Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Mehurčki

Mehurčki

Pozdravljeni!

V domačem kraju imamo težave s pediatrinjo, saj je trenutno že dlje časa odsotna. Medicinske sestre pa na klice in mail-e ne odgovarjajo. Zato sem se obrnila na vas glede svojega 7 mesečnega dojenčka, saj se mi situacija ne zdi tako pomembna za obisk dežurnega pediatra, ki pa je v drugem kraju.

Pred nekaj dnevi sem opazila, da ima na zadnjični odprtini približno 7 vodenih mehurčkov, ki so veliki približno dva milimetra. Res se jih težko vidi če ne dobro pogledam. Zelo pozorna sem pri njegovi osebni negi – glede umivanja, menjave pleničk,… Pri vsaki menjavi ga vedno obrišem z vlažilnimi robčki ali pa krpicami in toplo vodo ter počakam, da se posuši in nato vedno nanesem kremo. Glede teh mehurčkov sem že poskusila kreme sudocrem, kremo z ognjičem, bephanten. Vendar nič od naštetega ne pomaga. Bi mi lahko svetovali kaj bi lahko še poskusila? In kaj so ti mehurčki? Vem, da je to težko svetovani brez slike ampak vsaj glede na opis.

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.

Iz opisa ni mogoče sklepate, za kaj gre. Poslikajte z dobro osvetlitvijo in pošljite, prosim.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close