Najdi forum

menstruacija

Najprej Vas lepo pozdravljam in se Vam zahvaljujem za Vaše odgovore. Vedno odgovorite zelo hitro kar nam vsem veliko pomeni.
Menstruacija mi zamuja že mesec in pol. Bila sem že pri ginekologu, ki mi je predpisal Orgametril 5 mg tablete 6 dni. Ker nisem še vedno dobila menstruacije sem odšla včeraj na ponovni pregled vendar je bil zdravnik žal odsoten. Počutim se slabo. Imam otečene noke , na trenutke se zelo potim,slabo mi je, bruham, skratka simptomi so zelo podobni nosečnostim. Sestra je bila prijazna in mi je naredila test, ki je negativen. Kaj mislite, da je vzrok ?
Najlepša hvala za odgovor
Tina

Draga Tina,

simptomi in znaki ki jih opisujete zahtevajo resnejši pristop, morda tudi pregled splošnega zdravnika. Niste povedali svoje starosti, morebitnih bolezni ali težav v preteklosti, ali jemljete kakšna zdravila in kako dolgo trajajo slabosti in bruhanje. Tudi ne vem ali Orgametril še jemljete oziroma kdaj ste ga prenehali jemati.
Kakorkoli, pregled zdravnika bo tako ali tako potreben, če v nekaj dneh težave ne bodo minile same od sebe!

New Report

Close