Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! medvedek pu-pomagaj še meni

medvedek pu-pomagaj še meni

Kmalu bom praznovala svoj 30. rojstni dan, na katerega bi rada z vabilom povabila svoje sorodnike. Vsebino vabila sem poizkušala poiskati tako na tem foromu kot na ostalih, a ga na žalost nisem našla. Medvek Pu, če nimaš preveč dela, mi prosim posreduje kakšno idejo. V naprej hvala.

ce ti tole kaj pomaga

Pozdravček račka, joj sem komaj danes prebrala tvoj post in verjamem, da ne bo prepozno …

Veš jaz iz svojega kožuha ne morem in neumorno “zagovarjam” mojega ljubega Pavčka … veš jaz bi kar njegov en ver uporabila, potem pa še pridala nekaj svojega …

Recimo:

Dragi/a _________

NA SVETU SI, DA GLEDAŠ SONCE,
NA SVETU SI, DA GREŠ ZA SONCEM.
NA SVETU SI, DA SAM SI SONCE.
IN DA S SVETA ODGANJAŠ SENCE.

(Tone Pavček)

Ker bo v mojem sončku letos prav posebno žarečih 30 žarkov, vas vabim, da mi pridete pomagati, ugasniti 30 plamenčkov na torti …

Pridite, veselo bo dan, datum, kje in mogoče še pridaš, da zaradi močnih žarkov sonca poskbljeno za velik senčnik, pod katerim ne bo primanjkovalo pijače in jedače …

Jaz bi v tem stilu, napiši mi kako se ti zdi ideja …

Pujek

Medvedek Pu in Kira, hvala za pomoč. Žal je prišla malo prepozno (vseh stvari se namreč lotim zadnji trenutek), vendar kljub temu hvala za vajin trud.

Lep deževen dan vama želim.

Zdravo jaz mam pa tudi eno težavico. In sicer je taka. MOJA HČERKA PRAZNUJE 10. ROJSTNI DAN IN PROSIM BI RABILA ENO IDEJO KAKO NAPISATI VABILO.

Prosim, da pomagate.

Lp, Evči.

Prosim za pomoč pri vabilu za otrokov rojstni dan.

živjo! kmalu bom imela rojstni dan, stara bom bila 11 let.
zato si želim imeti super vabilo smešno in zabavno. ZATO TE PROSIM ČE MI DAŠ KAKŠNO IDEJO. HVALA!

Imam en problem. Kmalu bom dopolnila 40. let in bi rabila vabilo. Kakšna ideja za vabilo ki ne bi bilo čisto klasično. Mogoče malo smešno ni pa nujno.

Hvala za pomoč

New Report

Close