Najdi forum

med upom in obupom

Janja jaz te ful zastopim,pa tud vem kako te scene zgledajo,k ti jih počne,samo ljudje tega ne razumejo,mislijo da smo ljubice kot vampir na vratu,ki se prisesa in ne spusti(nekatere so take,ne pa vse),nikoli pa ne pomislijo,da bi lahko moški bil tak,zato ker ima že ženo in ga le ta omejuje,zelo se motijo..nobena žena ne bo zadržala moškega,da nebi ko je njegov ego ranjen,prišel in naredil scene ali pa te celo prebutal-kot je moj mene,nevem kam gre takrat njihov strah pred ženo,prijatelji,sosedi,otroci,če bi se odločila poklicat policijo-pa je nisem-velika napaka-zdaj vem,resno se sprašujem zakaj eno situacijo gledajo tako ozko in mislijo da so kar vse enake.Pa veš kaj tud ne razumejo,da se tud me ohladimo in da nam je dosti vsega sranja in bi rade le mir,da bi si rade ustvarle svoj življenje,brez da nam kdo visi na glavi.Ne razumejo tudi tega,da prav tako kot se mora on skrivati in lagati domačim,počnemo tudi me,on zaradi žene,otrok,okolice-me zaradi staršev,bratov,sester,okolice-pa dobro nihče ni na dobrem ne eni in ne drugi.Zato mi grejo lasje po konci ko vidim,da nas obsojajo predvsem ženske-vprašajo naj se tiste,ki imajo tudi hčerke-mar se moji to ne more zgoditi??verjamite lahko,tako kot se to sprašuje moja mama-zakaj prav jaz,da me ni tako vzgojila in podobna sranja.Medtem ko so bili pa revčki zavedeni in obnorjeni z lepoto mladega telesa-bedarija na kvadrat.Krivda je obojestranska in ravno polovica pripada obema,pa naj bo to naivnost,pokvarjenost ali kaj drugega.Tako je.

Se podpišem pod Vivo.
Meni se zdi, da si ti predvsem filaš ego in da ti sedanja situacija zelo ustreza. Kot tipična ljubica si nam razložila, kako je njegova žena grozna in kakšen revček je on. Malo razmisli, kakšna bi bila njena zgodba in ali bi ti v njej še izpadla tako močna, čudovita in neodvisna kot se poskušaš prikazati nam.
Na vprašanje kako rešit zadevo pa je odgovor preprost – če res hočeš stran, se poveži z njegovo ženo in jo pokliči vsakič, ko ti tip pride težit. Ko ga bo malo trše prijela, ga bo že minilo.

Hej, s…, kaj ti ne znaš brat? Nikoli nisem jaz rekla, da je njegova žena zanič, niti on ni tega nikoli rekel. Po moje je njegova žena neverjetna, da to zdrži in jima res privoščim, da pokrpata zakon, ki je zdaj totalka, za tem pa vseeno stojim. Samo rešiti ga morata onadva, oba. Jaz pri tem nimam nič, ne morem drugega, kot da mu rečem, naj neha, ker jaz nočem več te veze. Če pa on noče rešiti svojega zakona, kako naj ga jaz? da kličem njegovo ženo? Pa kaj ste ljudje normalni? saj ona VE(!), ko je pri meni, pa naj pride, če hoče. Zakaj pa ne stori tega? Zakaj mu ne upa postaviti ultimata? Jaz sem ga – pri meni dobiva samo še besedno župo, pa ko se bo nažrl, bo šel. Jaz bom rešila svoj odnos z njim in vem, da grem po pravi poti, ker se tista druga z zapiranjem vrat ni obnesla, onadva pa naj rešita svojega.

Ko ga bo žena malo trše prijela, ga bo vse skupaj minilo. In potem bodo kar naenkrat vsi živeli srečno do konca svojega življenja???

