Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica Meni je slabo od tega varanja-ženske,halo?

Meni je slabo od tega varanja-ženske,halo?

Če je to bilo slučajno meni namenjeno – jaz nisem rekla da sem vesela, da je prišel nazaj. V teh mesecih sem spoznala marsikaj, tudi to da je boljše biti sam, kot v slabem partnerstvu.
Maja

Tudi jaz sem mnenja, da prevarane žene niso nobene ubožice. Jaz bi se najprej vprašala, kaj je z mano narobe, zakaj beži, zakaj mu nisem dovolj. Če bi bilo doma vse OK, se to sploh ne bi zgodilo! In četudi na začetku še ne vedo, kaj se dogaja, se pa zelo kmalu pokažejo rezultati, ker se ji mož odtuji, ni več intime, izostaja od doma…ona pa še kar čaka in čaka, namesto, da bi čimprej zaropotala, kaj se dogaja, kaj je narobe in zakaj se ji odtujuje.

Gre enostavno za pomanjkanje komunikacije, ki se vidi ravno v tem, da se je mož zaradi tega odtujil (rutina, dolgčas) in v tem, da žena kar čaka in čaka, da ga bo samo od sebe minilo, namesto, da bi ga čimprej postavila pred dejstvo!

Če bi bila zlobna, bi ti zaželela, da boš enkrat v vlogi prevarane žene. Se ne smilim sama sebi. Ne mislim, da sem ubožica ampak tvoje razmišljanje je pa tako neumno, da mi kar slabo rata, ko to berem.

Iz tega enega stavka razberem, da naj bi ženske dopustile še vedno, da so moški glavni, smo jim podrejene in jim “ližemo rit” z vseh strani.
Po tvoje ima moški pravico prevarati ženo zato, ker je z njo nekaj narobe?!

Mislim daj lepo te prosim. Si kdaj pomislila na to, da je z NJIM kaj narobe??

Po tvoji logiki naj bi žena hodila v službo, skrbela za otroke, ko mož pride domov mu seveda skuhala, vse pospravila, vsak večer ga spolno zadovoljila, bog ne daj vsakič ista poza, da ne rata dolgočasno… ga pred spanjem nasmejala, skratka posvetila svoje življenje njemu, ker če ga ne bo ima on pravico poiskat si ljubico???!!!!???

Adijo pamet. Me je sram, da sem istega spola kot ti!

Je določen odstotek moški, ne tako majhen, ki so varali že pred poroko in bodo varali vedno. Ženske se menjajo, jih zamenjajo veliko, ampak vedno imajo kakšno zraven. Ti se lahko sprašuješ, kaj je narobe s teboj, ampak boš zgrešila.

Predvsem je problem družbe in varanja v tem, se mi zdi, da si partnerji med seboj ne zaupajo, ne povedo kaj jim manjka, kaj čutijo in kaj bi želeli,….partnerja se odtujita do te mere, da se prične varanje.

Navsezadnje ob toliko obveznostih, ki jih danes družine imamo, ob celodnevnih službah, raznih aktivnosti otrok….ja ljudje, kdaj pa naj partnerja imata čas zase….za skupne potrebe, pogovor, ljubezen….Saj ljubezni ne more biti, če jo ne negujemo in ne zalivamo,kot rožco:)

Meni je nekdo nekaj časa nazaj rekel: “če želiš dober zakon, si z možem vzemita nekaj dni na leto brez otrok, pojdita sama nekam na dopust itd…”

Jaz verjamem, da smo navsezadnje vsi krivi, da se to zgodi…samo priznati potem nihče noče

Če bi bila zlobna, bi ti zaželela, da boš enkrat v vlogi prevarane žene. Se ne smilim sama sebi. Ne mislim, da sem ubožica ampak tvoje razmišljanje je pa tako neumno, da mi kar slabo rata, ko to berem.

Iz tega enega stavka razberem, da naj bi ženske dopustile še vedno, da so moški glavni, smo jim podrejene in jim “ližemo rit” z vseh strani.

