Najdi forum

manipulatorka ali čustveno nezrela?

Ja, ampak avtor teme je napisal tudi to ker je bila zasedena sva medsebojno naklonjenost skrivala Torej je že takrat vedel pri čem je in če bi bil tak čistun kot se dela, da je, bi šel stran takoj ko je zvedel,da ni samska. Pa ni šel. Mogoče je ona iskala samo malo razvedrila in ni pričakovala,da se bo tip zaljubil vanjo. Mogoče jima je diskretna avantura malo pobegnila iz vajeti in sta oba čutila več kot sta na začetku mislila da bi sploh lahko. Potem se je pa on spomnil, da potreba je potreba, da ne gre mislit s k… ampak z možgani in se odločil, da z eno kurbico pa že nebo v zvezi.

Itak pa je iz tega težko presodit za kaj je pri vsem skupaj v resnici šlo in kakšne vrste ženska je to. To mora vsak moški sam ocenit še preden se gre s kakšno žensko seksualne igrice.
To njegovo izpovedovanje ljubezni mi je malo sumljivo. Mi daje mislit, da je on to zgodbo malo sebi v prid priredil.

Mogoče je pa načrtno iskal žensko s problemi. Veliko moških to dela, ker tako najlažje dobijo seks. Eni tudi silijo v punce, ki so šele prekinile s tipom, če se vrnejo nazaj k njemu, jih pa takoj po celem internetu razglasijo za kurbe, ki sedijo na dveh stolih. Svašta smo že videli in doživeli. Tudi ženske, ki se igrajo z moškimi, ki so do ušes zaljubljeni vanje, njim pa dol visi zanje.

Mene pri vsem tem moti bolj to kako avtorju teme ni potegnilo po vsem tistem času, ko sta bila narazen, da iz tega ne bo nič. On ji gre pa ljubezen izpovedat! A nekomu, ki ga ga praktično ni videl eno leto? Tukaj je še ta ženska bolj realna kot on pa ve da iz takšnega sranja ne moreš naredit zveze. Lahko se pa še kdaj poseksata, če jima zapaše. Meni se zdita kar oba istih svobodnih nazorov, čeprav nas avtor poskuša prepričat, da je bil samo v vlogi Adama, ki je ugriznil v Evino jabolko.
Bi on še hodil na kavo, bi. Če bi to vključevalo še kakšno drugo dejavnost. Ampak ženska ga je zdaj, ko je pred njo padel na kolena, milo rečeno odjebala. Lahko pa z njim še vedno pije kavo! D best!
Haha, v bistvu si želim oba spoznat. Predvsem pa njo. Me zanima kakšna bi bila njena verzija te zgodbe in če je res takšna biatch. Ta scenarij, ki nam ga prodaja, da se je zapletel z lahko punco, ki se samo igra s čustvi moškega poštenih in resnih namenov, mi malo smrdi. Če je pa vedel, da je tako lahka, kot zdaj pravi da je, bi pa tudi lahko vedel, da od takšnega človeka drugega kot samo seks, ne moreš pričakovat. To je še otroku jasno.[/quote]

Ne bo se piše narazen. Drugega nisem bral, ker je navadno nakladanje brez ločil.

Ja, ampak avtor teme je napisal tudi to ker je bila zasedena sva medsebojno naklonjenost skrivala Torej je že takrat vedel pri čem je in če bi bil tak čistun kot se dela, da je, bi šel stran takoj ko je zvedel,da ni samska. Pa ni šel. Mogoče je ona iskala samo malo razvedrila in ni pričakovala,da se bo tip zaljubil vanjo. Mogoče jima je diskretna avantura malo pobegnila iz vajeti in sta oba čutila več kot sta na začetku mislila da bi sploh lahko. Potem se je pa on spomnil, da potreba je potreba, da ne gre mislit s k… ampak z možgani in se odločil, da z eno kurbico pa že nebo v zvezi.

Itak pa je iz tega težko presodit za kaj je pri vsem skupaj v resnici šlo in kakšne vrste ženska je to. To mora vsak moški sam ocenit še preden se gre s kakšno žensko seksualne igrice.
To njegovo izpovedovanje ljubezni mi je malo sumljivo. Mi daje mislit, da je on to zgodbo malo sebi v prid priredil.

