Najdi forum

katere TV oddaje imate(gledate) najraje.Udarmo eno lahko temo na tako lep dan.
Jaz:Jerry Springer,Čarovnice,Sex v mestu,Prijatelji …take teme.Pri Springerju se režim in zgražam.Beseda pa je sedaj vaša.
Lepe pozdrave vsem

Preverjeno pa Studio city mi je vsec. drugace sem pa springerja gledala in je kr mal odvratno vse to:)) zanimiv vedt, da so ljudje taki freaki:)
Gledam se 24 ur in kak sport, za vec pa ponavadi nimam casa. Aja saj res, usec mi je Ally mcBeal, ker je to nekako moja tema…vedno si snemam, ker me ni doma takrat…

Dan Sara!…the same verzion…isto..pa bi dodala še: Zablojeno Raztreseno Elly, pa Nikito, pa Noro zaljubljena, pa včasih s hčerko:Beverly Hills, Merlose Place, pa varuško Neny, pa Princ iz Belaira..(zadnje našteto je ful najstniško otročji, kaj morem, če imamo pa dete)…Sex v NY pa ne, je butast, ma ogaben…ker stvari, ki so lahko lepe, naredijo one ženske ful bedno grde…no, stvar okusa. Zame to ni (bljak…@!#$) ni po angelsko, saj veš…se ne spodobi angelom to gledat…(a ni bljak?)
…pa sex-a v NY raje ne glej…(joke)!
Lepo se imej še naprej!
AngelSara je pisal/pisala:
>
> katere TV oddaje imate(gledate) najraje.Udarmo eno lahko temo
> na tako lep dan.
> Jaz:Jerry Springer,Čarovnice,Sex v mestu,Prijatelji …take
> teme.Pri Springerju se režim in zgražam.Beseda pa je sedaj
> vaša.
> Lepe pozdrave vsem

“Prijatelje”, včasih “Noro zaljubljena”. Zaradi pomanjkanja časa za drugo ne ostane… no, poročila si občasno ogledam (sicer novice preberem kar na internetu).
Springer? Ogledal sem si ga enkrat in edinkrat… mislim da je to oddaja za gledalce druge da ne rečem tretje lige… gledat une prifuknjene on-line američane, ki kar tekmujejo, kdo bo izpadel bolj absurden in iracionalen in s tem čimbolj sprovociral občinstvo, ti ga bodo pa na koncu oddaje čimbolj popljuvali in ponižali??? No thanks!

Niti ene. Sorry, je že itak premalo časa v življenju za knjige, pa prijatelje, pa sprehode, pa naravo, pa morje, pa šport, pa žure, pa izobraževanje, pa ljubezen, pa seks, pa še kaj, da bi ga zapravljal za neskončne in puhle nadaljevanje, kjer te od silnega buljenja v elektronsko škatlo samo oči bolijo, pa psiha trpi zaradi milijarde skrajno kretenskih reklam vmes. Pogledam tu in tam kak film, če je na sto let kak dober, in pogledam kako res dobro potopisno ali izobraževalno oddajo. Televizija je droga, ki nas zasvoji, če se ji preveč pustiš. Rezultat so samo skurjene možganske celice in skrajno asocialen life.

Ne gledam televizije, ker mi je škoda časa zanjo. Počnem kaj bolj pametnega.

vsako nedeljo ob 18,45 na SLO 1( loto)

Nisem kakšen odvisnik od TVja, če pa ravno ujamem, rada gledam Prijatelje, Urgenco in vsake toliko časa Nikito.

Jaz TV gledam bolj malo, od 10 h naprej….to pomeni Odmeve in potem obvezno Jerryja Seinfelda, ki se mi zdi prav izjemno humorna serija.
Če le morem, gledam tudi Jonasov kviz.

Seks v mestu. Ker govori o stvareh, o katerih se kao “ne govori”.
Jerry springer and Co. pa suxx!