Po tvoji logiki naj bi žena hodila v službo, skrbela za otroke, ko mož pride domov mu seveda skuhala, vse pospravila, vsak večer ga spolno zadovoljila, bog ne daj vsakič ista poza, da ne rata dolgočasno… ga pred spanjem nasmejala, skratka posvetila svoje življenje njemu, ker če ga ne bo ima on pravico poiskat si ljubico???!!!!???

Adijo pamet. Me je sram, da sem istega spola kot ti![/quote]

Ja, res si ubožica, ampak zato, ker si prebrala samo moj prvi stavek. Če bi prebrala naprej, da gre za POMANJKANJE KOMUNIKACIJE in da se je potrebno vprašati, kaj je narobe z nami, da se NISMO SPOSOBNI POGOVARJATI in da je šel zakon svojo pot mimo nas, bi vedela o čem pravzaprav govorim.

Tudi moj stavek: “Gre enostavno za pomanjkanje komunikacije, ki se vidi ravno v tem, da se je mož zaradi tega odtujil (rutina, dolgčas) in v tem, da žena kar čaka in čaka, da ga bo samo od sebe minilo, namesto, da bi ga čimprej postavila pred dejstvo!”…nikakor ne priča o tem, da mora biti ženska podrejena, ampak ravno obratno – da ne sme samo pasivno čakati, da se bo vse samo od sebe uredilo, ampak mora aktivno poseči, se pogovoriti in udariti po mizi, če je treba!

Bi bilo bolje vdihniti in prebrati še enkrat moj post, ne pa štartat v napad takoj po prvem stavku in zliti ves svoj gnev name pod xy nazivom. Preberi si post “najine ljubezni”, ki je odlično napisala svoj post in se 100% strinjam!

koliko krat smo ženske utrujene,zdelane,nezadovoljne zmoži,pa zato ne gremo k ljubčku ali si kar drugega najdemo?Mislim da sta oba odgovorna v odnosu,vsak mora nekaj prispevat,ali ne?

Najina ljubezen in Lorika, Partnerja sta (lahko kvečjemu) soodgovorna samo za zakon, za varanje pa je odgovoren izključno tisti, ki vara.

Saj veš,da ženska ne verjame pa če ji 100x poveš. Zato pa jih zlahka varajo!
Ljubice so posledica ne pa vzrok za varanje. To je tako težko dojeti!!!

saj zato potem ljubico krivijo, ona je kriva; tako si oba lepo rokce umijeta….in živita srečno…..do naslednje ljubice…dokler ju smrt ne loči….

PREVARA……

Zame sta kriva oba. To kar se nekateri izgovarjajo na slab zakon je BEDARIJA….v vsakem zakonu so težave s tem da si najdeš ljubico nisi za svoj zakon naredil nič in slej ko prej vidijo da imajo doma boljše.
LJUBICA….hmmm….se zaveda da je moški poročen, ampak ker se tako malo ceni je zadovoljna s tem da si ga deli z drugim……nekateri moški si na mlajših ljubicah hranijo svoj ego.

Moja ljubica je bila tako predrzna,da se je na koncu spravila na mene ko jo je mož zapustil in ni dala miru dokler ni dobila po gobcu…..sedaj sva na sodišču.
Zakaj me ni klicala ko je bila z mojim možem….zdaj me kliče ko je vsega konec…..LJUBICE SO ENE NAVADNE GLUPAČE.

MOŠKI KI ZAPUSTI ŽENO IN OTROKE ZARADI LJUBICE SE MI PA SMILI IN JE EN NAVADEN SLABIČ.

čE ŠKRIPLJE V ZAKONU SE LOČI IN POTEM POMISLI NA DRUGO ŽENSKO…..

Mene osebno je ta prevara hudo prizadela in se moje rane ne bojo še dolgo zacelile in tega se moj mož zaveda…..seveda se mi pa zdaj toliko bolj posveča in mu nič več ni težko narediti zame.
Začel je mene in otroke razvajat….