Mogoče je pa načrtno iskal žensko s problemi. Veliko moških to dela, ker tako najlažje dobijo seks. Eni tudi silijo v punce, ki so šele prekinile s tipom, če se vrnejo nazaj k njemu, jih pa takoj po celem internetu razglasijo za kurbe, ki sedijo na dveh stolih. Svašta smo že videli in doživeli. Tudi ženske, ki se igrajo z moškimi, ki so do ušes zaljubljeni vanje, njim pa dol visi zanje.

Mene pri vsem tem moti bolj to kako avtorju teme ni potegnilo po vsem tistem času, ko sta bila narazen, da iz tega ne bo nič. On ji gre pa ljubezen izpovedat! A nekomu, ki ga ga praktično ni videl eno leto? Tukaj je še ta ženska bolj realna kot on pa ve da iz takšnega sranja ne moreš naredit zveze. Lahko se pa še kdaj poseksata, če jima zapaše. Meni se zdita kar oba istih svobodnih nazorov, čeprav nas avtor poskuša prepričat, da je bil samo v vlogi Adama, ki je ugriznil v Evino jabolko.
Bi on še hodil na kavo, bi. Če bi to vključevalo še kakšno drugo dejavnost. Ampak ženska ga je zdaj, ko je pred njo padel na kolena, milo rečeno odjebala. Lahko pa z njim še vedno pije kavo! D best!
Haha, v bistvu si želim oba spoznat. Predvsem pa njo. Me zanima kakšna bi bila njena verzija te zgodbe in če je res takšna biatch. Ta scenarij, ki nam ga prodaja, da se je zapletel z lahko punco, ki se samo igra s čustvi moškega poštenih in resnih namenov, mi malo smrdi. Če je pa vedel, da je tako lahka, kot zdaj pravi da je, bi pa tudi lahko vedel, da od takšnega človeka drugega kot samo seks, ne moreš pričakovat. To je še otroku jasno.[/quote]

Ne bo se piše narazen. Drugega nisem bral, ker je navadno nakladanje brez ločil.[/quote]

A misliš, da tisti, ki je to pisal, tega ne ve? Je pač pisal zgodaj zjutraj ali pozno ponoči. 🙂 Če nisi bral dalje, pa tudi vedet ne moreš kaj sledi.
Sami slavisti na tem forumu.

Ne bo se piše narazen. Drugega nisem bral, ker je navadno nakladanje brez ločil.[/quote]

Citiram: “Mene pri vsem tem moti bolj to kako avtorju teme ni potegnilo po vsem tistem času, ko sta bila narazen, da iz tega ne bo nič.”

A misliš, da tisti, ki je to pisal, tega ne ve? Je pač pisal zgodaj zjutraj ali pozno ponoči. 🙂 Če nisi bral dalje, pa tudi vedet ne moreš kaj sledi.
Sami slavisti na tem forumu.[/quote]

Če nisi bral dalje, potem ne moreš vedeti, kaj sledi.

Za pravilen zapis tega stavka, kot je naveden zgoraj, študij slavistike ni potreben. Zadošča končana osnovna šola in pozitivna ocena iz materinega jezika.

Ne sledi (pa) nič takega, kar bi bilo vredno brati.

Sami slavisti na tem forumu.[/quote]

Če nisi bral dalje, potem ne moreš vedeti, kaj sledi.

Za pravilen zapis tega stavka, kot je naveden zgoraj, študij slavistike ni potreben. Zadošča končana osnovna šola in pozitivna ocena iz materinega jezika.

Ne sledi (pa) nič takega, kar bi bilo vredno brati.[/quote]

Na žalost tudi tvoj “slovnično brezhiben” zapis v tej temi ne prinaša kakšnih bralnih ekstaz. Je čisto zgrešen in vsaj meni pove kvečjemu to kakšni zagrenjenci berejo te strani, potem pa še vzvišeno napišejo, da nečesa niti prebrali niso, ker je samo nakladanje.
Pogled v ogledalo ti ne bi škodil.
Jaz po prebranem sestavku nisem dobila občutka, da gre za človeka z nedokončano osnovno šolo in negativno oceno iz slovenščine. Mimogrede, stručko, ocena iz materinega jezika se pravilno piše ocena iz MATERNEGA jezika oziroma materinščine. Vsaj v kontekstu slovenščine. To pa tudi ve vsak z dokončano osnovno šolo, kaj šele dežurni “forumski lektor”. In ni potrebe po tem, da mi nasprotuješ. Vem, da imam prav. Vem pa tudi kdaj je nekaj lapsus ali tipkarska napaka in kdaj neznanje.
Napaka, ki jo ti izpostavljaš, je tipkarska. Tvoja napaka je neznanje.

a potem je ta tema lapsus?

