Najdi forum

manipulatorka ali čustveno nezrela?

pred casom sem kot samski spoznal dekle, ki je sicer takrat že imelo fanta. ker je bila zasedena sva medsebojno naklonjenost skrivala. naj povem, da se je vse začelo na njeno pobudo. vsakodnevno sem prejemal nešteto klicev in sms-jev z njene strani, najini pogovori so trajali več ur. prišlo je tudi do intime. planirala je kako bi se preselil v njen kraj, kar pa je bilo zame prehitro. klobasa se je vlekla nekaj mesecev, nakar sva na mojo željo prekinila, ker nisem sprejel dejstva, da sem druga violina, čeprav mi je trdila, da med njo in njenim fantom ni več iskre in da ga bo zapustila. ostala sva znanca. sledilo je nekaj njenih povabil na kavo, katere sem vztrajno zavračal in tu se je zadeva zame končala.
po približno letu dni sva se slučajno srečala v neki družbi. pristopila je do mene in me vprašala, če bi midva malo “izginila” na samo. tokrat sem jo zavrnil, saj je bila še vedno s fantom (istim). med nama je ostal (skoraj) prijateljski odnos.
pred nekaj meseci sem spet začel prejemati njena povabila na kavo. pri tem mi je dala vedeti, da je samska. samski sem bil tudi jaz. nekajkrat se je zanimala, če imam dekle. zopet me je začela vabiti na takšna in drugačna skupna druženja.
tokrat pa je mene nenadoma zadelo kot strela z jasnega, čeprav nekako proti moji volji, ampak se nisem mogel upreti. punca mi je postala všeč. zaljubil sem se kot najstnik. nikoli si nisem mislil, da se mi bodo pri teh letih znova (oba sva 30+) prebudila taka čustva. nekaj časa sem čakal in skrival čustva kolikor se je le dalo, nato pa sem ji izpovedal ljubezen. njen odgovor je bil, da name nikoli (povdarek je bil na nikoli) ni gledela s čustvene plati in da to misli zelo iskreno ter da bom že enkrat našel tapravo. vse tisto prej pa, da se je na njeno pobudo zgodilo zato, ker je imela takrat krizo s fantom (vedno, ko sem se jaz našel zraven?)…
ker sem kot vsak človek šel nekajkrat skozi to vem, da jo bom prebolel, čeprav bo mogoče tokrat malo težje, ker se vsakodnevno srečujeva. kolikor jo poznam vem, da se bo do mene obnašala kot, da se ni nič zgodilo. vprašanje je, kako bom takrat to prenašal jaz. sicer pa nisem prišel na forum iskat tolažbe, ampak sem moral izliti nekam svojo dušo, ker sem zelo čustven človek in očitno zadnje čase izbiram dekleta po čisto napačnem vzorcu. bolj kot neuslišana ljubezen me popada jeza zaradi takih ljudi, ki se igrajo s čustvi drugih, pri tem pa sploh nimajo nobene slabe vesti.

bolj me zanima kaj vi menite o taki sorti ljudi; kako lahko človek, ki ti pol leta vsak dan pošilja nešteto ljubezenskih sms-jev in te na dan nešteto krat kliče, dvakrat poskusi pri tebi, ko pa se ogreješ zanj ti pove, da ni nikoli nič bilo in da ni nikoli gledal nate s čustvene plati? po resnici povedano, če bi jutri prišla po kolenih do mene, bi se glede na vse preživeto gladko obrnil proč, čeprav bi to bilo zame težko v tem trenutku. so taki ljudje sploh sposobni normalne zveze, ali si zgolj krepijo ego s tovrstnimi dejanji in skačejo iz cveta na cvet? kaj jih žene v to? za lažjo predstavo naj še povem, da je ona imela že kar nekaj zvez, ki pa niso trajale dolgo.

Ona je veliko tvegala zaradi tebe, tudi če se ti tega ne zavedaš. Ti pa si jo egoistično zajebal.
Normalno,da ti bo hotela vrnit. In te j… v gavo do onemoglosti. Jaz bi te. Ker ne maram takšne sorte ljudi. Kot si ti. Ne ona.
Delaš se finega, v resnici si pokvarjen nepotešenec, ki za vse vali krivdo na žensko. Njena pobuda! Pa ja! Zbudi se, finoča moška!

Po mojem pa ni ravnal narobe, če ni hotel razdirati njene zveze. To ni nobena finoča. Res je, da je veliko tvegala (če je mislila resno) ampak, če ni mogla izbrati med dvema, je tudi ne more čakat v nedogled, da se odloči. Ali pa je njega imela za popestritev, k drugemu pa je hodila domov spat. Sedaj so se njena čustva ohladila in ne čuti več nič do njega. Drugače pa jo pozna in sam ve koliko se je sploh splačalo vlagati truda v to.

