Najdi forum

mineva teden ko je mami zaprla očke in jaz čakam da se zbudim saj ne morem verjeti da je ni ne moja mami ni odšla ne more biti res mami kje si????????

Moje sožalje.

Zanimiv pa je isti podpis….

Moje sožalje. Zelo malo časa je preteklo, da bi že lahko dojela. Moje mame že 4 mesece ni in še vedno včasih ne morem verjeti, da je zares za vedno odšla.

Sožalje tudi z moje strani. Drži se.

mamiR

najlepša hvala bučka pa zato ker sem jo na koncu ko je izgubila vse lase klicala moja bučka

bučka 1 koliko si stara?Slepam da si mlada saj če sem prav izračunala naj bi bila tvoja mami stara 48 let veš čutim tvojo bolečino čitim nasploh vso vašo bolečino čeprav je v meni prazno prazno ne vem kako naprej ne vem kako naj živim čutm da je del mene odšel z njo bila mi je vse bila je moj vodič kdo me bo vodil sedaj??

Moje sozalje …

Mene pa je ona tako klicala, kakšnen slučaj in seveda isti konec…
Žal mi je, vem kako ti je…

Jaz imam 27 let, mami pa jih bo imela v nedeljo 48…kako bedno…
Nasveta pa ti ne znam dati, ker ga tudi zase nimam, čutim podobno kot ti…

jaz sem malo starejša 31 pa saj to ne igra vloge 20 30 40 50 vedno boli ko izgubiš najdražjega veš tako prazna sem nič ne čutim kot da sem stroj kot da nisem to jaz bom se v nedeljo spomnila nate po horoskopu je če se ne motim strelka to so zelo v redu ljudje veš kaj mi je hčerka rekla ko sva se pogovarjali stara je 8 let sem rekla da ne razumem boga zakaj vedno prekmalu vzame k sebi le dobre ljudi pa mi je rekla veš zakaj mami zato ker dobre ljudi hoče zase slabih pa ne mara bučka 1 ne znam pogledati tvojega maila

Kmalu bo minilo leto…pa se še vedno ne dojemam, da atija ni več…

verjamem ti,moja rana je še sveža in vem da ba čez eno dve pet…let ista le naučile se bomo živeti z njo bolečina pa bo ostajala dokler bomo živeli sej z njimi odide tudi del nas rada sem imela mojo mamico in pogrešam jo tako močno da včasih mislim da se mi bo zmešalo in da ne bom zdržala tega vendar vem da moram že zaradi otrok in vem da mami tega ne bi hotela želela bi da sem močna in da učim svoje otroke tako kot je ona mene,pogrešam jo mojo malo bučko

Pošlji oblikovano (09-12-05 22:04)

Verjemi čas ti bo omilil bolečino…čeprav bodo spomini o izgubi še vedno ostali.Mojega očeta ni že 4 leta(rak)pa vendar ga pogrešam še vsak dan….še vedno bi mu rada toliko povedala.Ampak smrt je pač nekdo,ki nam vzame ljubljene brez vprašanja.

verjamem ti vendar boooli tako močno boli da ne vem kako bom to zdržala bolečina je vsak dan močnejša vedno bolj se zavedam da je ne bo nazzaj tako rada sem imala mojo mamico tudi njo je vzel rak in to ni pošteno

New Report

Close