Malo me skrbi …
BGV!
Sporoči, kako je šlo pri gin!
Tudi jaz sem prvič imela rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, pa so me potolažili, da se pač mišice že malo raztezajo. Utrujena in zaspana sem bila pa za umret! Po službi sem šla spat, ko je prišel mož domov, sva pojedla kosilo in šla nazaj spat do jutra. Totalno neuporabna sem bila tam do 13. tedna – potem pa, kot bi odrezal. Nič utrujena, naspidirana do konca.
Drži se, uživaj, razvajaj se in spi na trebuhu (ne bomo več dolgo, šmrc).
T.
Uuuuh … že sedaj imam težave s spanjem … s temi bolečinami … :))))
Sicer pa … res je … zdaj vsaj še lahko spim na trebuhu … huh … Kok bo moj dragi bogi, ko bom mogla ta hrbtu oz. na boku … pa ko se bo začelo smrčanje … :))))))))))))))))))))) … … Že tako ne prenese smrčanja … :))))
Bova spala verjetno vsak v svoji sobi … začasno … :))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
zdravo. imam eno vprasanje in sicer: s fantom sva 4.1. (od tega je sedaj 6 dni)imela prvi spolni odnos-oba. bila sva zascitena s kondomom a me vseeno zelo skrbi da nisem zanosila. ene 3x se mi je malo zavrtelo in prsi so se mi rahlo povecale ali pa se to meni samo zdi ker toliko mislim na to da sem zanosila. trebuh kar kar ne uplahne in ne vem ali je to zaradi prehrane ali je tu kateri drug razlog. takoj zjutraj po prvem spolnem odnosu sem dobila menstracijo a sem se vedno v skrbeh… kaksna je.moznist da sem noseca? imam razlog za strah??.
Zahvaljujem se Vam za odgovor,
Lp 🙂
Prepozno za kaj?
Če pride do spočetja, se zarodek vgnezdi v 6-8 dneh. Test se dela po izostanku menstruacije. Sama bi ga naredila kakšnih 14 dni po ovulaciji. Ker pa ne veš, kdaj moraš dobiti menstruacijo, je najboljše da še počakaš kakšen teden ali pa vsaj še 3, 4 dni, potem pa naredi test.
Če pa te skrbi prekoračitev terminskega roka za abortus, ti lahko povem, da bo še vedno dovolj časa. To se naredi brez težav na lastno željo do 12. tedna nosečnosti.
Velika verjetnost je, da nisi noseča, saj sta uporabljala zaščito. Mogoče se ti obeta menstruacija, pa si zato napihnjena in veliko ješ. Temu rečemo tudi PMS.
Pozdravljene.
Tudi meni M zamuja, morala bi jo dobiti v torek (14.1.), pa se do zdaj nic. Me pa vsak dan boli levi jajcnik in stalno mislim, da bo vsak cas prisla. Jutri je dan d, ko naredim test. Ni pa mi jasno zakaj me vsak dan spika v jajcniku, M pa se ne pojavi…
Ce ima katera izkusnje z bolecim jajcnikom kot jaz, bom vesela, ce bo to izkusnjo delila.
Lep pozdrav
Zdravo, spet vam pišem, zadnjič sem bila v skrbeh da sem noseča..in ste me pomirili in rekli naj počakam na M. no v tem času sem vmes odšla h ginekologinji na pregled, pregledala me je in šla sem na ultrazvok, rekla je da ni nič, da je normalna ovulacija, rekla mi je da mi bo dala kontrcepcijske tablete , pomojem zato ker sm ji rekla da bo partner reden, ampak zdaj sva šla narazen, danes sem dobila M in nvm ali naj začnem jesti tablete ali ne???
Lepo Vas prosim za odgovor! 🙂 HVALA