@vednoznova

Srce velikokrat deluje drugače od razuma. Ko bo minilo in bo prevladoval razum, takrat boš šele videl kam te je vleklo in boš lahko sam razsodil ali je bila tvoja napaka že prvič, ali pa je dečva preprosto jebiveter in te je pač srce zajebalo. Z napisanega se vajinega značaja ne da ugotovit. Sam veš kdo si ti in kdo je ona. Sicer pa čas naredi svoje. Vsi smo šli skozi to. Če te kljub vsemu pokliče ali povabi na kavo, ne odzovi se. Drugače boš spet škodoval sam sebi. Veš, mogoče pa te testira, da se ne ponovi prva zgodba in te preizkuša kako daleč boš šel. Ampak nikar ne sili vanjo. To bi bila največja napaka! Pojdi svojo pot naprej in spoznavaj druga dekleta. Ko bo minilo se boš na koncu vsemu skupaj smejal.

On je že razdrl njeno zvezo. Zjebal ji je čustva in psiho. In se umaknil. Še prej pa je bil intimen. Na njeno pobudo seveda! Kaj takšnega! Izkoristila ga je celo!

Moški, ki niste sposobni it do konca z žensko, ki ima probleme v zvezi, ki odhaja iz zveze, ki je nedavno prekinila s fantom, se rajši ognite na daleč takšnih žensk.
Lahko delate s tem, ko izkoriščate njihovo ranljivost, nepopravljivo škodo. Ne veste kaj imajo doma in v kakšnih zvezah so.
Potem pa takšne tragedije kot danes v Domžalah pred vrtcem!

Odhod iz dolgoletne zveze ni enostaven za nikogar. Ni treba bit preveč pameten in se sam sebi smilit igrat žrtev in ne vem kaj v takšnih primerih. Ženska ima v takšnem primeru hujše probleme. In ni to čustvena nezrelost. To je povsem normalno pri ženskah, ki ne menjavajo partnerja vsake pol leta.

Če tega niste sposobni prenest, prevzet tudi sami nekaj rizika, se potrudit za to, da boste nekega dne skupaj z njo: ČRTA!!! Ampak kaj ko je vseeno tako priročno dobit seks brez sprejemanja kakršnekoli odgovornosti!

Sem bil v podobni situaciji pred leti in skoraj za vedno izgubil osebo brez katere si danes ne znam predstavljat življenja.
Bil sem egoist, ljubosumen na njenega bivšega, nisem se znal potegnit zanjo, ji pomagat. Zbežala je stran od mene nazaj k njemu. Bila je preplašena, bala se je novih čustev, ni hotela izpast lahka, bala se je začet nov lajf, ni mi zaupala, mislila je, da sem samo še en, ki jo hoče dol dat.
Ko je pet mesecev pozneje pristala na urgenci, me je poklicala njena prijateljica. Iz bolnice sem jo odpeljal k sebi domov in zdaj sva skupaj že 10 let in imava tudi štiriletnega razgrajača, ki nama pomeni vse na svetu in ne res si ne znam predstavljat kakšno bi bilo moje življenje, če se mi ne bi zgodilo z njo vse tisto, kar se mi je. Ko sem končno znal it preko svojega ega in ponosa.
Ni bila čustveno nezrela niti ni manipulirala z mano, tudi če sem nekoč tudi sma pomislil na to. Bila je samo ženska, ki je vztrajala v svoji prvi resni zvezi, tudi če ji ta ni prinašala ničesar dobrega. Ni znala potegnit črte, potrebovala je pomoč in občutek, da je ljubljena. Pa je drugače oseba, ki se zna postavit zase. Takrat pa tega enostavno ni zmogla sama.

Ponos in ego nimata kaj delat v ljubezni. Če gre za ljubezen. Če gre za seks je pa to nekaj drugega.

@ črno-beli
Ne vem, če ji je zjebal psiho in zvezo, če mu je jasno rekla, da ni nikoli gojila čustev do njega. Prej bi rekla, da je v njem videla lahek plen za zabavo, dejansko pa je na koncu ona zjebala njega. Ker ji je uspelo prvič, je čez čas probala še drugič. Če je tako, potem je pač punca take sorte ne pa žrtev. Sploh pa če skače iz razmerja v razmerje kot piše zgoraj. Tudi taki ljudje so, ki se svojega hitro naveličajo in se kljub temu, da imajo nekoga, podijo okrog za drugimi. Nikjer ne piše, da je ona njemu izpovedala čustva in da se je zato umaknil. To bi spremenilo pogled na vse skupaj. Pa nikogar ne zagovarjam. Samo onadva vesta kakšna točno je situacija med njima, ker vsega napisat se ne da in je težko soditi.