Večino vseh forumskih tem bi lahko uvrstiliv kategorijo “lapsus”. 🙂

Kaj pa naj si človek sploh misli o temi, v kateri nekdo popolne neznance sprašuje ali je ženska, s katero je spal, manipulatorka?
Jaz sem za vse svoje moške vedela kdo in kaj so bili. Še preden smo si izmenjevali telesne tekočine. Če so bili manipulatorji, pa do tega niti prišlo ni.

Večino vseh forumskih tem bi lahko uvrstiliv kategorijo “lapsus”. 🙂

Kaj pa naj si človek sploh misli o temi, v kateri nekdo popolne neznance sprašuje ali je ženska, s katero je spal, manipulatorka?
Jaz sem za vse svoje moške vedela kdo in kaj so bili. Še preden smo si izmenjevali telesne tekočine. Če so bili manipulatorji, pa do tega niti prišlo ni.[/quote]

Glih to sem mislil, si mi snela z jezika. Torej, tema je nekakšen lapsus, brez zamere.

OMG še enkrat. Model lahko si vesel, da nisi s to čustveno manipulatorko. Mi gre na bruhanje kakšne komentarje si dobil. Bejba je tipična manipulatorka, varalica in lažnivka…..mislim, da ti, glede na to, da si to že ugotovil prej in ravno zaradi tega nisi hotel biti z njo, je to jasno. Upam, da si sedaj dojel, da te ženska nikoli ne bi bila vredna..verjetno bi isto naredila tebi. To so zafrustrirane bejbike, brez empatije ( žal je mnogo žensk takšnih ). Problem je v temu, da ne moreš reči, da je ona prasica ali p akarkoli drugega…lahko si samo misliš, da ni na tvojem mentalnem nivoju. Verjemi, da obstajajo ženske, ki so spsobne biti same v lajfu. In dejansko ti rabiš tako..vse ostalo je za odmet+ večino ženskih komentarjev, ki si jih dobil v temu forumu ( še posebno prvi komentar – ‘samo reci, da te ni posilila’, je napisala zame ženska za odstrel..verjetno zafrustrirana do konca, ki se ji je ravno zgodil podobni primer ampak s strani moškega ) Da si jo odjebal po sexu ko ti je priznala da ma druzga ti lahka sam počm petko pa rečem, da si car……velik drugih debilov bi to izkoriscalo….i tocno te kreteni, bi jo se bolj prizadeli…in ne ti……Ženska ne kaj hoče..tazga carja kot si pa ti ne bo najdla nikol. To si zapomn in si najd eno k ji boš lahko zaupu.

Aja….pa kaki kreteni so na temu forumu, da se spravje v slovnične napake? sick shit……kaj bi blo fan, da bi se vidlo kdo dejansko je za monitorjem hehe…

Nihče se ne more igrati s čustvi drugega, če mu ta ne dovoli. Pri tem je zate povsem nepomembno, kaj jih žene v to početje. Ukvarjaj se s svojimi problemi, imaš jih dovolj, ne s tujimi. Jasno?

No, ko si mu že tako zlezla v …, pusti mu še telefonsko. Pa se jutri dobita na kavi. Mogoče tudi seksu. In problem te teme bo rešen. 🙂

In empatija?? A ti veš kaj je empatija? :)))

Kaj prbijaš? Ne razumem. Preber si o empatiji. Verjetno si ena izmed enakih. Govorim pa o empatiji do njenega bivšega. Če pa se ti ne da argumentirat pa ne vem ka se svaljkaš po forumu.

Za začetek: sem moški. Gremo dalje.

