Najdi forum

No tako pa naj bo ena tema samo za marinca, da se mu ego še mal dvigne.
No sem se spustila na nivo marinca pa sem šla mal brat forume, pa vidim, da tudi drugim najeda itd.
Kaj te tako motijo drugi? Si sam kaj boljši? Nimaš drugega dela kot brat forume, pametovat in najedat?Ravno tako kot ti pišeš, lahko piše vsak. In če bo 1000 podobnih tem odprtih kaj to tebe briga? Ti mogoče kdo kaj hoče? Te je kdo prosil, da pametuješ? Obnašaš se kot, da je forum tvoj in drugi ne smemo pisati, ker se v vse vtakneš. Še enkrat, če lahko pišeš ti lahko vsak!

Piše marsikdo, a ga ne bereš. Le zakaj?!

Piše marsikdo, a ga ne bereš. Le zakaj?![/quote]

Piše jih ogromno seveda. Samo jaz se ne vtikam v druge oziroma ne začnem. Preberem tudi veliko drugih tem, če znam svetovat, pomagat, to tudi naredim, če ne znam se ne vtikam. Če bo nekaj letelo name (dobro ali slabo) bom komentirala drugače ne, to pa še ne pomeni, da drugih ne berem. Če je določena tema, ki me zanima dam komentar na temo, ne kritiziram pa avtorja.

Piše marsikdo, a ga ne bereš. Le zakaj?![/quote]

Piše jih ogromno seveda. Samo jaz se ne vtikam v druge oziroma ne začnem. Preberem tudi veliko drugih tem, če znam svetovat, pomagat, to tudi naredim, če ne znam se ne vtikam. Če bo nekaj letelo name (dobro ali slabo) bom komentirala drugače ne, to pa še ne pomeni, da drugih ne berem. Če je določena tema, ki me zanima dam komentar na temo, ne kritiziram pa avtorja.[/quote]
Kako pa si naj razlagamo to temo ?

Piše jih ogromno seveda. Samo jaz se ne vtikam v druge oziroma ne začnem. Preberem tudi veliko drugih tem, če znam svetovat, pomagat, to tudi naredim, če ne znam se ne vtikam. Če bo nekaj letelo name (dobro ali slabo) bom komentirala drugače ne, to pa še ne pomeni, da drugih ne berem. Če je določena tema, ki me zanima dam komentar na temo, ne kritiziram pa avtorja.[/quote]
Kako pa si naj razlagamo to temo ?[/quote]

Do mene je marinec nesramen, pa ne samo do mene, piše pod mnogimi nicki (krade nicke), vtakne se v vsako stvar… zgleda, da on lahko počne tukaj kar hoče, drugi pa ne.

Takšnih, ki to počnejo, je pa res ogromno.
Sistem to omogoča, da “krade” neregistrirane nicke, zato to lahko počne.
Zato pa obstaja registracija, da nam potem več nihče ne more ukrasti nicka.

Če pa kje opaziš nesramen ali neprimeren komentar, pa sporočilo posreduj moderatorjem.

Ok, ampak zakaj potem taka oseba (v tem primeru marinec) kritizira druge, da to počnejo, pa če je to resnica ali ne? Če on sam počne take stvari naj tudi druge pusti, da počnejo kar hočejo, če bo potrebno boste že moderatorji ukrepali ne on. Zaradi njega je že bila po nepotrebnem zaklenjena ena tema, ker jo je zasmetil z zlaganimi, ukradenimi nicki. Dokler on ni začel pisat je imela tema svojo rdečo nit, ko pa je on začel smetit jo je zgubila in posledično je bila zaklenjena. Dajte začet malo ukrepat glede uporabnikov in ne glede tem, samo brisanje in zaklepanje ne bo nikamor pripeljalo.

Kako pa si naj razlagamo to temo ?[/quote]

Do mene je marinec nesramen, pa ne samo do mene, piše pod mnogimi nicki (krade nicke), vtakne se v vsako stvar… zgleda, da on lahko počne tukaj kar hoče, drugi pa ne.[/quote]

Tvoj zapis se razume, kot da ti ta “marinec” ne dovoli, da bi ti počela tukaj, kar želiš početi, je razumeti tako? Podrobno pojasni obtožbo.

Kaj počne tukaj marinec, enakega pa ti in baje tudi drugi, domnevno ne moreš in ne morejo zaradi njega? Navedi, kaj je to.

Če je temu res tako, kako pa ti ta preprečuje, da bi tukaj počela, kar domnevno hočeš početi tu? Pojasni način.

Nadalje, kaj vse bi ti pravzaprav rada počela tukaj, pa zaradi njega ne moreš? Naštej po alinejah.

Katere nicke, ki so bili tvoji, je tebi obtoženi “ukradel“? Navedi vse svoje nicke.

In še, povej, ali ti pišeš pod enim samim, registriranim nickom ali pod množico neregistriranih nickov in če zadnje, pod zgoraj navedenimi, zakaj, v katerih temah in s kakšnim namenom to počneš v posamezi temi? Osvetli ozadje in smiselnost početja.

O katerih tisoč temah na podobno temo, ki naj bi bile še odprte s tvoje strani, govoriš; te je zavrnitev ali nesramnost ali ne vemo kaj s strani nekega bežnega internetnega neznanca na chatu tako globoko prizadela, da si to zasluži poglobljeno diskusijo v tisoč temah? Kaj je bistvo ali rdeča nit tvojih 1000 tem….

