Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje “mejčkeno” vprašanje

“mejčkeno” vprašanje

Vsem bodočim in že mamicam en lep pozdrav, upam da se vam bom kmalu pridružil, zato mi lepo prosim odgovorite na tole oz. če je še katera imela podoben problemček

25.10. sem imela zadnji dan M, pa še to bolj švoh, špika me v jajčnikih že od ovulacije in tudi ta teden, pa še izcedek imam gost, prozorno-bel in majčkeno povečan, nobenih drugih težav/znakov, CB tudi še nisem naredila, me pa zanima, če se je še kateri to dogajalo in ali bi to lahko bilo to

LP in lepo nosečnost

Vse to je res lahko tudi znak nosečnosti, a edino pravi dokaz in znak bo pozitiven rezultat na testu, še posebno če si krvavela.

Vsekakor ti želim rezultat, ki te bo osrečil.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

25.10. si imela zadnjo M, torej še nisi imela ovulacije, pač naj bi prišla okoli 12. – 15 dneva, odvisno od tvoje dolžine M ciklusa.
Ja, tudi jaz si želim čimprej rezultat, ker sem imela na isti dan kot ti zadnjo M.

New Report

Close