Najdi forum

Menstruacija

Zanima me kdaj po porodu ste dobile prvo menstruacijo? Ali ste jo dobile že v času dojenja ali kasneje in koliko kasneje, ker sem jaz dva meseca in pol po porodu, dojim in se mi je pojavila krvavitev, pa nisem prepričana ali gre za menstruacijo ali kaj drugega?

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Monika

no jaz imam sedaj dva otroka obakrat sem dojila sedem mesecev in v tem času sem tudi dobila m. v šestem ali sedmem mesecu. Ni pa to pravilo , pri tebi je lahko izjema , kaj pa prvi pregled pri ginek.?

Jaz sem jo dobila po 1,5 mesecu, pa še vedno dojim. Tu ni pravila, tako vsaj pravijo.

Ali je bila ta menstruacija kaj krajša in npr. manj močna oziroma boleča od tistih pred nosečnostjo?

Monika

Jaz sem dojila 13 mesecev (ravno zaključujeva), mens. pa sem dobila 5 mesecev po porodu. Res ni pravil, prijateljica tudi še doji (17 mes.) in mislim, da je sploh še ni dobila. Prvič je res prišla brez boleče napovedi, vse ostale pa so le za nekaj odtenkov manj bolele kot prej. Kar se tega tiče sem kar vesela, ker sem spet rešena tega za kakšno leto, saj sem ponovno 8 tednov noseča.

Jaz imam dve deklici, prvo sem dojila do enega leta, menstruacijo sem dobila po sedmih mesecih. Drugo sem dojila do drugega leta, menstruacijo pa sem dobila po več kot letu dni po porodu. Obakrat je bila menstruacija taka kot pred zanositvijo. Na mojo žalost, upala sem, da bo po porodu šibkejša.
Lep pozdrav ! Tanja E

Jaz sem jo dobila takoj naslednji mesec po porodu, čeprav sem dojila 15 mesecev. Od takrat naprej jo imam redno vsak mesec.

Jaz sem jo dobila 7 tednov po porodu. Prva je bila malo bolj čudna, vse naslednje pa normalne, čeprav sem prvih pet mesecev izključno dojila in sina še vedno dojim (ima dve leti).

Jaz sem prvo menst. dobila po triindvajsetih mesecih po porodu, vceraj po petindvajsetih mesecih pa drugo.se vedno se z otrockom dojiva

Lp Mojca

New Report

Close