mama ROMKINJA
ja sem romkinja i ponosita da sem romkinja.
tudi mi imamo pravo da nama svima platite kao onima strojinama.
Paco, preden razpravljaš o “marginalnem” problemu, si preberi izjave šolarjev. Pa potem komentiraj, če si ti zdi to normalno. Otroke so pustili na cedilu policisti, starši, šolniki – zaradi strahu ki ga lahko pozna le tisti, ki je že doživel masovno maščevanje nad posameznikom. Potem jim pa še en Paco teži, da je vse v mejah normale. Pa preden spet butneš kakšno pametno, prej razmisli.
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=176671
Zaradi teh izjav trpinčenih otrok je bila vložena kazenska ovadba medija, ki jih je objavil. Ko bo proces stekel, bodo morali ti otroci s prsti kazati na mučitelje. Si bo kdo upal? Ne. Vidiš, tako tole funkcionira in to bo popotnica, ki jo bodo ti otroci s sabo odnesli v življenje. Se tebi res to zdi v redu?
Vsi, ki se vam je karkoli pokadilo pod nos, ker ne pristajam na črne in bele, ali če hočete na civile in Cigane (tako se imenujejo sami).
Sceno poznam in vem, da se da, če se hoče!
Kar pa se tiče urejanja zadev, vam jih ne bom urejal. Za to je zadolžena država in ne Paco!
Torej se obrnite na državo! Morda vam pa pošljejo nekaj “želvakov”, da se ne bodo nastavljali samo takrat, ko so protesti!
ja sem romkinja i ponosita da sem romkinja.
tudi mi imamo pravo da nama svima platite kao onima strojinama.
Ti si rominja in ne vem kako si dobila državljanstvo, če ne znaš pisat v slovenščini? Želiš, da ti država Slovenija plača? Kaj pa? Priviligirani ste iz leve in desne, zašćiteni kot Kočevski medvedi, kaj bi še? Nikomur ni ničesar treba!