Ti bolj opisuješ svojo situacijo, ki pa ni enaka zgoraj napisani.

“Vsakodnevno sem prejemal nešteto klicev in sms-jev z njene strani, najini pogovori so trajali več ur. prišlo je tudi do intime. planirala je kako bi se preselil v njen kraj, kar pa je bilo zame prehitro. klobasa se je vlekla nekaj mesecev, nakar sva na mojo željo prekinila, ker nisem sprejel dejstva, da sem druga violina, čeprav mi je trdila, da med njo in njenim fantom ni več iskre in da ga bo zapustila.”

Meni je to dovolj. Zamudil je vlak.

V takšnih situacijah pa je tako,da tudi če nekdo, ki je bil enkrat že izigran, JASNO REČE, DA NE GOJI ČUSTEV, to še ne pomeni,da je to nujno res. To je samo obrambni mehanizem s samozanikanjem.
Problem je v tem, da sta bila na nek način tukaj že oba prizadeta. Nista znala skomunicirat zadeve, delala sta nove in nove napake. Jasno je, da se ne znata odkrito pogovorit o svojih čustvih in da sta izgubila medsebojno zaupanje.
Možnosti, da to ponovno najdeta, so minimalne. So šle po vodi, ko se je tip umaknil. Že davno na začetku.

Če ni niti sedaj sposooben kakšnega konkretnega koraka naredit, žensko psotavit pred dejstvo, ji povedat kaj čuti, če čuti, zahtevat od nje, da se izjasni kako in kaj, ampak samo nekaj bluzi in se umika in brani kot ena baba, potem naj ostane pri prvotni odločitvi in se dokončno umakne.
Ona ga zagotovo ni pozabila. Tudi jasno je, da je nekaj čutila. Ampak ne bo mu/si tega priznala, ker noče, da bi se zgodba ponovila.
Verjetno je bilo boleče za oba. In s takšnim načinom brez da en spremeni pristop bo samo še bolj boleče. Nehajta se mrcvarit, ali se poseksajta že enkrat, ali pojdita vsak svojo pot!

Moja zgodba je bila v tistem delu, ko je šla moja nazaj k bivšemu, skoraj identična. Tudi ona je govorila, da ni nič čutila do mene in podobne nesmisle. Včasih je treba znat žensko prečitat med vrsticami.

@ ni vse samo črno-belo!
ni res, da sem jaz njo poseksal, izigral,… in nevem kaj drugo! ona je bila tista, ki je vse začela in mi začela pisati ljubezenska sporočila. šele po seksu mi je povedala, da ima fanta. ona je od mene še naprej hotela skrivalnice, čeprav takratnega fanta kljub drugačnim trditvam očitno ni nameravala zapustiti. ona je bila tista, ki je čez leto dni hotela vse še enkrat ponoviti kljub temu, da je bila še vedno z njim, ne da bi se zjasnila, ko sem jo že prvič, pa tudi drugič vprašal, če misli resno in kakšne namene ima z mano. ko pa je postala samska in sem se z njo pogovoril in naredil “konkretni korak” kot praviš, mi reče, da me nikoli ni videla po čustveni plati in da je bila takrat zgolj v neki krizi. kot, da sem ogovoril neko neznanko na cesti. jaz sem tisti, ki se skuša pogovoriti. sem pa jaz zate tisti, ki je njo zajebal, čeprav sem od nje le hotel izvedeti, če misli resno ali se zgolj igra z mano in me vidi v vlogi začasnega ljubčka. misliš, da bi bilo bolje za naju oba, če bi sprejel njeno igro takrat, ko sem po tvojem “zamudil vlak” in da mi po določenem času razmerja reče, da ni to to, ker ni čustev in da je bila takrat zgolj v krizi?

če bi bilo meni do mojega ega ali ponosa, potem se ne bi jaz skušal pogovorit z njo v zvezi tega, ampak bi jo popihal že po seksu, ali pa jo še parkrat izkoristil dokler bi se dalo. tak pa še zdaleč nisem. ego in ponos pri takih stvareh zame ne obstajata. nimaš pojma kako zelo sem se sposoben podrediti tudi za ceno ega in ponosa, če bi to lahko rešilo situacijo. že prvič sem se, pa nisem dobil konkretnega odgovora.