In še nekaj- ja, strašno si želim, da bi ga žena trdo prijela, najbolj na svetu bi rada to dočakala. Ona ima to pravico in možnost in bi to že morala narediti! Kaj za vraga še čaka? Da mu bom jaz pripeljala eno okoli ušes in ga poslala domov? No, ja pretepati se ne mislim, domov pa sem ga poslala že stokrat. Pa če bo treba, ga bom tisočkrat, enkrat mu bo kapnilo.
Kako bodo pa živeli potem, pa res ni moja stvar, srečno, nesrečno ali se bodo varali naprej.

Ne, ne bodo vsi živeli srečno do konca svojih dni, ampak vsaj Janja bo imela mir pred njim. Saj pravi, da si to želi.

Recept: ne oglašaj se mu na telefon in se ne dobivaj z njim ter si poišče samskega moškega. Tako ravnajo zreli odrasli ljudje, ki vejo kaj hočejo. In ti veš, da poročenega moškega ne maraš več.

Joj ve “uboge” priležnice kako se nam prav nič ne smilite, ko dobite batine od prej tako ljubečih ljubčkov in tudi nič drugače ne bo, ko boste dobile še kaj drugega na čelo ! A se morda zavedate, koliko gorja prinesete v marsikatero družino ? Vse se vam bo stotero povrnilo, dobro in slabo!

Za nasilje (kakršnokoli) ni opravičila! Na tem forumu nasilje obsojamo in “batine” za nas niso sprejemljive!

Suzana Gliha Škufca, univ.dipl.soc.del. Materinski dom Škofljica-Zavod Pelikan Karitas, tel.: 01/366-77-21 http://pelikan.karitas.si/materinski/index.php

Gospa Suzana,

jaz takšnih postov, ko je Tijanin sploh ne bi objavljala. Gre za forum “Ženske v stiski” in ne za “Kako svojo jezo sprostiti na drugih”.

Nikoli ne bom razumela, kako lahko po nekom, ki te prosi pomoči, pljuvaš, namesto, da bi mu skušal pomagati :(.

Sej žena tud batine dobiva-ne samo me priležnice,vsaj v mojem primeru je tako,ali našem kakorkoli bi temu rekli.Edina razlika je da jih ona 30 let ,jaz pa 10,pravzaprav razlike sploh ni,pa ona ni priležnica-ali pač.Odvisno kako moški na to gleda.

Verjetno si ti tudi ena izmed tistih ,ki jih moški tepe,ponižuje,seveda je kriva ljubica,če jo ima,ker verjetno jo ima,ali jo je imel…

Ženske, madona, zakaj končno ne zaživite same brez teh dvoličnežev?
Se bojite, da bi ugotovile, kaj je mirno življenje in sreča?
In če ne privoščite sebi, privoščite vsaj svojim otrokom človeka dostojno življenje, da ne bojo vse življenje živeli tako kot ve!
Ste zasvojene s problemi, al kaj?

Janja, ti je tole kaj znano ..

http://med.over.net/phorum/read.php?f=140&i=4358&t=4358

in še bolj tole

http://med.over.net/phorum/read.php?f=140&i=4450&t=4358

Marsikaj razumem, to, da se naprimer mlado dekle zaljubi v preizkušenega in spretnega dedca v zrelih letih, ki ji natvezi, da je razočaran, sam, da je ona točno to, kar je celo življenje iskal….. in potem, sirota, ko je že vsa v rožicah, ugotovi, da je že davno poročen. Ti si pa vedela, da je poročen. Vsaka pametna bi prav čas odnehala. Oziroma-vsaka poštena. Ti to nisi in si naredila strašen greh. Saj verjamem, da se je on zaljubil, seveda, žena je mogoče v meni, tebi se sanja ne, kake spremembe so to.. in ti pa mlado, vroče meso.. skratka, zamerim ti, da bi pa zdaj, ko si ga spregledala, rada vso krivdo nekako pometla, malo posmehljivo (ha ha) gledaš na ženo, ki se bori za njega in bi mu še kar odpustila. On je prašič, ti si pa še mogoče premlada, da bi vse razumela. Gotovo njegov zakon ni bil tako slab, če ga ima žena še rada. Ti si se vmešala, kamor se ne bi bila smela. Mogoče boš razumela, ko bo za tabo 30 let zakona in boš na moževem mobitelu neprestano videla, da kliče eno dvajset let mlajšo.

