Malo smešno ampak…….
Drage moje ženske
Ne vem komu lahko povem kot vam tukaj gor. Malo je smešno in mogoče bo katera pomislila, da sem nora ampak nisem imam željo po tem pa ne vem kako priditi, do tega…….. No pa bom kar začela, da ne bom dolgovezila. Sedaj kot veste sem noseča in že 3. dni se mi tako lušta, da bi vdihovala premog………. Tako v nos mi diši ta premog, da ne vem kam se obrniti, ker pri nas na primorskem ni premoga kaj si lahko naredim, če ga pa nimam moram pač trpeti. Naenkrat mi je tako zadišalo, da pojma nimate in mi ne boste vejele. Če katera ima doma kakšen premog eden kos je dosti naj mi ga pošlje, da ga samo malo povohammmmmmmmmm………. He he he. Malo za šalo malo za res…..
Resnično ženske ne vem ampak naenkrat mi je tako prišlo, da bi tako rada malo povohala premog…… Zakaj tako pa res ne vem…….?????? Vem, da ta tema ne spada tukaj pod neplodnost, ampak vseeno saj stre moje vse sotrpinke kaj ne????? Pomagajte mi kako priti, do premoga ma samo košček bi imela kar dosti, da tu pa tam malo povoham. Nikoli se mi ni še kaj takšnega ni zgodilo sedaj pa naenkrat tooooooooo……..
Joj joj joj saj bo dober, ko bom rodila. Kaj mislite ve moje ženske, je še katera imela takšne čudne želje???????
Lep dan vsem ženska. želim, in čim prej, do dveh črtivah in to morajo biti modre…
Doroteja
Nič ni smešno, Doroteja!
Saj je znano, da nosečnicam paše hecna hrana, pa hecni vonji ….
Ampak za vonj po premogu, pa res še nisem slišala, ha ha ha ha …
Ta je dobra!
No, jaz imam doma premog, ti lahko pošljem enega, ampak če ga imaš v Kopru, takorekoč na dosegu roke – zagrebi se!
Pa dobro vohajjjjjjjjjjjj, ha ha ….
Tašika
Emiiiiiiiiiiii zlata si, da si me obvestila veš, da nisem vedela. Danes popoldan takoj grem z možekom samo malo, da ga zavoham 100x ti hvala. Resnično si me razveselila, da imamo v Kopru tudi kaj premoga. Jaz ga doma nimam, ker kurimo na olje. Uhhhhh komaj čakam, da greva ti sporočim velja???????
Emi še enkrat ti hvala……..
Lep dan ti želim in uživaj
Doroteja
Ohhhhhhhhh ti moja Tašica kako si kaj????????? Vidiš kakšne težave imam GROZA…….. he he he………. Joj kako bom vdihovala ta premog veš tukaj sem za PC-jem in imam v nosu kot, da bi že vohala premog. Dobro, da me je Emi opozorila, kje lahko grem malo po premoga huraaaaaaaaa………
Ma ta Doroteja zmešana he he he……. Pa kaj čem je pač tako…….
Imaš že mail napisan beri……….
Lep dan tudi tebi in uživaj.
Doroteja
Ojla Bianca kako srčkana si, da si se mi oglasila pa vseeno ti hvala pa čeprav vem, da mi ne moreš pomagati si dobra dušica veš. Imaš moj mail tudi ti beri ga.
Kaj ti naj napišem kot to, da boš čim prej fertik z temi terapijami in, da nam sporočiš veselo novico velja? Ne mi samo pisati, da si razočarana, ker tega rada ne berem moraššššššš napisati huraaaaaa sem noseča. Velja??????
Lep dan tudi tebi in uživaj držim ti pesti saj veš…….
Doroteja
Emiiiiiiiii ti si pa res zlata dušica za takšen nasvet. Tukaj, ko sedajm za PC-jem vedno v nosu imam kot, da bi imela pod nosom kolm oz. premog. No po domače je kolm pa še večinoma štajerci rečemo kolm he he he…… Bom zaenkrat vohala svinčnik, ker včeraj nisem mogla iti tja vohati premog sem bila malo v Trstu in saj veš pozno prideš domov in je že tema. Da ne bodo tam mislili, da jaz hočem kaj premoga ukraditi?????? He he he se hecam malo heca mora biti ne samo jamranje kaj ne??????? Dajmo malo na tem forumu kaj smešnega odpreti oz. temo, da se bomo malo smejali pa čeprav imamo težave. Jaz jih tudi sedaj imam težave, ki jih prej sploh ni bilo. Sem začela zeloooooooo bruhati tako sem včasih iščrpana, da ne morem migniti z malim prstom. Če ne bo bolje bom morala, do ginekologa pa kaj, ko imam te v belem zdravnike že čez glavo uhhhhhh……
No saj bo, če ne prej pa, ko rodim…….
Lep dan ti želim
Doroteja
Ojoj Doroteja, kako zelo te razumem. Sem mislila, da sem jaz edina s takšnimi čudnimi željami po vonjavah. Meni pa diši klor, flour, bencin, varekina… Seveda tega ne morem vohati zaradi hlapov, ampak če pa kje slučajno zavoham, se mi pa kar meša. Noro, kajne. Mož me že kar malo postrani gleda, ko hodim vsak drug dan tankat bencin… 🙂 Ah, pa saj se bo tudi to normaliziralo, kajne? Lep pozdrav vsem…