Najdi forum

manikerka išče delo

Zdravo!

Ali ima kateri frizerski salon oz. kozmetični salon in želi zaposliti manikerko?

LP!

http://www.ess.gov.si/slo/iskanje-dela/PDWeb/PD/IzpisPDPodrobnosti.asp?id=BD61768”

Lep pozdrav!

ups, jaz sem pa mislila da iščeš delo kozmeičarke.
Oprosti!

Upam da se bo vseeno kaj našlo!

KAKŠNO MANIKURO PA DELATE, KJE STE KONČALA .TEČAJ LEP POZDRAV

Zdravo Branka!

Delam naravno manikuro in pa umetne nohte alessandro.
Tečaj sem opravila v podjetju Bis d.o.o., kjer pa sem pridobila tudi certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji ‘manikerka’.

Ali vas zanima moje delo?

Lep pozdrav!

v Mariboru iščemo manikerko v frizerskem salonu!NUJNO!!!!Če je katera zainteresirana lahko pokliče na tel.št.:041904490-IRENA

Iščem izkušeno manikerko za delo v manikirnem salonu v Kranju. Zainterisirane pokličite na tel. 041 329 747.

Iščem delo manikerke v okolici Lj- Dolenjska-Novo mesto. 4 leta izkušenj. Vse dodatne informacije pošljem po mailu.

iščem delo manikerke imam končano npk kvalifikacijo in imam certifikat.Sem iz Slov.Bistrice

Je vaša ponudba še aktualna?

delam manikure imam narejen tečaj in certifikat, delam tudi z nivimi geli ki se nanašajo kot lak in držijo kot gel obenem tudi iščem delo manikerke če katero zanima me lahko kont. na mail [email protected]

Pozdravljeni,

če potrebujete pomoč v svojem salonu imam znanje izdelave gel nohtov, manikure in “gelish”. Imam čas vsak dan popoldan.

kontakt: [email protected]

Pozdravljeni Iščem delo manikerke imam koncano npk za izdelovanje nohtov delam umetne naravno manikuro,gelne nohte in tudidi lakiranje z gelišom. Sem pa iz Slovenske Bistrice Kontak [email protected]

pozdravljeni,

Iščem delo manikerke v Kranju. Uspešno sem končala npk Maniker na Zavodu AI v Ljubljani. Izdelujem umetne nohte na šablono, gel lakiranje, naravno manuikuro, ter naravno spa manikuro z masažo rok. Ukvarjam se tudi s poslikavo na nohtih.Gel lakiranje s poslikavo izdelujem tudi na nogah.
kontakt: [email protected]

Pozdravljeni. Iscem delo kot manikerka v mariboru,ptuju,ali m.soboti.uspesno koncala npk v sl.bistrici. veliko izkusenj na tem podrocju. 3leta delala kot manikerka v qlandiji maribor in ptuj. Ce katero zanima moj kontakt [email protected]

Pozdravljeni. Iscem delo kot manikerka v mariboru,ptuju,ali m.soboti.uspesno koncala npk v sl.bistrici. veliko izkusenj na tem podrocju. 3leta delala kot manikerka v qlandiji maribor in ptuj. Ce katero zanima moj kontakt [email protected]

Pozdravljeni. Iscem delo kot manikerka, v okolici ptuja ali maribora. Imam koncan npk v sl.bistrici, veliko izkusenj na tem podrocju saj sem to delo 3leta opravljala v qladiji maribor in ptuj. Ce koga zanima moj kontakt: [email protected]
Hvala ze vnaprej

Pozdravljeni,

zaposlimo izkušeno manikerko v kozmetičnem salonu v Mariboru.
V kolikor ste zainteresirani in imate znanje manikure z Gelishem nas kontaktirajte na naslov: [email protected]

LP

Jaz bi potrebovala delo v salonu za Manikerko imam nareta dva tecaja od brillbird in od ninlandie. Ce katera potrebuje sem iz Maribora. [email protected]

New Report

Close