Najdi forum

Medvedek Sašo je prijazen in prijeten fant. Pravzaprav najstnik – na eni strani strašansko otročji, na drugi strani pa poln odraslosti. Ko ga prvič vidiš, ne moreš prezreti njegovega nagajivega nasmeha in toplega pogleda pod košatimi obrvmi.

Zakaj medvedek? Ker živi v medvedji deželi, kjer se skupaj z drugimi medvedki bori proti raku: močno, trdno, z vsemu upanji, željami, strahovi, veseljem in žalostjo…

Včeraj je medvedka Saša obiskal angelček in ga odnesel s seboj. Ostal bo še le lep spomin. Sožalje mamici in atiju.

Ko slišim, da kakšen medvedek izgubi svojo bitko s časom, še krepkeje stisnem svojega malega medvedka k sebi in poskušam potlačiti strah, ki se mi vije okoli telesa.

Petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Sožalje tudi z moje strani. Res je hudo slišati, da se že otroci morajo boriti z rakom. Tudi mojo mamo je vzela ta kruta bolezen.
Petra tebi pa želim še veliko lepih trenutkov s tvojim otrokom.

Hvala. Petra. Tudi ti se drži.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Tudi moje sožalje staršem medvedka Saša…

New Report

Close