Heheh tipično ženski komentarji. Pač ženske je treba branit kajne.

avtor teme je stvar res zajebal na celi crti in potem njo oznacuje za manipulatorko, custveno neuravnoveseno,… dala ti je jasno vedet kaj hoce od tebe. ker si jo zavrnil, je mogoce njeno zadnje dejanje bilo samo mascevanje.

Ni vse samo črno-belo! ima zelo prav in je zadel bistvo. Ce se spuscas v tako zgodbo, moras bit pripravljen it do konca, ne pa na sredi poti rep med noge stisnit. Jaz sem bil v tocno enaki situaciji. Punca je bila z enim tipom, za katerega je mislila da je to to. Ko sva se spoznala, mi ga je opisovala kot nekaj najboljsega kar se ti lahko zgodi. Pred njim je namrec imela same megakretene in je mislila da je v nebesih. Ko sva se spoznala je bila z njim pol leta. Nekako sva takoj ugotovila da je med nama nekaj posebnega, enkratnega. Custva so bila zelo hitro zelo mocna, ugotovila sva da sva si zelo podobna, kompatibilna na vseh podrocjih. Ampak jasno ga ona ni hotela pustit kar tako, saj je do pred kratkim se mislila da boljse ne more bit. Stvari so se med nama poglabljale, zaljubila sva se, ampak ker je deklica previdna, si je vzela cas za premislek oz. odlocitev, ali res ne bo naredila napake. Ker sem bil v njo ze posteno zaljubljen, me je vse to ze pocasi custveno ubijalo. Ampak ker sem vedel da je ona tista taprava, tista ki jo isces celo zivljenje, sem bil pripravljen vstrajat. In se je splacalo. Cez 2 meseca ga je pustila in takrat so se stvari med nama samo se potencirale. Ko sva zazivela skupaj, svobodno zadihala, so custva eksplodirala, razvila se je enrkatna ljubezen. Taksna kot jo dozivljas v najstniskih letih in si mislih da je pri 30ih vec ne mores doziveti.

jaz bom rekla pa samo to..kaksne custveno nestabilne zenske izbirate, oz.igrate heroje da zenska pristane na ukc, da zenska ne zna strannod nezdrave veze… halo.to pomeni samo da sebe nima rada, kako bo sele koga drugega imela?! a na to pa noben ni pomislu.. ocitno mate nekateri radi zenske ki se same seb smilijo. pa sej nemors vrjet kaj vse ne preberes 🙂 al sm pa samo jz tko razocarana v ljubezni da mislm da so te scenariji too good to be true 😀

Mogoče pa sedaj hoče videt, kako daleč je pripravljen it tokrat. Lahko pa ga je res pozabila in ji ni več do njega ali pa ima kakšnega drugega v paci. Možno je tudi, da se boji nove zveze, če pravi je imela več neuspešnih zvez in se boji znova obujat čustva. Ampak, če mu je rekla, da ji ne pomeni nič in da v njenem srcu ni prostora zanj, potem je verjetno to tudi res. Zajebana stvar. Pusti jo pri miru in ji daj čas. Sedaj ve kaj ti misliš. Najslabše je, da jo nadleguješ in hočeš na silo nekaj razčiščevat. Čas bo pokazal kaj in kako. Ti pa živi naprej.

vednoznova, ne sekiraj se. Vedi, da boš na forumu in podobnih straneh naletel tudi na take, ki postavijo neke svoje scenarije, ki so kot kaže neresnični, ali pa so funkcionalno nepismeni in prebranega ne razumejo oz. niso sposobni ven izluščit, kaj se je pravzaprav dogajalo in kdo je komu ostal kaj dolžan. Nekateri pa celo nalašč to počnejo, ker so jim težave in nesigurnost drugih duševna hrana.

vednoznova, ne sekiraj se. Vedi, da boš na forumu in podobnih straneh naletel tudi na take, ki postavijo neke svoje scenarije, ki so kot kaže neresnični, ali pa so funkcionalno nepismeni in prebranega ne razumejo oz. niso sposobni ven izluščit, kaj se je pravzaprav dogajalo in kdo je komu ostal kaj dolžan. Nekateri pa celo nalašč to počnejo, ker so jim težave in nesigurnost drugih duševna hrana.[/quote]

Tipček je ves prizadet prišel sem gor jokcat. In zadevo predstavil tako, da bomo mi zdaj pisali kako je ta ženska neuravnovešena, zmešana, čustveno nezrela, čustveno nestabilna in še kaj.
Če on NE BI BIL vse tisto, kar misli, da ONA JE, se mu vse to, kar se mu je, sploh ne bi zgodilo!
Kaj se je pa petljal tja, kjer mu ni mesto!
Pa ženska ga je napelejvala na intimo, pa rajcala ga je, zapeljevala! In to znova in znova!! Ja uboga duša no! A je župnik, da se bomo še bolj zgražali nad njo? :))))

Zanjo ne vem kako in kaj, bi morala še ona predstavit svoj pogled na zadevo, za njega pa se mi zdi, da je že skrajni čas, da odraste! Pa naj si najprej sam pri sebi razčisti kaj sploh hoče od ženske, s katero se ukvarja. Ne samo s to, tudi z vsemi, ki bodo še prišle. Bo potem potek dogodkov v njegovem življenju manj problematičen in bolj logičen.

