Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Manjši ledvici

Manjši ledvici

Spoštovani,

na UZ mi je ginekologinja zaznala, da ima najina dojenčica manjši ledvički (obe pod 20 mm, čeprav sem že skoraj konec nosečnosti, nekaj dni pred PDP). Osebna ginekologinja je rekla, da v najslabšem primeru lahko to pomeni refluks in da ji je žal, da me je prestrašila glede tega. Sama sem prebrala, da naj bi bile ledvice ob rojstvu velike tam nekje do 50 mm. Zanima me in prosim, če mi lahko kaj več poveste o manjših ledvicah, ker so podatki na spletu zelo različni.

Hvala in lp,

kmalu novopečena mamica.

O tem se boste morali posvetovati z ginekologinjo, kajti plod in meritve so njihova specialnost, novorojenčke pa potem pediatrična skrb. Potrbno bo sledenje in v primeru, da bodo ledvičke manjše, bo pediater takoj po rojstvu primerno ukrepal.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close