Avtor teme je spraševal kaj mislimo o ženski, s katero se je opekel. Če se je, kaj jaz vem kaj je v resnici delal z njo. Mi je pa to čudno, ker tukaj ljudje običajno sprašujejo o sebi, ne o drugih. Ni smisel »čustvene inteligence« pljuvat po tretjih osebah, neprisotnih, ki nimajo možnosti podat same svoje mnenje o določeni zadevi. Niti ni fer.

Da bi lahko avtorju odgovorili na njegovo vprašanje, bi morali imeti predvsem veliko več podatkov o njej kot jih imamo. Vemo samo to, da je imela fanta, da sta zaradi tega naklonjenost skrivala, da je ona hotela, da sta skupaj, njemu se je pa zdelo prezgodaj in je šel. Poleg tega ni verjel, da misli resno s tem, ko je rekla, da bo fanta zapustila.

Če bi torej hoteli odgovorit na vprašanje, ki avtorja zanima, bi morali imeti zelo veliko sposobnost empatije. Ne do njega, ampak do nje! On je jasno povedal svoje in nakazal svoje mnenje o njej. Ampak kljub temu je bil v dvomih.

Večina vas je tukaj zagrabila tisto, kar je sam izpostavil: nepoštena ženska, ki je imela več kratkotrajnih zvez, silila je vanj, podlegel ji je, ko je hotel bit z njo, ga je zavrnila Vmes je minilo leto dni, če se ne motim.
In potem nekdo, ki premore veliko empatije napiše: »Bejba je tipična manipulatorka, varalica in lažnivka.«
Kaj pa ti veš kaj je ona? Jo poznaš? Tudi bolj malo stvari veš o njej. Veš to, kar je napisal tale užaljen, zavrnjen moški. Nič več. Mogoče si se ti večkrat v življenju zlagala kot ona. Mogoče se nisi. Ne vemo. Tudi o njem veš bolj malo, pa kljub temu misliš, da je car.
Saj je ni odjebal po seksu. Je jasno napisal, da sta skrivala to. Še kako zavestno je vedel, da je ženska še z drugim in hkrati z njim. In ko mu je ponudila možnost, da sta skupaj, je to možnost zavrnil.
Vseeno pa ne mislim preveč »svaljkat« te teme. Mi ni všeč. Ni mi všeč način kako nekdo odpre takšno temo. Kako usmeri pozornost in krivdo na drugega, ne izpostavi pa svoje vloge pri tem. On ne sprašuje o tem kako jo prebolet, pozabit, karkoli, kar bi bilo zares povezano z njegovimi čustvi. Sprašuje oziroma slišat hoče, da je manipulatorka, varalica, kurba in podobno, s čimer ste mu pravzaprav tudi v izdatni meri postregli. In zdaj bo vse v redu, ko je to slišal. Pa bo res? Ljudje so takšni in drugačni. Na nas je, da smo dovolj čustveno inteligentni, da se ne zapletamo z ljudmi s katerimi se lahko samo opečemo. Na nas je tudi, da se naučimo sprejet zavrnitev. In da vsako žensko, ki nas zavrne, takoj ne razglasimo za kurbo.

Ker pa premorem empatijo tudi do takšnih piscev kot si ti, lahko zelo dobro razumem tudi nekatera ženska mnenja. Razumem, da recimo samska ženska, ki ni nikoli prevarala svojega tipa, ki ni nikoli manipulirala s čustvi drugih, pa vseeno ostala sama, težko razume, zakaj se nekateri moški podijo za takšnimi ženskami, ki niti samske niso in še igrajo se z njimi. Ko pa je toliko poštenih samskih žensk! V njihovih očeh bo takšna ženska vedno samo navadna kurba, ki ni vredna moškega, ki se žrtvuje zanjo. Tega nikoli ne bodo razumele kako lahko moški igra heroja takšni ženski. Čeprav, vsaka bi si podzavestno želela kaj takšnega tudi sama doživeti in ne razume, kaj ima tista kurbica več kot ona, da to lahko doseže. No, ja, kurbica je, to pove vse, kajne?
Tudi moški bo vedno udaril po ženski, še posebej, če jo bo nekdo predstavil kot žensko, ki je varala in bila z drugim. Ja, to je zelo pomembno: varala je. To zapečati njeno usodo in mnenje o njej. Za takšno mnenje res ne potrebujemo empatije.
Jaz ne vem kakšna je celotna zgodba teh dveh. Tako kot je bila predstavljena, ima velike luknje. Sem moški in poznam različne ženske, samske in vezane, ločene in takšne, ki so že 20 let s svojim partnerjem, tudi takšne, ki so varale. In vse, ki so varale, niso bile kurbe. Niti niso lagale.
Kakšna je bila ženska našega @vednoznova? Kdo bi vedel. Si pa kot moški, ki ne more razumet, kako se je lahko po tolikšnem času »vrnil« k njej in ji izpovedal ljubezen, mislim, da je morala bit ena huda mačka in da je bil tudi seks z njo verjetno zelo dober. 🙂