Ženska je imela določen načrt, on se je usral in zbežal. Potem je morala spremenit svoj življenjski načrt. On ga verjetno ni nikoli imel, ni vedel kaj hoče tedaj, ne ve zdaj.
Ni ji bilo vseeno zanj, zato ga bo lahko vedno izzivala in preverjala ali kaj čuti, ga rajcala itd. Vseeno sta bila intimna. Predvidevam, da mu pred tem ni dala viagro v pijačo!
Zakaj to počne? Verjetno “iz inata”. 🙂
On pa ubožček trpi. Ja hudo no! Kje so robčki, da se zjočem.
Pa nemarnica nemarna je imela celo več tipov! Nezaslišano!

Me res čudi, kako je poštenjak kot je sploh prišel v stik z njo in kako se njune poti vedno znova srečajo.
Upam, da bo ta ženska pametna in si bo poiskala pravega dedca, ki bo znal z njo in ji bo pariral tudi v njeni seksualnosti. S takšnimi cagavci ne prideš nikamor. Lahko pa jih za lastni ego vedno mal pobožaš po mednožju in vidiš kakšni neodločni revčki so v resnici.

MOVE ON, @vednoznova in nehaj jokat!

Koliko si ti star, 16? Marsičesa o ženskah ne veš.

Nikoli ne boš vedel, če bi ona takrat fanta res pustila, ko si ti prekinil razmerje z njo. Nikoli. Zapomni si to. In s tem boš moral živet do konca življenja.

To, da ni imela tega namena, so samo tvoje domneve in vedno bodo. S tem se boš lahko vedno tolažil. Če je ona še nekaj časa ostala z istim fantom, še ni nujno, da ga takrat, ko je bila s tabo, ni bila pripravljena pustiti. Zdaj lahko samo ugibamo kaj bi se zares zgodilo. Ona je že takrat vedela, da tista zveza ni v redu. Zato tudi zdaj ni več v njej. Kaj bi se zgodilo, če bi se zgodilo pa zdaj nima smisla ugibat! Če imaš nekoga rad, če so čustva prava, takšna, da želiš živet z njim, se boriš zanj. Narediš vse, kar je v tvoji moči. Ravno zato, da si potem nekaj let pozneje ne postavljaš takšnih vprašanj kot si jih ti zdaj. Saj ni samo ena dobra zveza nastala tako, da sta bila partnerja še v drugih zvezah, ko sta se spoznala! Kje ti živiš? To je 21. stoletje.

Ko si ti šel, si ji dal vedet, da je nimaš dovolj rad, da bi se boril zanjo, da bi jo sprejel takšno kot je, v takšni situaciji kot je pač bila takrat. V resnici si jo obsojal in preziral. Ker te je zapeljala in ni bila samska. Dobra je bila samo za seks in nič več. Tak signal si ji poslal. Zato ni tekla za tabo. Zato je še nekaj časa ostala z njim.
Saj ne veš kako se je v resnici počutila. Mogoče si je tudi ona zelo dolgo lizala rane in zdaj ne želi več dodajat soli nanje.

Ti si praktičen. Ko si ugotovil, da ni samska, si šel. Ko si ugotovil, da je samska, si prišel nazaj. To je matematika ne ljubezen.
Juha se je pa medtem ohladila. Kako je s pogreto župo pa menda veš.
Ne razumem po kakšni logiki si sploh pričakoval, da ti bo kar padla v objem, če ji boš zdaj, ko tebi je do tega, ko so izpolnjeni pravi kriteriji za to, izpovedal čustva?
Samska ali ne, ne poznam njene dejanske takratne situacije, ampak jasno je, da je bila ženska takrat s tvoje strani vendar zavrnjena. Pustil si jo. Šel si. Odpovedal si se ji. Razumeš? Če ima količkaj ponosa, se k takšnemu ne bo vračala.

Na njeno pobudo ali ne, ti si seksal z njo in jo pustil. In še poudarjaš, da bi lahko še večkrat, če bi bil egoist ali kaj že. A se samo meni zdi, da si tukaj v resnici ti v vlogi manipulatorja, v vlogi tistega, ki je določal kako bo igra potekala. Tudi če jo je mogoče res ona začela. Izid si odločil ti.

