med upom in obupom
Strinjam se z Vivo seveda si zelooo globoko zabredla, saj ne moreš ven, če ti teži v službi. Pomeni, da te ima v šahu in sama si to dosegla s tvojo neodločnostjo. Sicer,če vpraša mene ste vsi trije zreli za psihiatra. Žena, ki si dovoli vsa ponižujoča dejanja, ti pa sploh, ker je tudi zate vse to ponižujoče. Občutek imam, da se sedaj obe gresta, katera bo zmagala in je sedaj samo še tekma med vama. On pa ni omembe vreden, je navadna REVA.Za takega človeka ni vredno toliko besed. Sprašujem se samo kako se lahko sploh še z njim sestajaš, kaj še vidiš dobrega v takem človeku, ki je poln nekih bolanih fint Jaz bi takemu rekla, da je brez j…navaden NIČE, ki bi lepo sedel na dveh stolih. Če bi bil kaj vreden, bi zaključil s tabo in svojo ženo. Vsi trije kažete, kako ste BEDNI!!
***nikakor ne želim, da se mi ponovijo scene, ko me je klical in iskal v službi. Pred sodelavci pa res ne mislim razčiščevati svojega življenja***
Če je to že storil, potem tako ne bo več tak hudo, če še 1x ali 2x ponovi. Če se ga hočeš rešit, mu moraš to najprej jasno povedat, potem pa ga ignorirat do dokler se ne bo naveličal. In naveličal se bo. Če pa ga želiš za sebe, bi te pa samo vprašal. A si res želiš takega luzerja?
Janja, morda sem prav jaz žena “vašega” poročenega moškega. Zanimivo je to, da pišete o stvareh, ki se dogajajo pri naju doma, za štirimi stenami. Kako veste, kaj govoriva,ali res jaz samo jočem in ne želim ločitve. Morda je on tisti, ki si je ne želi ali more privoščiti, stanovanje, finance itd. Res ste nekaj novega, vendar bo kmalu spoznal, da samo ženska z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi. Trdite, da veste kaj hočete, dvomim! Morda se bo zaradi vašega pristiska, morda imate stanovanjski problem, težave z partnerjem.. naposled odločil za vas, vendar ne veste kaj boste “kupili”, kaj pa če je maček v žaklju!