Žal, jaz imam občutek, da jasna bolj kot ne uživa v svoji situaciji … v smislu premoči nad moškim. Roko na srce, verjetno ji godi, da nekomu toliko pomeni!
Da se pomagati – dokler boš imela stike z njim pač ne, drugače pa je potrebna samo močna volja in zdrava pamet.Zalezovanje? Posnemi ga in pojdi s posnetkom na policijo, zahtevaj sodno prepoved, karkoli …
Ne, seveda je dober filing, da se ti nekdo meče pred noge, kaj ne …
Sama sem bila v situaciji, ko se je poročen moški metal pred mano,(oh, je godilo, seveda je), pa je k sreči prevladala vest in zdrava pamet.

@NNNN

Mislim pa, da jasna bolj kot pomoči tukaj išče potrditev, da dela prav. No, jaz se stem ne strinjam.

Skratka, popolnoma ponižujoča reč.

Iz oddaljenosti vidim zadeve takšnele:
– človek je izvrsten manipulator
– ti in njegova žena sta (priznali ali ne) popolni odvisnici, ki nimata nobenega osebnega jaza več.

Ne, tudi ti nisi zdrava.Sorry. Morda svoji bivši ženi govori, da jo ne mara in da ljubi tebe. In če razmišljamo, da je edino prava ljubezen tista, ki je legitimna (ne glede na prstan), potemtakem vara tebe. Svojo pravo, zaresno, čisto ljubezen. Pa ne samo vara, ampak dela z njo kot s pocestnico (dasiravno o pocestnicah nimam nobenega slabega mnenja).

In ti si tista, ki mu to dopušča.

Vprašanje torej ni, kdaj bo žena končno spustila moža s ketne ampak zakaj insistiraš na svojem statusu “tečne” ljubice, če pa imaš vso pravico biti edina in ljubljena in občudovana. Kaj ti tak nemogoč, boleč, destruktiven odnos daje? Te sovraštvo do njegove žene dela živo? Te prepiri bogatijo? Ti klečeplazenje tega dedca futra ego? Je zanimivo ali razburljivo “komunicirati” z njegovo ženo? Kaj, kaj, kaj? Samo eno ne reci, namreč da ga imaš rada. Verjetno nekaj čutiš. Vendar draga moja, to ni ljubezen. Ni to to. To ni to. A si res prepričana, da bi vidva zaživela, če ne bi bilo njegove žene?

Vsi takšni miškoti so enaki. Žal. Če misliš, da je tvoj kakšna huda izjema, se motiš. Če se lahko Monica30 v detajle poistoveti s tabo, si lahko misliš, da je tvoje življenje zlajnana pesem, ne pa nekaj posebnega, unikatnega, samo tvojega.

No, da ti šapnem…tudi jaz sem imela doma takega, ki bi sedel na dveh stolih. Takoj, tisti trenutek, ko sem izvedela, da je našel “ljubezen svojega življenja”, je lahko udejanil svoje hrepenenje. Nope, jaz razumem kaj je to ljubezen in strast in vse tako…

Da bi poizvedovala o ljubici? Jo zasledovala? Ji telefonarila? Ma za kaj takega bi mi moralo faliti nekaj koleščkov v glavi. Ne, ona me ni zanimala. Kaj pa je bila kriva pri vsem tem? On je tisti, ki je moral zadevo razčistiti. Pa je ni hotel. Čitaj še enkrat. Ni hotel. Ko je dobil zeleno luč in kufre pred vrata (z vsem denarjem samo da bi se speljal), ni hotel. Oziroma, šel bi k njej, midva pa bi se skrivaj dobivala. In še par takih dogovorov je hotel sklenit. Vmes ga je še ljubica dala na šuh, pa je en štuk višje zalezoval njeno sosedo in prijateljico. Ha ha ha in še ho ho ho! Velika ljubezen! Ja, pajade. En sam cirkus, v katerem je sam sebi pokal z bičem, ko so mu odpovedale neprostovoljne cirkuške šeme.

