Menstruacija
Spostovani. Stara sem 38 let. Že dolgo imam tezave z urinom,da je prislo do diagnoze STENOZA URETRE,ker že triktrat je prislo do zastajanja urina da sam mogla it v bolnicu da bi dali kateter in pol bi imela mir 2 do 3 meseca. Ampak od zadnjic prejsnji teden ko se je to zgodila sem imela kateter doma tri dni,zdej urin gre normalno izvid urina je vredu,na bakteriju je tudi nagativno. Ampak ze en teden imam bolicine v spodnjem delu trebuha in obcutim ko pritisk na medenicu. Urin me ne pece . Zdravnica mi je zadnjic rekla da se narucim na ginekoloski pregled ker tudi mam pogostejse menstruacija. Ampak ginekologinja je rekla da sem bila marca na pregledu da je vse bilo vredu in da je tudi bris bio ok. Tak da me ne more narucit na pregled,ker ona smatra da je s ginekoloske strani vse vredu. Zdej pa nevem kaj naj ? Caja veliko pijem zaradi urina in me stalno tisci lulat. Hvala in lp
Spoštovani,
če je bilo pred pol leta pri ginekologu sicer vse v redu z rodili, to ne pomeni, da je tako tudi zdaj, zlasti, če je treba poiskati razloge za bolečine v spodnjem delu trebuha, ki so nastale v zadnjem času. Če vaša splošna zdravnica meni, da je iz diferencialnodiagnostičnih razlogov treba izključiti probleme tudi na ginekološkem področju, potem vas vaša ginekologinja ne sme oziroma ne more zavrniti. Pač pregleda rodila in če bo vse v redu, bo vse v redu in bo splošna zdravnica potem razloge za bolečine iskala drugje.