Najdi forum

Ej, Jana, sorry tebi. Ampak, tudi danes je nekaj “gnilega v forumu tem”, ga je nekdo – ne bodi ga treba, sprožil, en čuden virus in počasi, prav počasi nas bo vse okužil. Ne dovolite tega, vzemite – ASPIRIN!!! Uf, Jana, hvala, sem že spet dobre volje. Pozdravček, ker zdaj pa razumem, veš, res razumem, sem kot tista Ingrid iz TV dober dan – zdaj pa razumem ne (si potegnila tako, kot je treba, razumeš zdaj, da razumem?).
Marija

Hvala za opozorilo, ljuba Andrejka, sem se ji že opravičila, in kot sem videla, celo dvakrat, bo pa bolj zaleglo. LP,
Marija

Ljubo Sončece, mislim, da je res čas, da napišem cel tisti samostalnik, ki manjka, četudi je vmes že omenjen. Le hitro brati prvo odprto temo – to je bilo svečano zaužitje “pol kozarčka traminca” in to v službi. Samo jaz, ko vse pozabim, ko vse delam na pol, sem vas zavedla in sprožila celega vraga gor na tem forumu. Oprostite vsi,
LP, Marija

Malo nesporazuma je bilo, ampak sreča, da sva ga rešili a ne?
No, zdaj lahko mirno grem, in če dovoliš, da na tem postu še enkrat opomnim Andrejko (Drejči), naj zjutraj prebere mail. Hvala lepa 🙂
Ti, Marija, pa preživi čim lepši dan….

Lp, Jana

Lepa hvala za razumevanje in tudi tebi – izredno lep dan! LP Marija

Spoštovani Dr.Figamus Janulusis

Mreža naše akademije je vzpostavljena na vseh forumih. Na forumu Mladi… sodelujejo tudi naši honorarni sodelavci – študenti seksualne ekonomije, ki proučujejo, kako, npr., zaigrani orgazmi vplivajo na rast Krkinih delnic in kako izguba nedložnosti vpliva na inflacijo. Tudi na forumi Srednja leta smo odkrili nekaj hudih problemov, npr. zakaj kondomi moškim po 65 letu stalno dol lezejo in zakaj ženske po 60 letu več ne dajejo moškim noge za vrat. Obiskovanje foruma je resda cenejše od kuplerajev, vendar povzroča stranske posledice, namreč uležanine na riti, rdeče oči, rahle glavobole in krč v prstih.vsega tega pri ostali seksualni ponudbi ni moč zaznati. Se vam pa zahvaljujemo za vaša poročila in se priporočamo še naprej za uspešno sodelovanje.

Prof.dr.med.gyneko.psih.fr. Miškolin

New Report

Close