Neverjetno, kako je življenje lepo brez njega. Mirno, spokojno, polno, veselo… To želim tudi tebi. Mir, veselje in veliko veliko ljubezni. S ta zaresnim moškim.Jaz sem ga našla. Tudi ti ga boš. Koj, ko boš nehala delati potičke v tem usmrajenem peskovniku v katerem je že bolj malo peska, pa veliko različnih kakcev.

No, koka….ker vidim, da tema še ni končana na forumu, čeprav zame je že:

Kaj in kako njegova žena funkcionira z njim zadnje mesece, me ne zanima. Ne zanima me sploh nič v zvezi z njima, ker je to njuna osebna zadeva, ne pa moja ali najina.

Koliko je izvrsten manipulator, me tudi ne zanima več…mogoče je bil, ampak tudi vajenci presežejo mojstre, če le hočejo…:))

Da so vsi taki miškoti enaki? Ne vem, me spet ne zanima. Jaz vem, kaj hočem in vem, česa nočem. In tega kar nočem, ne prakticiram (več).

Če mislim, da je on izjema? Ne vem in me spet ne zanima. Če je, se bo pokazalo in bo to pokazal on sam, če ne, tudi prav.

Da je njegova žena mene zasledovala, me klicarila in poizvedovala o meni, pa je njen in ne moj problem. Me ne zanima, niti malo, tudi će še vedno to počne. Jaz tega nikoli nisem počela.

Razmišljala sem in še vedno razmišljam točno tako, kot si zapisala: če sem tvoja največja ljubezen, potem z njo ne boš ravnal kot s pocestnico!

V prihodnost ne vidim, bo pa pokazala, kaj je res in kaj ne. Jaz živim zase in svoje življenje; če bo sposoben nuditi tisto, kar hočem in kar je edino prav, v redu, če ne, tudi v redu. Do takrat pa nočem nič.
To je vse.

“””Kot normalnega človeka ga mora prejkoslej miniti, če hodi k drugi samo še po življenjske lekcije, ne? “””
Kaj pa ti? Zanj si pametna, zase ne vidiš dalje od svojega nosu.
TEBE bi že zdavnaj moralo miniti! Pa se sprenevedaš in iščeš izgovore in vsega so krivi drugi.
A edino ti sama lahko poskrbiš ZASE!
Seveda, ti upaš. Si napisala v naslovu. TO je tvoj problem.

No, vsi trije ste čustveno nezreli.
Viva ti je pač dala dober nasvet.
Dec pač nima jajc, da bi naredil, kar se je odločil. Oziroma se itak ni še nič odločil, ker če bi se, bi to naredil.
Njegova žena v bistvu nima nič s tvojim življenjem. A ker se ti tega ne zavedaš, misliš, da je ona kriva, da vidva nista skupaj. Kar je daleč od resnice.
Sicer pa ne vem, kako lahko sploh kaj resnega pričakujete od moških, ki si omislijo ljubice!
Pravi moški se najprej loči in uredi zadeve, šele potem si začne iskati! novo partnerko.
Če si zares želiš urediti življenje najprej popolnoma in za vedno prekini stike z njim.
Ko boš to naredila, pa lahko začneš razmišljati, kako naprej!
A nikar si spet ne navleči poročenega, poskusi najti vsaj ločenca.

Ja, jaz ga imam. Očitno si pametna punca … Poroči se in ga za vedno odj…, ne igraj še naprej mamico tolažnico. Vem, ženske smo pač takšne, da se nam take uboge pare smilijo ….
Prekini s tem in bodi brez skrbi, našel bo drugo “Trapo”.

Ženske, ženske, dajmo se “skulirat” !!!

New Report

Close