partnerja začutila, da njegovo teženje k hujšanju je bolj zaradi tega, ker si želi, da bi živela zdravo, mi to ne bi bil problem, ko pa čutiš, da ti nekdo teži zato, ker želi imeti neko “popolnost” zraven sebe, da mu drugi zavidajo in, da ga ni sram, je pa velik problem. Ne znam ti opisat kako beden občutek je, ko se ti oseba, za katero si dal vse in jo neizmerno ljubil, začne odmikat, ker si se zredil. In te začne še bolj psihično ubijat s tem dokler na koncu ne sovražiš sam sebe. Vsaka ženska bi bila rada v partnerjevih očeh najlepša, ne samo takrat, ko je našminkana, zrihtana z idealno težo, nasmejana, ampak tudi takrat, ko je čisto nasprotje tega. Človek se zaljubi v dušo, karakter, osebnost,.. ne v fizični izgled. Ti jo očitno nisi imel dovolj rad, da bi ti bila lepa tudi z nekaj kg preveč, zato si jo tudi ne zaslužiš več. Kar je za nekoga preveč, je drugemu super, kar je za nekoga grdo, je drugemu mogoče lepo. Najbolj podlo je pa to, da ko si videl, da obstaja moški, ki mu je privlačna prav taka kakršna je, pa je naenkrat tudi tebi postala privlačna? Veseli me, da imaš tokrat ti občutek nezaželjenosti ter občutek neprivlačnosti. Tako in še huje verjetno se je počutila ona zaradi tebe. Drugič razmisli, čemu daješ pomen in koliko te to lahko stane. Mislim, da je prepozno, da bi bila do tebe taka kot je bila prej. Verjetno je že dolgo trpela pa niti videl nisi.

 

Želim ji vso srečo, da bo poleg nje moški, ki jo bo spoštoval, cenil in predvsem LJUBIL z vsemi njenimi napakami. 🧡 #womanpower

Odgovor na objavo uporabnika
X514, 01.02.2022 ob 15:19

Varanja sicer ne podpiram, lahko bi te pustila preden je to storila a glede na napisano jo tudi ne obsojam prav preveč. Moj partner je zdaj tak kot si bil ti, konstantno teženje s hujšanjem, samozavesti niti več nimam. (Zredila sem se med korono) Niti se počutim privlačno, niti nisem zmožna narediti prvega koraka k intimi, saj se zaradi njega počutim neprivlačno in me to ovira. Njega pa to moti, ker ne dam pobude. Ampak moški očitno res ne razumete koliko škode z besedami lahko nanesete. Vsaka ženska se želi počututi LJUBLJENO. In tisti, ki ljubi s srcem, ga par kg viška ne zmoti. Sama imam 70kg na 170 višine, suha nisem, definitivno pa ne najbolj debela, vendar moj, tako kot očitno ti je zaslepljen z vsemi puncami z fantastičnimi postavami, da mu je to postalo bolj pomembno kot sama ljubezen. Intime niti več nimava, če je, je 1x na dva mesca z njegovo pobudo. Počutim se bedno, ampak niti pol toliko ne kot, če pomislim, da bi mu pristopila na tak način, glede na to, da mi je utupil v glavo z vsemi besedami, da sem očitno več kot neprivlačna. Bolj kot sem probavala to razložit, manj razume. Škoda je že narejena. Tudi sama sem z drugimi fanti (preteklost – partnerji) bila bolj sproščena, taka kot je ona z “ljubimcem” in to samo zato, ker so mi dali občutek zaželjenosti, privlačnosti.. Tega občutka pri sedanjem partnerju nimam, zato mu tega kar si on “želi”, ne morem nuditi, niti vem ne, če mu bom kdaj lahko, saj določenih besed in dejanj ne pozabiš. V kolikor bi s strani partnerja začutila, da njegovo teženje k hujšanju je bolj zaradi tega, ker si želi, da bi živela zdravo, mi to ne bi bil problem, ko pa čutiš, da ti nekdo teži zato, ker želi imeti neko “popolnost” zraven sebe, da mu drugi zavidajo in, da ga ni sram, je pa velik problem. Ne znam ti opisat kako beden občutek je, ko se ti oseba, za katero si dal vse in jo neizmerno ljubil, začne odmikat, ker si se zredil. In te začne še bolj psihično ubijat s tem dokler na koncu ne sovražiš sam sebe. Vsaka ženska bi bila rada v partnerjevih očeh najlepša, ne samo takrat, ko je našminkana, zrihtana z idealno težo, nasmejana, ampak tudi takrat, ko je čisto nasprotje tega. Človek se zaljubi v dušo, karakter, osebnost,.. ne v fizični izgled. Ti jo očitno nisi imel dovolj rad, da bi ti bila lepa tudi z nekaj kg preveč, zato si jo tudi ne zaslužiš več. Kar je za nekoga preveč, je drugemu super, kar je za nekoga grdo, je drugemu mogoče lepo. Najbolj podlo je pa to, da ko si videl, da obstaja moški, ki mu je privlačna prav taka kakršna je, pa je naenkrat tudi tebi postala privlačna? Veseli me, da imaš tokrat ti občutek nezaželjenosti ter občutek neprivlačnosti. Tako in še huje verjetno se je počutila ona zaradi tebe. Drugič razmisli, čemu daješ pomen in koliko te to lahko stane. Mislim, da je prepozno, da bi bila do tebe taka kot je bila prej. Verjetno je že dolgo trpela pa niti videl nisi.

 

Želim ji vso srečo, da bo poleg nje moški, ki jo bo spoštoval, cenil in predvsem LJUBIL z vsemi njenimi napakami. 🧡 #womanpower

projeciranje… Si sploh prebrala kaj je poba napisal?

 

#absolutestateofwomen

Ne izgubljaj časa s to žensko. Prej kot se je rešiš, bolje bo!

New Report

Close