MAJ 2004
Halo, sama sem sedaj na bolniški do naslednjega pregleda, moram priznati da mi počitek zelo pomaga, prav tako kak dopoldanski sprehod (smo čisto v bližini gozda, prav tako jezera). Opažam, da imam manj krčev kot prej, tudi vrti se mi manj, slabosti skoraj več ni (vse to se je izboljšalo kak teden nazaj).
Pride pa dan, ko imam vse omenjene zadeve na kup in se iz postelje komaj premaknem.
Jedla bi pa le sadne jogurte in sir.
No, na telovadbo pa ne hodim. Morda kasneje.
Zdravo, jaz sem tudi na bolniški ta teden, moram počivati, ker se mi prehlad kar vleče… popoldne pa tavelika hčerka, tako da mi res, res paše vsaj zjutraj se ornk naspati…
slabo mi ni, le križ me boli… in kile še kar stojilo začuda, saj sem prvič kar buhtela… mogoče pa to pomeni fanta:))))
počasi že odštevam do nuhalne…
lepo se imejte… Urša
Zdravo!
Tudi jaz sem še vedno na bolniški do naslednjega pregleda. Krvavitve so se mi ustavile, me pa občasno zbada in špika in takrat se malo uležem. Prejšnji teden sem bila na nuhalni – po pomoti (zamutila sem dan pregleda) sem pristala pri dr. Pušenjaku. Ful je bil prijazen, vzel si je čas za razlago – vse je bilo OK.
Se mi je pa danes zjutraj zdelo, da čutim, kako se otroček premika (enkrat sem že rodila in se mi zdi, da so bili občutki taki). Nisem pa prepričana – ali se vam zdi to možno (13. teden) ali pa je bila samo prebava? Drugače nimam večjih slabosti – le občasne rahle in predvsem ob mesu.
Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti,
L.