Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Menstruacija in Krvavitev

Menstruacija in Krvavitev

Pozdravljeni

Stara sem 31, in pričakukem Menstruacijo v nekaj dneh. Je 1 teden od Ovulacije. Danes imam zelo močen glavobol z slabostjo ampak večinoma me zelo glava boli in to zelo! Vzela sem paracetamol 500mg ni kaj dosti pomagal.

Vendar ko sem šla na urim sem na papriju zagledala majhne pike prav pike krvi (nekaj več jih je bilo) potem ene 3x sem se obrisala znova pike krvi. je 23. dan v ciklu.

Me zanima zakaj te krvavitve se pojavijo točno sedaj ko pričakujem M?

Tudi po urinu, na papriju zagledala voden-rumen izcedek. Je to kaj resnega?

Hvala

ne vem kaj pomenijo omenjene “krvave pike”, ampak menstruacijo se praviloma pričakuje 14 (12 do 16 dni) po ovulaciji. Če obstaja možnost zanositve, bi omenjeni krvavi izcedek lahko bil tudi znak vgnezditve. Ampak pustimo času čas. Če M ne izostane, gre pač za prehodni pojav, za katerega ne rabimo takoj vedeti, zakaj se je pojavil.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close