Najdi forum

Malo me skrbi …

BGV!
Sporoči, kako je šlo pri gin!
Tudi jaz sem prvič imela rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, pa so me potolažili, da se pač mišice že malo raztezajo. Utrujena in zaspana sem bila pa za umret! Po službi sem šla spat, ko je prišel mož domov, sva pojedla kosilo in šla nazaj spat do jutra. Totalno neuporabna sem bila tam do 13. tedna – potem pa, kot bi odrezal. Nič utrujena, naspidirana do konca.
Drži se, uživaj, razvajaj se in spi na trebuhu (ne bomo več dolgo, šmrc).
T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Uuuuh … že sedaj imam težave s spanjem … s temi bolečinami … :))))

Sicer pa … res je … zdaj vsaj še lahko spim na trebuhu … huh … Kok bo moj dragi bogi, ko bom mogla ta hrbtu oz. na boku … pa ko se bo začelo smrčanje … :))))))))))))))))))))) … … Že tako ne prenese smrčanja … :))))

Bova spala verjetno vsak v svoji sobi … začasno … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

zdravo. imam eno vprasanje in sicer: s fantom sva 4.1. (od tega je sedaj 6 dni)imela prvi spolni odnos-oba. bila sva zascitena s kondomom a me vseeno zelo skrbi da nisem zanosila. ene 3x se mi je malo zavrtelo in prsi so se mi rahlo povecale ali pa se to meni samo zdi ker toliko mislim na to da sem zanosila. trebuh kar kar ne uplahne in ne vem ali je to zaradi prehrane ali je tu kateri drug razlog. takoj zjutraj po prvem spolnem odnosu sem dobila menstracijo a sem se vedno v skrbeh… kaksna je.moznist da sem noseca? imam razlog za strah??.

Zahvaljujem se Vam za odgovor,
Lp 🙂

Nisi noseča, ampak si vse skupaj napsihirala. Prvi znaki nosečnosti bi se pojavili šele v prvem tednu februarja, če bi imela nezaščiten odnos in bi zanosila.

Če pa si dobila menstruacijo 5 dni nazaj, pa sploh nisi noseča.

Hvala ti za odgovor. 🙂

hejla,

stara sem 15 let,..po prvem spolnem odnosu se mi je povečal predel jajčnikov in trebuh se mi je napihnil, zjutrej mi je slabo in vedno pogosteje hodim na wc,dobila sem večji apetit, kaj se dogaja z mano?.. 🙁

hvala za odgovor 🙂

A menstruacija kaj zaostaja in koliko ti zaostaja? Kdaj je bil ta spolni odnos?

pred spolnim odnosom tako in tako nisem imela redne M , čisto do točnega dneva, spolni odnos je bil 4.1.13., od tega je zdaj 11 dni,

Lepo še počakaj kakšen teden. Če ne bo menstruacije, pa le naredi test.

A sta bila kaj zaščitena? Kondom?

okej, ja sva bila s kondomom. a ne bo takrat prepozno?

Prepozno za kaj?
Če pride do spočetja, se zarodek vgnezdi v 6-8 dneh. Test se dela po izostanku menstruacije. Sama bi ga naredila kakšnih 14 dni po ovulaciji. Ker pa ne veš, kdaj moraš dobiti menstruacijo, je najboljše da še počakaš kakšen teden ali pa vsaj še 3, 4 dni, potem pa naredi test.

Če pa te skrbi prekoračitev terminskega roka za abortus, ti lahko povem, da bo še vedno dovolj časa. To se naredi brez težav na lastno željo do 12. tedna nosečnosti.

Velika verjetnost je, da nisi noseča, saj sta uporabljala zaščito. Mogoče se ti obeta menstruacija, pa si zato napihnjena in veliko ješ. Temu rečemo tudi PMS.

hvalaaa, to pomeni da zdaj počakam na M ki jo imam na začetku meseca in po približno 14 dneh opravim test?
zanima me zakaj hodim tako pogosto na uriniranje, do zdaj še nikoli tako pogosto ne glede na PMS

Menstruacijo boš torej dobila v začetku februarja. Če je takrat ne bo, naredi test.

Če te ves čas tišči na vodo je možno, da imaš vnetje mehurja ali pa sečevoda. Je urin temnejše barva in ima močnejši vonj?

Tudi to se lahko zgodi po spolnem odnosu, da bakterije zaidejo v sečevod in pride do vnetja.

Za vonj nisem prepričana da je močnejši, barvo urinapa imam tako in tako temno ker premalo pijem…je možno da se je to pojavilo ker včasih preveč časa zadržujem urin? in premalo pijem??

Ja, vsekakor! Začni več piti.

res HVALA vam za use nasvete:) sm usaj mirna bolj

Pozdravljene.
Tudi meni M zamuja, morala bi jo dobiti v torek (14.1.), pa se do zdaj nic. Me pa vsak dan boli levi jajcnik in stalno mislim, da bo vsak cas prisla. Jutri je dan d, ko naredim test. Ni pa mi jasno zakaj me vsak dan spika v jajcniku, M pa se ne pojavi…
Ce ima katera izkusnje z bolecim jajcnikom kot jaz, bom vesela, ce bo to izkusnjo delila.

Lep pozdrav

Zdravo, spet vam pišem, zadnjič sem bila v skrbeh da sem noseča..in ste me pomirili in rekli naj počakam na M. no v tem času sem vmes odšla h ginekologinji na pregled, pregledala me je in šla sem na ultrazvok, rekla je da ni nič, da je normalna ovulacija, rekla mi je da mi bo dala kontrcepcijske tablete , pomojem zato ker sm ji rekla da bo partner reden, ampak zdaj sva šla narazen, danes sem dobila M in nvm ali naj začnem jesti tablete ali ne???

Lepo Vas prosim za odgovor! 🙂 HVALA

Če ne boš imela fanta in spolnih odnosov, jih lahko prihraniš in začneš z njimi, ko boš spet v razmerju. Kar tako jih pa jaz ne bi jemala.

aha, hvala, včeraj sem dobila malo M , zdaj pa je kar ni več. kaj nej to pomeni?

New Report

Close