Praviš, da je marinec do tebe in tudi do drugih nesramen in da jim “najeda“; citiraj odseke kot prijavo moderatorju, iz katerih je to jasno razvidno vsem in istočasno pojasni, kaj je to – “najeda” in naštej nicke, komu je to, “vsem“? Citiraj odseke, nicke in pojasni ali – umolkni za vedno.

Hvala lepa vnaprej za odkrite odgovore na preprosta vprašanja, ki se sama od sebe porajajo človeku branju tvojih globokih misli pri spustu tebe na nivo marinca.

Ostani raje še naprej na svojih nadmorskih višinah in uživaj v lepem razgledu in redkem zraku, ki lahko škodi.

Se strinjam s Klea. naj se vpelje na forumu obvezna registracija vseh in ne bo prihajalo več do kraj nickov.

ti, Klea imaš tule sam en nick? Sam vprašam.

Verjetno ne, neuporabnik. Drugače ji ne bi nicke kradli 🙂

Priznam, da to ni moj edini nick, je pa edini nick s katerim pišem oziroma sem pisala v temah niko32, prednosti in slabosti interneta(moja tema) in pa tale zopet moja tema. Je pa res, da se včasih ne prijavim in pišem pod neregistriranimi nicki ampak kot sem rekla ne v teh temah.
F.C…. marinec mene napada ravno s tem kar dela on sam – torej uporabo večih nickov predvsem v temah v katerih sodelujem… resnica pa je napisana zgoraj.
Torej, če naj bi jaz po mnenju marinca uporabljala na stotine nickov recimo v temi niko32, zakaj me marinec ne najde v drugih temah kjer pa res nisem pisala pod nickom Klea in ni imelo nobene veze s chati, internetom itd.? Mogoče se pa tale marinec samo brani na vse pretege, ker je na nivoju te osebe niko32 oziroma, hm, mogoče celo on?!
F.C… meni marinec ne krade nickov, ker mi jih ne more. Klea sem registrirana, mojih neregistriranih nickov pa ne pozna (ker z njimi kot že omenjeno ne pišem v omenjenih temah). Znam pa brat in vidim kako je marinec obtoževal in napadal marsikoga v temi niko32, da sem vse to jaz (pač zapičil se je vame v tisti temi).

Evo vam eno temo iz leta 2012 ko je marinec očitno začel svojo “kariero” na mon-u, ko še ni bil registriran

http://med.over.net/forum5/read.php?95,8260473

kjer se lepo vidi, da se noben ne strinja z njim.

In dragi, predragi F.C…. ti nisi nihče drug kot marinec. Res si že ogabno smešen, da takole samega sebe zagovarjaš in braniš. Mislim sram te je lahko, sam delaš točno tisto kar obsojaš druge. Ne sodi drugih po sebi.

Toliko opravka zaradi neke virtualne osebe, da še ti teme izpred dveh let ne dajo miru….

Jaz bi se zamislil nad sabo in ne nad tisto osebo.

marinec je nekaj svetlobnih let drugačen od tistega tipa, s katerim si si pisala in katerega ne moreš pozabiti. Toliko o nivojih.

Predvsem se preveč ponavljaš z istim problemom, da bi te človek iskal še v kakšni drugi temi. Treba bo prerasti staro zamero, predvsem pa se zavedati, da ne moreš drugemu prisojati svojih ravnanj:

Priznam, da to ni moj edini nick,…
Je pa res, da se včasih ne prijavim in pišem pod neregistriranimi nicki ampak kot sem rekla…
F.C…. marinec mene napada ravno s tem kar dela on sam – torej uporabo večih nickov predvsem v temah v katerih sodelujem…
Torej, če naj bi jaz po mnenju marinca uporabljala na stotine nickov…, zakaj me marinec ne najde v drugih temah kjer pa res nisem pisala pod nickom Klea…?
F.C… meni marinec ne krade nickov, ker mi jih ne more. Klea sem registrirana, mojih neregistriranih nickov pa ne pozna…

:)) Ukradeni so bili neregistrirani nicki pred leti in sedaj je hud halo zarad tega?

Zanime me samo, so bili ukradeni za časa Avstro-Ogrske ali po njenem razpadu?

Robi, marinec sam je rekel/prosil/napisal naj napišem kdo, kje, koga… in ko sem čisto slučajno našla tisto temo sem jo prilepila. Če bi našla temo iz leta 2000 bi prilepila tisto, če bi našla temo od včeraj pa tisto. Poleg tega pa malo poglej kako marinec vleče na plano stare teme in pod drugimi nicki piše totalne bedarije, ki so na nivoju otroka. Očitno nekateri določene stvari pišejo zato, da se potem lahko izžvljajo. Ajde jaz se poslavljam iz tega otroškega vrtca ali bolje rečeno psihiatrije.
Odgovorne pa prosim, da začnejo ukrepati glede uporabnikov in pustijo teme pri miru, ker teme bi bile lahko čisto ok pa magari, da se sploh ne piše, tema ni nič kriva, krivi so uporabniki, ki teme pokvarijo.

Ja. Tema sama ni nič kriva. Se strinjam z izjavo, da je nedolžna:)

Klea, ti resno misliš tole… z odhodom za vedno?

New Report

Close