Mogoče je hotela zdaj tudi ona okusit to, kako je, ko zavrneš nekoga, ki te ima rad. Kako je, ko imaš sam v rokah te vzvode, da o tem odločaš.

Kaj ti ona zdaj post festum govori o njenih tedanjih čustvih niti ni pomembno. Že zaradi same sebe potrebuje neko razlago, s katero se bo prepričala, da je bilo vse tisto, kar sta imela itak brezveze in da se ne splača brskat po žerjavici. Lahko ti laže v obraz. Lahko ti reče, da je bila s tabo zaradi stave. Lahko ti reče karkoli. In ne moreš je obsojat zaradi tega in se smilit sam sebi kako neki lahko to reče, če pa si ji izpovedal čustva. Ti si itak šel, svoje si že zdavnaj povedal. In mislim, da ona res ni pripravljena s tabo še kaj brskat po žerjavici in iskat še kakšno morebitno neugaslo iskrico. Pri njej je plamen že zdavnaj ugasnil. Ko je najbolj gorel, si ti nanj zlil vedro vode. Zdaj pa misliš, da bo na tme pogorišču gorel kres?

Pa saj sam sebe nenehno prepričuješ kakšna manipulatorka je, kako se je igrala s tabo, te izkoristila. Če ti stopi naproti in ti s tem, ko zanika pomen tistega, kar sta imela, da dober argument, da se tvoje teze potrdijo, bodi vesel, da je tako. Saj to v resnici hočeš slišat! Ubij si v glavo, da je bila grda pr…, ki se je poigrala s tabo in da ti bo brez nje lepše in boljše. Pa če to je ali ni res! Predvsem pa se ne ukvarjaj več z njo.

In verjemi, prav nič lažje ti ne bo, če bo sto ljudi tukaj napisalo, da si imel opraviti s čustveno nezrelo manipulatorko. Navsezadnje si jo samo ti poznal. Mi je ne. Iz lastnih izkušenj pa vem, da si moški tako dolgo ne dela problemov zaradi “slabe” ženske. Na dolgi rok ga mučijo predvsem tiste, za katere ve,da so bile zamujene priložnosti, ki se ne bodo povrnile. Za brezvezne manipulatorke noben moški ne izgubljajo spanca. 🙂

Pozabi vse skupaj in celotno zadevo. Pa sprejmi že enkrat pri vsem skupaj del krivde tudi nase. Del, ne vso. In živi dalje brez nje kakor najbolje veš in znaš in ne vračaj se več v preteklost, ker spremenit je ne moreš!
Saj tvoj problem ni ona. Kaj bi sploh razpravljali o njej. Problem je v tebi in v tem, da se sploh še ukvarjaš z zadevo, ki bi morala bit že zdavnaj pokopana. Tukaj nimaš več kaj naredit. Je, kar je. Ne otežuj si življenja. Pojdi ven na sonce, spoznavaj nove ženske, ne bodi užaljen, ne zasmehuj je, ne ponižuj je, samo dovoli, da lahko oba živita dalje, vsak po svoje. Zdaj je te zgodbe res konec. Sprejmi to kot dejstvo.

da malce povprašaš koga, ki dela na travmatološkem oddleku ukc s kakšnimi primeri se soočajo. Ko pride recimo tja ženska s polomljeno in opečeno roko, samo zato, ker je možu zažgala potico.
Dokler sama nisi v takšni situaciji, ne sodi in ne obtožuj na pamet žensk, ki so! Sem ravno gledal prispevek na Pop Tv o tem, ko strokovnjaki opozarjajo, naj ljudje nasilja nad ženskami ne zlorabljajo, ker s tem žrtvam samo škodijo.
Ne sodi kar tako o psihi in življenju teh žensk pa koliko se imajo ali nimajo rade. Ja super, ti si boljša, tebi se to ne bo nikoli zgodilo, dogaja se samo revicam, ki se ne cenijo. In po statistikah je takšna revica 1 od 3 žensk. Torej tudi ti nisi daleč od tega.

