:)))
To pa je smola! Jaz podobne situacije tvoji, vedno poskušam vzeti pozitivno. Rečem si, mogoče je pa to za nekaj dobro. Kaj veš, mogoče bi vas pa celo tam kaj neprijetnega doletelo. Saj ne da sem tak pesimist, ampak tko pač razmišlam.
Bo pa drugo leto toliko boljše!
Oh pogum bi že zbrala, žal pa ni blo časa. Cel avgust sem delala. Tko priložnostno, prek študenta. Pa še en izpit me drug teden čaka, tko da je blo tud mal v knjige treba pogledat:(
Drugače sem pa uživala ja. Sicer je blo res samo 10 dni, ampak vseen bolš kokr nič.
Lep dan še naprej!
Uživi!
Oooj!
Bla sem na Braču (Bol). Sva šle z eno kolegico, s katero že nekaj let hodiva skupaj na morje, z študentskim klubom. Mel smo se res ful dobr, sam prehitr je minil.
Se trudim ja, da bi vsaj gledala v knjige. Itak grem sam bol tko izpit pogledat.Ni pogoj, tko da ne bo tok zlo narobe če ruknem. Ampak, probat ni greh!
Lepo se imej pa uživej!
Evo spet mene!
A si se kej spomnu name dons, al si pozabu? No, po pravic!
Ja no, izpit je za mano.
Filing? Upam na najbolš. Neki je šlo, neki ne. Bomo vidl!
Pozdravček, pa kej se mi še oglas:)
PS: Zdej majo na forumu temo kok jih kdo pozna (od teh, ki so tle gor na forumu). A si bil ti tud že kdaj na kakšnem srečanju?
Dobro jutro:)))))
No ja, 8 sigurn ne bo. Če bo šest bom zlo zadovoljna.
Tud jest še nisem bla na nobenem srečanju. Me pa zanima, kje ga imajo in kako vse skupi izpade.
Pol ko se enkrat vsi med sabo spoznajo, tud pogovori verjetno niso več tko sproščeni. Ampak ni nujno, da je tko.
Zmenki prek neta! Ja verjamem, da more bit noro. Sploh, če kakšna huda pride, a ne?
Jest sem bla že dostkrat na tem, da bi lohka šla, pa kar nisem poguma zbrala. 🙁 REVA!
In? Se je iz kakšnega srečanja kej več izcimilo?
Meni se tudi zdi ,da potem niso več sproščeni, ker ponavadi ljudje gledamo zunanjo lepoto in če ti nekdo ni všeč se ne dopisuješ več. To je želo žalostno, ampak nismo vsi enaki.
Kako pa to, da nimaš poguma?:) Res si reva.:) Malce heca!
Bil sem 3x, če temu lahko rečeš zmenek. Vedno sem vedel kako deklica zgleda, ker smo si poslali slike preko e-maila.
Enkrat se je pa res izcimilo. S to deklico sem bil skoraj 6 mes.
No ja, zase ne bi mogla rečt, da se pol ne bi več dopisovala z nekom, če mi pač ne bi bil vščeč. Je pa res, da dostikrat gledamo na zunanjost.
Glede zmenkov pa tkole. Priznam ja, res sem reva.:) Mah, sej se res že prej lohka kar dobr z nekom spoznaš, tko da si sam dopisujeta. Sam sploh ne grem na net s tem namenom, da si tipa najdem. Če bi že tko pršlo, da bi najdla enga tazga, tud prov. Ampak, da bi pa prav posebi iskala… to pa ne no.
Lepo to, da si si ti tkole eno najdu. Si se že takoj zagrel, ko ti je sliko poslala, al je to pršlo pol sčasoma?
Aja, še to. A ti slučajno, tko btw mal med kšnim šihtom gor uletiš. Zato prašam, ker si, predvidevam bolj dopoldne tle gor?
Pozdravček!
Jaz tudi ne! Tuda jaz nimam namena oz. ne iščem na netu deklice ampak je prišlo do zmenka (seveda sčasoma).
Se nisem takoj zagrel počasi in previdno. Sva si dopisovala vsak dan se mi zdi par mesecev nato sva se dobila.
Ja, jaz delam in študiram izredno. Popoldne sem mi ne da brskati po rač. (internetu), ker sem cel dopoldan pred rač. Čez vikend pridem, ko imam čas.
Pa ti vidim, da si kar precej na netu?
Aja, da te še enkrat spomnim, da si reva:) (se nisi upala na dopust z nekom)
Hec, hec
Ciao!