MIMIKA !!!!!!!!!
Ja, vem rezultat, čisto na frišno, da zagotovo nisem noseča.
Oprosti, ker nisem sporočila že zjutraj, ampak mislim da se ne bom več oglašala, saj na tem forumu nisem zaželjena.
Sem hotela odgovarjati tudi na napade, ampak ne bom, saj sem vas nekatere tako ali tako očitno znervirala.
Veliko sreče v vaših prizadevanjih vam želim.
Mimika
Žal mi je, da nisi noseča. Ne dopusti, da bi ti besede punc prišle do živega. Probaj jih razumeti. Ni pa nobenega opravičila, da te tako napadajo. Vsem nam je ista želja, želja imeti otroka. Vseeno pa je za nas težje. Kot punčka, najstnica sem vedno sanjarila o veliki družini, pet otrok. Nato o treh, zdaj pa sanjarimm in si z vsem svojim bitjem prizadevam imeti vsaj enega svojega otroka. Neskončno si želim, da bi vsaj enkrat čutila v sebi živo bitje, male brce, vse tiste slabosti, besedico mami……………. Ti si že bila blagoslovljena s tako veliko srečo, celo dvakrat. Po drugi strani te pa razumem, hrpeniš , tako kot me še po enem blagoslovčku. Iskreno mi je žal, da nisi noseča. Za vsako mamico sem zeloooooooo vesela, če je noseča, dokler je otrok zaželjen in neskončno ljubljen. Žal mi je bolj tistih žensk, še bolj pa otrok, ki jih ne pričakujejo z veseljem in iskrico v očeh. Ko si mislijo pač, še ena nadloga več.
Ženske bodimo strpne!!!!!!!!!!!!
Vesela bi bila, če se še kdaj oglasiš!
Vsem nam želim, da bi se nam končno uresničile naše največje želje.
Hvala za odgovor & srečno!