HVALA LJUBICA

Ne komplicirat, saj je vendar bolj zanimivo, če si v desetih letih s petimi moškimi kot samo z enim. Kakšna obveza le po treh letih, veselica naj bo.

Meri, ljuba duša, si ti pri vsem tem pozabila, da je tvoj mož bil tisti, ki ti jo je tako zelo zagodel in ne ljubica? Jaz sicer nimam nič lepega za povedati o ženskah, ki se pečajo s poročenimi moškimi, ampak tole, kar si pa ti napisala!!! Od vsega bednega, kar ti naštevaš, ljubic, moških, ki zaradi ljubic zapuščajo žene in še kaj, od vsega so najhujši moški, ki si privoščijo ljubico, potem pa se vrnejo nazaj k ženi in blefirajo z nekim trudom in kako jim je do družine. Kdo je kriv, da sta se vidve z ljubico stepli? Tvoj mož. Če on to žensko ne bi toliko časa vlekel za nos in ji obljubljal marsikaj, gotovo tudi to, da se bo ločil od tebe, tej ženski verjetno ne bi počil film in se ne bi šla, kar se je šla. Nekega dne boš verjetno spoznala, da ti je VSE to zakuhal tvoj mož. Veš, ni nobene potrebe, da bi se ti ta ljubica smilila. Ona se verjetno bo pobrala in si našla novega moškega. Če bo pametna, tokrat neporočena. In če bo imela srečo, takšnega, ki ne bo prevarant. Ti nisi imela te sreče, ti si se poročila s prevarantom in tudi ostajaš s prevarantom. Ne, ne začni mi metati naprej, da ti to pišem, ker sem tudi sama ljubica. Nikoli to nisem bila, nisem zdaj in nikoli ne bom.

Hahahaha, kr zasutirala si jo – ja pol ti je res mogla pit zivce, vseeno, osebno ti cestitam in to kar je ona prej pocela, je bilo psihiranje, tega pa eni (jaz spadam tudi med njih) nekako ne prenasamo najbolje. Sama si je fehtala, kaj cemo…

To da skripanje v zakonu ima dve poti se tudi strinjam: ali poskusas resit, ali se locis in PO TEM zacnes iskat nove dogodivscine.

Kakorkoli, moz te je zacel razvajat, ampak mirna ne bos nikoli vec in verjemi, ker sem dala sama tocno to skozi z razliko da ni bilo neke ekstra ljubice, prave ljubezni do njega tudi ne bo nikoli vec. Meni se ne gabi, ampak mi je kot moski postal nezanimiv in neeroticen. Tak da, si kao zmagala, ampak to je taksna.. pirava zmaga… zmagat ce je nagrada nekdo, ki si ga ze itak imel in ki naj bi imel samo tebe ;)))…..malo svohna zmaga….zmagat, da dobis in imas doma nekoga ki ne samo da te je varal, ampak ti tudi lagal, prezivljas cas namesto s teboj in otroci, z nekom drugim… K.. pa taksna zmaga. Zmagala si samo proti ljubici, pa se to samo za to, ker si jo klofnila, tako jaz vidim.

Sex vas bo odrešil!

Ja NoNi , jaz tudi mislim, da je tako .Nimam izkušenj ampak zdi se mi ,da je potem, ko se mož skesa za žensko samo še cucek in ženinega spoštovanja ne more več biti in če tega ni je vse bolj ubogo

Adijo pamet. Me je sram, da sem istega spola kot ti![/quote]

Ja, res si ubožica, ampak zato, ker si prebrala samo moj prvi stavek. Če bi prebrala naprej, da gre za POMANJKANJE KOMUNIKACIJE in da se je potrebno vprašati, kaj je narobe z nami, da se NISMO SPOSOBNI POGOVARJATI in da je šel zakon svojo pot mimo nas, bi vedela o čem pravzaprav govorim.

