Najdi forum

S prijateljem, za katerega vem da je zelo navezan na mamo, sva se pogovarjala o tem, ali dekle v katero je zaljubljen lahko konkurira njegovi mami?
Vem da je bivsemu dekletu, nekajkrat ocital da dolocenih stvari (likanje, zlaganje perila, kuhanje) ne dela tako kot njegova mama in bi to zelel.
njegov odgovor pa je bil naslednji:

Ne, moja mama nima nobene veze s puncami… Res je enkratna, vendar je samo moja mama in nič več… To da mi ful pomeni, še ne pomeni, da bi jo primerjal z drugimi… Mogoče samo znam ful ceniti to kar mi je in mi nudi…
Občutek te vara… npr. Spela in mama sta čisto dve različni osebi, pa sem bil kljub temu pet let z njo, ker mi je Špela ful pomenla… Mogoče tudi zaradi tega, ker je bila drugačna… Samo to moraš znat sprejeti in stvar funkcionira, za to pa je potreben pogovor… To je pa ena od stvari, ki je med nama full dobro funkcionirala, sva si vse zaupala, ni bilo skrivnosti, sva vrgla ven vse kar naju je motilo…( to ocitno ni res, ker ravno zaradi zamolcanega drugega moskega v njenem zivljenju nista vec skupaj)
Verjemi, da ne želim biti z mojo “mamo” ampak z osebo, ki mi ugaja, me dopolnjuje..

za odgovor je pa rabil pol ure.
kaksno je vase mnenje, je prevec navezan na mamo ali ne?

Spoštovana Ula,
dokazovanje s trditvami se tudi v sodni praksi ne obnese, če ni podprto z materialnimi dokazi.Predlagajte mu , da se pri kuhanju, likanju in kar je že takega izmenjujeta, češ da si ne želite moškega, ki bi bil povsem nebogljen…
Mogoče bo vžgalo…

New Report

Close