Ehm…..jest sm se ustavil že pri podatku, da je ženska v vezi zapeljevala drugega. Kar se mene tiče tlele se zgodba zaključi. Ženska ni sposobna empatije do svojega tipa ( govoril sem o njenem takratnem tipu ) in ne o avtorju.

Btw…zihr si gej.

Ciaooo ***

A se mi ponujaš? 🙂

Ravno zato, ker nisem gej, ne “kupim” kar tako te teorije, da se je vse začelo samo na njeno pobudo.

Nisem tiste vrste človek, ki bi kar tako obsojal druge. Naj počnejo s svojimi življenji kar hočejo. Če pa že zasedena ženska spi z drugim oziroma če moški spi z zasedeno žensko, naj si naredijo uslugo in naj ne iščejo odrešitve za svoje grehe na forumu. En je kriv, drugi je pa malo manj kriv. Nedolžen pa ni noben od njiju.

Živijo,

jaz mislim, da je bila tale punca malo zmedena. Imela je neke probleme v vezi, in ni vedela kaj naj naredi, fanta pa zapustit ni mogla, ker mogoče vseeno ni bilo tok slabo v vezi. Mogoče je pa pri tebi videla nekoga, kamor se lahko zateče, ko ima probleme. Mogoče od svojega partnerja ni dobila toliko pozornosti kot od tebe.
Moje mnenje je, da se punca res ni lepo obnašala in jaz bi jo tudi ignorirala. Ne moreš nekomu pošiljat sms-e in klicat, ga celo vabit v svoj kraj, potem mu pa rečt, da do njega nič ne čutiš.

Pozdravljeni,

zanimivo vas je bilo brati in dali ste mi misliti.

Mogoče sem res prehitra v zaključkih, vendar nikakor se ne morem (tudi po vsem prebranem) znebiti občutka, da je avtor začetnega sestavka imel opravka z žensko, ki ga je imela predvsem za popestritev svojega seksualnega življenja. Bil je tipični ljubimec in ona se je obnašala do njega tako, kot se po navadi obnašajo vezani moški do ljubic – vedno znova jim nekaj obljubljajo, vendar se nikoli ne ločijo.

Ko je bila enkrat znova samska, se ji je zopet zahotelo njenega uslužnega ljubimca, ko pa je le ta hotel nekaj več, mu je končno povedala, da v bistvu ni šlo za kaj drugega, kot za seks.

Verjamem, da je imela gospodična tudi pomisleke, da bi nekega dne celo začela neko resno zvezo z njim, vendar ta želja nikakor ni bila zelo resna.

Človek ponavadi začuti, kdaj je partner z njim bolj zaradi zabave in ne zaradi resnične ljubezni, vendar ko smo zaljubljeni, si tega nočemo priznati in vztrajamo v iluziji tako dolgo, dokler se ne zgodi usoden pogovor, kjer se stvari do kraja razčistijo.

Seveda ni bila fer, da ga je zavajala, vendar se je mogoče tudi sama zanašala, da avtor ve, da ji ni do njega v globljem smislu, obenem pa mu ni hotela tega naravnost povedati, ker bi ga že prej izgubila. Zagotovo je to koristilo njenemu egu in je to izkoriščala kakor dolgo je pač šlo in dokler ni našla nekaj še bolj zanimivega zanjo.

In sigurno ni bila fer, če mu je mesce in mesce nekaj obljubljala, nikoli pa naredila korak v obljubljeno smer. Ne razumem tistih, ki obtožujejo avtorja, da ni z njo vztrajal. Več kot par tednov ali mesecev je težko čakati na nekoga.

New Report

Close