Tudi moj stavek: “Gre enostavno za pomanjkanje komunikacije, ki se vidi ravno v tem, da se je mož zaradi tega odtujil (rutina, dolgčas) in v tem, da žena kar čaka in čaka, da ga bo samo od sebe minilo, namesto, da bi ga čimprej postavila pred dejstvo!”…nikakor ne priča o tem, da mora biti ženska podrejena, ampak ravno obratno – da ne sme samo pasivno čakati, da se bo vse samo od sebe uredilo, ampak mora aktivno poseči, se pogovoriti in udariti po mizi, če je treba!

Bi bilo bolje vdihniti in prebrati še enkrat moj post, ne pa štartat v napad takoj po prvem stavku in zliti ves svoj gnev name pod xy nazivom. Preberi si post “najine ljubezni”, ki je odlično napisala svoj post in se 100% strinjam![/quote]

Draga Lorika 25, sem ena izmed prevaranih žena, ki se stvojo izjave ravno tako ne strinjam. Namreč pri meni je komunikacija …dnevno se pogovarjava, rešujeva sprotne probleme in nikoli ni bil problem kar se komunikacije tiče. Bljižina , pozornost, ljubezen, posteljni užitki…ravno tako niso bili problem, ker tega ne manjka, pravzaprav se lahko pohvaliva z najino aktivnostjo. Naj se vprašam če je z mano kaj narobe – Ne…z mano je vse ok, še preveč ok, ker mojemu nikoli nič ni manjkalo, morda je bilo fvsega preveč,od pozornosti do seksa. Nisem dolgočasna žena,ki se po poroki zapusti in ne naredi nič zase…sem fit in urejena, doma sem pridna mama in gospodinja, v postelji pa predvsem dobra ljubica. Skratka nič od tega ni bil vzrok za njegov skok čez plot. Naj ti povem kaj je potem bil vzrok…enostavno možu je godilo, da je zanj pokazala zanimanje še druga oseba – kriza srednjih let mislim ….
No tako…nismo žene tiste ki moramo iskati pri sebi vzroke, vzrok je v moških samih.

Stvari so enostavnejše kot so videti. Če dva nista za skupaj naj se razideta. Kompromise je da si najdeta ljubice in ljubčke.

Hahahaha, kr zasutirala si jo – ja pol ti je res mogla pit zivce, vseeno, osebno ti cestitam in to kar je ona prej pocela, je bilo psihiranje, tega pa eni (jaz spadam tudi med njih) nekako ne prenasamo najbolje. Sama si je fehtala, kaj cemo…

To da skripanje v zakonu ima dve poti se tudi strinjam: ali poskusas resit, ali se locis in PO TEM zacnes iskat nove dogodivscine.

Kakorkoli, moz te je zacel razvajat, ampak mirna ne bos nikoli vec in verjemi, ker sem dala sama tocno to skozi z razliko da ni bilo neke ekstra ljubice, prave ljubezni do njega tudi ne bo nikoli vec. Meni se ne gabi, ampak mi je kot moski postal nezanimiv in neeroticen. Tak da, si kao zmagala, ampak to je taksna.. pirava zmaga… zmagat ce je nagrada nekdo, ki si ga ze itak imel in ki naj bi imel samo tebe ;)))…..malo svohna zmaga….zmagat, da dobis in imas doma nekoga ki ne samo da te je varal, ampak ti tudi lagal, prezivljas cas namesto s teboj in otroci, z nekom drugim… K.. pa taksna zmaga. Zmagala si samo proti ljubici, pa se to samo za to, ker si jo klofnila, tako jaz vidim.[/quote]

Zmagala je ker je dedc copata. Velika.Se je nekaj koprcal nazadnje pa kot prestrašen kužek prišel nazaj v strahu da še on ne bo dobil po gobcu in je zdaj ves prijazen in ustrežljiv, brez hrbtenice in samozavesti.
Bo ljubica še srečna, da je ostal kjer je bil.
Upam da bo maximalno iztržila za vse bolečine….

New Report

Close