Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost me zanima statistika – za punce

me zanima statistika – za punce

ej mene ful zanima kolko nas šjor, ma cinderellin problem.. (mal nižje je njena tema “za tipe z resnimi vezami”)… mislm.. glede na to da smo tipi in šjore čist z druzga planeta, me zanima če nas je dost.. k jst tud v njej vidm sebe.. torej?

Bi ti odgovorila pa niti približno ne razumem kaj si napisala!

Pa smo spet tam. LEPO PROSIM, ne bodite egoisti in pišite lepo slovensko. Saj vem, da je vsak ponosen na predel, od koder je doma. Ampat tako posiljevanje je pa že preveč. Opažam, da so najhujši Ljubljančani, dočim pa pri tistih, ki so iz MB, se pa to sploh ne opazi (kar je jezika tiče).

lep dan.

In kaj lahko zaključiš iz tega? :)))) Proud 2 b Shtayertz

A s tem misliš – če si želimo princa na konju? Jaz svojega že imam – pa ni ne princ ne palček, ampak normalen, prijazen tip z veliko seksapila.

u redu. malo nižje je neko dekle pod nickname-om cinderella opisala svoj problem in me je samo zanimalo, koliko na tem svetu je še takih deklet. bo sedaj razumljivo? sej slišala sm veliko narečij, samo tuki pa kar sm napisala je blo drgačnega: šjora in tip – mislm da ni dost za razmišljat kaj je kej..

No, jest sem odgovor sicer že napisala, pa je nekako izginil-tko kukr dost mojih zadnjih sporočil-a se še komu to dogaja??
Sicer pa: JA, štekala sem kaj si napisala (posebno pameten res ni treba biti) in JA, še prevečkrat se mi to dogaja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close