@ni vse samo črno-belo!
bolj, ko prebiram tvoj zadnji post in trezno razmislim, bolj se mi zdi, da imaš v večini prav. mogoče tudi naslov teme res ni ravno primeren… res se ti moram zahvaliti, ker si mi odprl oči in se potrudil z dolgimi odgovori. mogoče sem bil res jaz tisti, ki je nisem prebral, čeprav tudi ona ni takrat vrgla vseh kart na mizo, kar me je begalo, mogoče sem se res bal, da bi se preveč navezal in na koncu ne bi bilo nič iz tega, čeprav je ob najinem pogovoru izpadlo, da sem bil jaz zanjo zgolj njena napaka, sebi pa sem izpadel preveč naiven… ampak življenje teče dalje…

težko je na papirju opisati situacijo in ti jo predstaviti tako, kot se je dogajala v resnici. ona je “cukala” zdaj ja, zdaj ne, jaz pa nisem odločno zagrabil zaradi strahu, da ne izvisim in zato sem verjetno v njenih očeh izpadel nezanesljiv. nikakor je nisem imel namena izkoristiti ali prizadeti, kakor ne bi želel, da nekdo drugi izkoristi mene. mogoče sem res v svojih postih opisal zadevo nejasno. bolj ko razmišljam o vsem skupaj, se zavedam, da so bile napake storjene na obeh straneh. svojih se zavedam (pri čemer si mi zelo pomagal, čeprav je zaradi čustev še vse v megli in bom šele sčasoma lahko trezno razmišljal glede vsega skupaj), njenih pač ne bom nikoli dešifriral… je imela resne namene ali je bila za vse skupaj kriva zgolj njena kriza v kateri se je znašla s takratnim fantom in name ni nikoli gledala kot osebo, ki bi ji lahko pomenila kaj več, kot pravi sama…

kar se tebe tiče lahko povem, da si človek, za katerega je vsak lahko srečen, da ga pozna; direkten, neposreden, predvsem pa realen. hvala ti še enkrat…

da malce povprašaš koga, ki dela na travmatološkem oddleku ukc s kakšnimi primeri se soočajo. Ko pride recimo tja ženska s polomljeno in opečeno roko, samo zato, ker je možu zažgala potico.
Dokler sama nisi v takšni situaciji, ne sodi in ne obtožuj na pamet žensk, ki so! Sem ravno gledal prispevek na Pop Tv o tem, ko strokovnjaki opozarjajo, naj ljudje nasilja nad ženskami ne zlorabljajo, ker s tem žrtvam samo škodijo.
Ne sodi kar tako o psihi in življenju teh žensk pa koliko se imajo ali nimajo rade. Ja super, ti si boljša, tebi se to ne bo nikoli zgodilo, dogaja se samo revicam, ki se ne cenijo. In po statistikah je takšna revica 1 od 3 žensk. Torej tudi ti nisi daleč od tega.[/quote]

seveda se mi lahko zgodi. in se mi je.enkrat.prvic in zadnjic.in sm sla 😉 ker ne bom ena izmed tistih zensk ki “padejo po stopnicah”. raj sm sama kot pa v nekvalitetni zvezi.raj prezivljam mesec s svojo placo pa se stiskam v 20m2 kot pa da sem suznja in gospodinja mozu ” ” . oplojevalca se pa ze najde ce je volja 🙂

Ne sodi kar tako o psihi in življenju teh žensk pa koliko se imajo ali nimajo rade. Ja super, ti si boljša, tebi se to ne bo nikoli zgodilo, dogaja se samo revicam, ki se ne cenijo. In po statistikah je takšna revica 1 od 3 žensk. Torej tudi ti nisi daleč od tega.[/quote]

seveda se mi lahko zgodi. in se mi je.enkrat.prvic in zadnjic.in sm sla 😉 ker ne bom ena izmed tistih zensk ki “padejo po stopnicah”. raj sm sama kot pa v nekvalitetni zvezi.raj prezivljam mesec s svojo placo pa se stiskam v 20m2 kot pa da sem suznja in gospodinja mozu ” ” . oplojevalca se pa ze najde ce je volja :)[/quote]

Tudi zaradi tvojega zadnjega zapisa, ti predlagam, da če že ne moreš pomagat, vsaj škode ne delaj.
Ljudje imajo različne usode. Tudi usoda vseh zlorabljenih žensk ni ista. In zanimivo, ravno ženske s svojimi bolanimi in obtožujočimi komentarji, pri reševanju te problematike delate največ škode! Tako hitro znate pokazat s prstom na drugo žensko!
Še enkrat: če nisi sposobna pomagat, ne škodi!

Vi niste normalni! Punca je imela tipa in se je zapletla z drugim. Ko je ta drugi ugotovil, da noče bit druga violina, je pobral šila in kopita. Tudi nadaljna njena povabila je zavračal. Čez 1 leto se zgodba ponovi. Ženska ga znova vabi med rjuhe. Tip jo še kar kensla. In potem se tretjič srečata, oba samska, on ji izpove ljubezen (kar je nonsense!), ona mu navrž neko puhlico (kar je isto nonsense!). In potem je on gnida? wtf

Gnida je ona, ki je varala svojga tipa, ker ni bila možna pogledat resnici v oči, ker ni reševala problema, ampak je kot razvajena punčara raje segla po liziki. Avtor ni nobena žrtev okoliščin, saj ga punca res ni posilila. Pač, pasalo mu je vse skupaj, ostaja pa odprto vprašanje, koliko sta se zares pogovarjala o tem, da ona bivšega pusti in zaživi z novim.