Imam tedne, ko sem obsedena s TV-jem in jo kar požiram z očmi. To se mi zgodi približno vsake 2 meseca. Takrat gledam: Ally, Noro zaljubljena, Prakso, Urgenco, Prijatelji, Seks v mestu (ker imajo odštekane teme), Melrose Place…
No, ravno zdaj imam takšno obdobje. Za znoret noro obdobje!!!
Aja, Jerrya Springerja pa ne gledam, ker se mi zdi, da bi Američani naredili vse, da bi prišli na TV. Nekateri žal tudi, da se osmešijo in uničijo življenje ljudem, ki jih imajo radi.

Angel, ne vem če boš s svojih rajskih višav priletela brat tole pa vseeno.
Ves dan sem zaposlena “kt zamorc”,imam tudi otroke pa evo,ko počim dol pri TV-ju potem gledam nekaj takega,da mi ni treba premišljevati o ničemer.Včasih 3/4 nevem(razen pri Springerju),zato si take oddaje posnamem in zvečer me razonodijo,hja.Poročil ,če se le da, ne gledam razen sedaj ko je pač aktualna tema Bush -Laden-Svet-mi-.Naše politike pa ne razumem(bolj američane) ,zato se ji izogibam.Danes tako,jutri drugače, danes ta,jutri drugi..pa kdo bi se šel to nadaljevanko.Pred volitvami se pač bolj poglobim in stvar steče.
Veliko primorskih pozdravov ti pošiljam.

Pred tremi leti sem TV dal ad acta. Kupil sem 600 videokaset in če se mi že zahoče, pogledam kako dobro komedijo ali akcijski film, brez reklam in motenj.
Tisti čas, ki bi ga zabil pred ekranom, pa izkoristim bolj koristno. Recimo, čas imam tudi za forum, to je moje nadomestilo za TV. Mi ni žal! Andi

andi.
o my lord! 600 videokaset,kdaj jih boš pa prodajal,seveda sconto?

Jaz imam od nadaljevank najrajši angleške. Drugače pa Studio City in dokumentarne oddaje. Aja, pa Jonasov Kviz.

Pipi, Jonasov kviz gledam tudi jaz.Včasih se mi zdi kot napeta kriminalka v kateri bi želela sodelovati tako, da bi šla tja in Jonasu zaprla usta.Veš kaj, nekdo pove pravilen odgovor in Jonas reče”kaj pa če…”,ja takrat me kar vrže s stola.Madonca, vidi človeka, prepotenega, s skoraj milijonom in prične s svojimi provokacijami.Velikokrat pa seveda revež odgovi popolnoma napačno čeprav je vedel odgovor.To se mi ne zdi prav.
Pozdrav

Ja, pa saj dostikrat tudi pomaga. Verjetno je odvisno tudi od tega, koliko mu je kdo simpatičen ….Mene najbolj jezi, če ful pomaga nekomu, ki nima pojma in tuhta v neskončnost pri vsakem vprašanju, kakšnemu, ki pa mu gre gladko in se mu “zalomi” prvič, pa ne privošči pomoči. Ampak v glavnem mi je še vedno zabaven s svojimi facami in kakšno duhovito vmes, te njegove fore me motijo bolj zato, ker le zavlačuje, da potem oni spet tuhta v nedogled. Mogoče pa to stori, če se mu zdi, da je oni dobil kak namig od poslušalcev….kaj pa vemo. Pa tudi verjetno mora tako biti, da se nikoli ne ve, kdaj le zeza, kdaj pa je res napačen odgovor.

Verjetno zadeva ne sme teči prehitro, saj že tako zadnje čase raztalajo po 5 mio in več na večer. Da zavlačuje in “zavaja” tekmovalce so verjetno navodila njegovih šefov.
Drugače pa se meni Jonas zdi “genijalec”. Če bi kdor koli drugi vodil ta kviz, bi bil pol manj vreden. Tip ima veliko kvalitet za to delo, je zelo pameten, zabaven, talentiran in, nadvse pomembno, ima igralsko akademijo. Komu od medijskih ljudi pa se uspe tako obnašat in pri vsem ostati šarmanten, priljubljen in seveda cenjen.

Škoda, da so mu všeč samo frklje…..

Sex in town, Raztreseno Ally, tu in tam Springerja, J.Leno.
Drugače pa formulo 1.

Poiskusiti ni greh, ker, s smrklami je imel dosedaj samo smolo.

New Report

Close