Najdi forum

Drage mame!

Vem, kako težko je biti žalujoča mama ob materinskem dnevu, nihče se nas ne spomni pa vendar smo MAME v svoji najtežji vlogi.

Ob materinskem dnevu vam želim moči, da vzdržite še ta dan, toplo misel onstran vidnega od vaših angelčkov, rožico ali objem od nekoga, ki vam je ostal tukaj in vas ima rad.
Smo zares posebne mame, pogumne mame, zelo ljubeče in skrbne – drugače ne bi bile na tem forumu.

Poslala bi vam še rožico, pa mi program ne dovoli.

In še nekaj: noben kasnejši otrok nam ne odvzame te žalosti, ta za vedno ostane kot zelo živ spomin.Vsak dan prisoten v naših srcih.

Hvala. In enake želje veljajo tudi od mene.

http://www.graphicsarcade.com/holidays/mothers_day/graphics/mothers_day_graphics_10.gif

Pozdrav tudi od mene!

Frida, kaj bi še dodala, ko pa si ti to tako lepo napisala! Hvala ti. Sem točno takih misli kot ti. Jaz dobim vsako leto rožico od moje mami, kot da edino ona ve, da sem tudi jaz mamica, kot da tako čuti kako si želim tudi jaz te potrditve!Drugi pa si najbrž ne upajo, vsaj jaz tako mislim. Ne gre za rožo, gre za to, da bi lahko tiste “kao” prijateljice, ki so bile ob meni takrat, mi danes dale vedeti da vedo da sem tudi jaz mama, pa čeprav mojih sinkov ni fizično ob meni. Morda, ne, vem da sem boljša mama od marsikatere, ki svoje otroke jemlje kot nekaj samoumnevnega.

Vsem skupaj želim veliko moči, ker vem da vam ljubezni ne primanjkuje!

Hvala za lepo napisano, tudi tebi želim vso moč, ki jo rabimo da prebrodimo črne dni!

lp
škratek

Se podpišem pod vse, kar ste zapisale!
Lani na ta dan se je v sanje prišla poslovit moja mala hčerkica in mi dala moči,da sem počasi le stopila nazaj v življenje, čeprav popolnoma drugačno. Zdelo se mi je kot bi mi želela povedati, da sem tudi jaz mama, čeprav drugačna. Zato hvala, Nika!
Je pa res, da se ob tem dnevu nihče ne spomni na nas ali pa si tega enostavno ne upa izraziti. Osebno, mi je bilo tako lepo slišati (čeprav je istočasno globoko zarezalo v srce), ko je neka punčka na pokopališču rekla svoji mami “glej, sta prišla mamica in očka k tisti punčki”. Takrat sem občutila in slišala, da sem tudi jaz mama! Bi si pa tega želela večkrat. Tako kot verjetno vse, ki smo na tem forumu.
Hvala za napisano vsem in veliko moči za naprej!

New Report

Close