Pa ne moreš živet z nekom, če si v vezi z drugim!! Kako dolgo še? Med 1. in 2. epizodo je minilo 1 leto, kar pomeni da ženska v vsem tem času ni zbrala jajčnikov za odkrit pogovor z bivšim (predvidevanje črno-belega, da je šlo za nasilje, je povsem zgrešeno – tega avtor ni nikjer omenil, sploh pa špilat odrešenika svoji ljubici, ne, hvala).

Avtorjev zajeb vidim v prvi vrsti v tem, da ji ni direkt povedal, česa si želi in zakaj zavrača njene kave (če ga je pa kljub temu še vabila, ko ji je povedal, da se z zasedeno ne bo zapletal, potem gre za navadno izkoriščevalko in egoistsko) in da ji je šel po tolikem času “izpovedoval ljubezen”. Prosim te lepo, ljubezen ni seks, ni strast, niso skrivalnice, ne zamolčane zadeve, še manj pa odvisnost od neprimernih osebkov. Predvidevam, da v vsem tem času nisi imel nobene druge. Zberi se, naredi kaj na svoji samozavesti in vrednotah pa dalje.

Ja, ampak avtor teme je napisal tudi to ker je bila zasedena sva medsebojno naklonjenost skrivala Torej je že takrat vedel pri čem je in če bi bil tak čistun kot se dela, da je, bi šel stran takoj ko je zvedel,da ni samska. Pa ni šel. Mogoče je ona iskala samo malo razvedrila in ni pričakovala,da se bo tip zaljubil vanjo. Mogoče jima je diskretna avantura malo pobegnila iz vajeti in sta oba čutila več kot sta na začetku mislila da bi sploh lahko. Potem se je pa on spomnil, da potreba je potreba, da ne gre mislit s k… ampak z možgani in se odločil, da z eno kurbico pa že nebo v zvezi.

Itak pa je iz tega težko presodit za kaj je pri vsem skupaj v resnici šlo in kakšne vrste ženska je to. To mora vsak moški sam ocenit še preden se gre s kakšno žensko seksualne igrice.
To njegovo izpovedovanje ljubezni mi je malo sumljivo. Mi daje mislit, da je on to zgodbo malo sebi v prid priredil.

Mogoče je pa načrtno iskal žensko s problemi. Veliko moških to dela, ker tako najlažje dobijo seks. Eni tudi silijo v punce, ki so šele prekinile s tipom, če se vrnejo nazaj k njemu, jih pa takoj po celem internetu razglasijo za kurbe, ki sedijo na dveh stolih. Svašta smo že videli in doživeli. Tudi ženske, ki se igrajo z moškimi, ki so do ušes zaljubljeni vanje, njim pa dol visi zanje.

Mene pri vsem tem moti bolj to kako avtorju teme ni potegnilo po vsem tistem času, ko sta bila narazen, da iz tega ne bo nič. On ji gre pa ljubezen izpovedat! A nekomu, ki ga ga praktično ni videl eno leto? Tukaj je še ta ženska bolj realna kot on pa ve da iz takšnega sranja ne moreš naredit zveze. Lahko se pa še kdaj poseksata, če jima zapaše. Meni se zdita kar oba istih svobodnih nazorov, čeprav nas avtor poskuša prepričat, da je bil samo v vlogi Adama, ki je ugriznil v Evino jabolko.
Bi on še hodil na kavo, bi. Če bi to vključevalo še kakšno drugo dejavnost. Ampak ženska ga je zdaj, ko je pred njo padel na kolena, milo rečeno odjebala. Lahko pa z njim še vedno pije kavo! D best!
Haha, v bistvu si želim oba spoznat. Predvsem pa njo. Me zanima kakšna bi bila njena verzija te zgodbe in če je res takšna biatch. Ta scenarij, ki nam ga prodaja, da se je zapletel z lahko punco, ki se samo igra s čustvi moškega poštenih in resnih namenov, mi malo smrdi. Če je pa vedel, da je tako lahka, kot zdaj pravi da je, bi pa tudi lahko vedel, da od takšnega človeka drugega kot samo seks, ne moreš pričakovat. To je še otroku jasno.

New Report

Close