minolet
Minolet jemljem 15. dan. Seveda sem ga začela jemati prvi dan M. M je bila normalna, vendar sedaj se mi krvavitve pojavljajo vsak dan. So zelo šibke, vendar mi že gre malo na živce. Ali se je kateri to dogajalo in kako dolgo.
Pojdi nazaj k zdravniku in povej kaj se ti dogaja, meni so jih zamenjali, ker so bile za moj organizem prešibke in se mi je “pacalo” skoraj cel mesec, potem sem šla pa nazaj in po teh sedaj je pa o.k.
Brez panike. Organizem se šele privaja na tablete, sploh če jih jemlješ prvič in šele 15 dan. Do takih težav lahko pride vedno v prvih 4 mesecih jemanja, pol pa se vse uredi (običajno).
Počakaj še nekaj dni in če se ne bo uredilo pojdi k zdravniku, prej pa ne zganjaj panike. Meni se je vse uredilo v 10. dneh in sedaj je vse ok. Ne tekaj zaradi vsake malenkosti k zdravniku, če pa krvavitev ne bo prenehala po 14 dneh pa pojdi.
LP Kaja
Jst ti predlagam da gres k zdravniku!
Ne dolgo nazaj se mi je dogajalo isto-vendar sem kar okrevala in nisem sla k zdravniku-postala sem slabokrvna-sej ni problema ti dajo tablete pa je sam kako bedno se pocuts preden ugotovijo pa ti jih dajo!
Pol sem se pa k ginekologu odpravla pa so prvo misll da sem mogoce noseca-tablete niso bile dovolj mocne! Zato ti priporocam da cim prej opravis s tem-aja pa se tako rahlo depresivno obdobje sm mela tko ene4 mesce-so mi baje hormoncki podivjal pa 4 mesce skor vn nism sla:
No pri meni se je na koncu vse dobro izteklo!Ti pa ne odlasaj pa pojdi ce nic drugega ti bodo rekli da je vse o.k. pa bos lazje spala! Stane te nic!
Jaz se strinjam s Kajo, brez panike, počakaj še kak teden, če ne bo boljš pa k zdravniku. Meni te tablete niso povzročale krvavitev, so mi pa slabost prvih 2-3 mesece, da dol padeš. Po vsej verjetnosti so zate premalo “močne” kot je rekla mimi, tako da boš verjetno dobila druge. Telo pač rabi svoj čas, da se privadi na spremembe. Splača se malo potrpeti, ker je potlej lepo, ko ti ni treba skrbet al je kondom al ga ni, al je poču al ni, se je fant dovolj zgodaj “umaknil”,…. vsaj pri meni je tako. Je pa tud res, da nekatere punce ne “prenašajo” dobro KT, pa tudi v takih primerih se najde rešitev tako, da panika res ni potrebna. Lepo do ginekologa pa ti bo svetoval in pomagal.
Srečno, pa čim manj težav pri privajanju.
LP Pepelka
Forum je zaprt za komentiranje.