Najdi forum

Pozdravljene vse nosecke 🙂

Kaj pa majski otrocki? Pri meni se bo srecni dogodek zgodil nekje 10. maja. Komaj cakam. Pa ve? Kako se pocutite?

Pazite nase in na svoje pikice.

lep pozdrav, teja

Pri nas pa 7.maja. Vso srečo ti želim!

Ojla,

no. ocitno bom jaz prva, datum imam 1.maja 04:)

Vsi znaki nosečnosti, ki so me kar matrali v prvih mesecih so čudežno izginili, slabosti, pomanjkanje energije, vsa različna špikanja in izcedki. Sedaj pričenjam res uživati.

Drug teden nameravam iti malo po nakupih za obleke zase, ker se vračam v službo, ker sem bila sedaj 1 mes na bolniški. Tudi vsi sorodniki in prijatelji že vedo za naju, ob vsem veselju sem bila še bolj srečna. Upam, da bo tudi vnaprej vse ok.

Uživajte.

Neja*

Do te srede sem imela rok 5.5.2004, no sedaj pa gin ne ve več točno, kdaj naj mi ga postavi, tako da ga imam uradno 28.4.2004 + 1 teden.
Se pravi, mogoče sem majka ali pa aprilka.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Zdravo!

Moj rok je 4.5.2004. Tudi sama se sedaj precej bolje počutim, kot sem se prej, imam tudi več energije.

Tako, upam da se nam še kakšna majska nosečnica pridruži in lepo nosečnost vam želim!

Pozdravljene vse,

Pri meni je uradni rok 1.maj, na ultrazvoku pa kaže 12.maj.

Bomo videli kaj bo!

Pa lep preostanek nosečnosti vsem. Verjemite zadnjih nekaj tednov se strašno vleče!

No, jaz bom pa zadnja majska mamica!

Rok imam 31.5. in trenutno je vse v najlepšem redu.

Upajmo da bo pri vseh nas tako tudi ostalo.

Lp, Tanja

Jaz imam tudi rok (zaenkrat) 7. 5. Zaradi krvavitev in problemov v prejšnjih nosečnostih sem na bolniški, ampak upam, da bom šla lahko kmalu v službo. Se pa počutim grozno – kar naredim, naredim s strahom, da bo kaj narobe. Mogoče preveč paničarim, ampak raje to kot pa …

Lep pozdrav vsem in brezskrbno nosečnost!!

L.

Nisi edina. Tudi jaz imam rok 1.5.2004. Počutim se odlično že od samega začetka (nič slabosti bruhanja in ostalih nevšečnosti), tako da zelo uživam v tem in komaj čakam, da bom lahko razkazovala trebušček.

Lep dan

Evo, še ena!
Rok naj bi imela 26.5.2004. To je moja druga nosečnost, doma imam že 27-msečno punčko, ki komaj čaka dojenčka – midva pa tudi :).
Počutim se dobro, slabosti ni bilo, zaspana sem tudi manj kot prvič. Prvi UZ me čaka v sredo – komaj čakam! Trebuh se mi že pozna, tako da bo kmalu treba v nabavo nosečniških stvari.
Imejte se fajn, se beremo
T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Cau,
rok imam nekje 20. maja, sem ze imela 1. UZ in moj pikec ali pikica naj bi prehitevala v rasti za 1 teden in dva dni, nuhalna svetlina pa je bila 1,2 . Do pred nekaj dnevi pocutje kar OK razen utrujenosti, zadnjih nekaj dni pa se pridruzuje se slabost in vrtoglavica (vse moram delati ful pocasi, da se mi ne prevec zavrti). Razmisljam o bolniski.

Lep pozdrav vsem in cim manj slabosti. Mima

Pa še jaz!
Rok imam zaenkrat 25.5.2004, menda pa lahko računam tudi na 20.5. Trenutno je vse OK razen občutka, da bom zdaj zdaj zmrznila. Po stanovanju hodim v debelih puloverjih z brezrokavniki, mož pa v spodnji majici. Brrr.

Brezskrbno nosečnost vsem.

Andreja

Draga Tanja!

Tudi jaz imam takrat rok. 31.5, ce bo vse po sreci! 🙂

http://www.lubica.net/gaby/blog

Še ena ki ima rok maja, tam nekje okoli 13.5. Še sedaj mi je zelo slabo,tako da so bili teli trije meseci bolj tako tako. Upam, da bo kmalu mimo.
V četrtek imam drugi ultrazvok, komaj čakam. Trebušček pa se mi že kar fajn pozna.

LP, se še slišimo

tinča

Tudi jaz sem tam maja, rok 2.5.2004. Počutje že precej boljše kot pred 14 dnevi, trebuščka že veselo razkazujemo.

Uživajte!

Olja mamice!

Moj rok pa je 16. maj oz. 23. maj. Detece je bilo v enajstem tednu veliko za deveti teden. Moje pocutje se stabilizira, je pa res da ta utrujenost in bruhanje ni Bog ve kaj. Kakšna je ta mladina- že v trebuščkih nam nagaja! :-))) Ta teden sem doma, ker imam pocitnice in upam, da mi z naslednjim tednom ne bo več treba tekati iz razreda …, da se mi bo povrnila energija.

Lepo se imejte in uživajte!

Hoj
tudi jaz imam rok 10.maja
počasi začenjam uživat v nosečnosti, ker mi je bilo sedaj 2 meseca vsak dan slabo, da utrujenosti niti ne omenjam, sedaj pa počasi prihajam k sebi. Čudno ampak iz prve nosečnosti se slabosti sploh ne spominjam:)
Upam da bo to čimprej minilo in da bom tudi jaz res uživala
trebušček se pa kr veča:)

Zdravo,
jaz imam rok 26.maja, noseča drugič, doma imam že 2 in pol letno punčko. Trebušček je že tak, da nimam kaj skrivat, sem pa zelo prehlajena in upam, da ne bo posledic, čakam na nuhalno, ki bo 18.novembra…
lepo se imejte in vso srečo!!!

Kam ste sle vse Maj-cice? Jaz vas ze pogresam. Pisite kaj se dogaja z vami!!!

http://www.lubica.net/gaby/blog

Delamo…
Slabost zdaj že malo popušča, bruham samo še na vsake tri dni. Mogoče se bom celo kaj poredila, ker že lahko pojem kakšno normalno stvar.Utrujenost pa še ni popustila.
Zdaj že težko čakam na naslednji pregled. Da vidim kako je z mojo pikico.
Drugače pa me zanima a hodi katera od vas majčic na telovadbo in kam!

Lp vsem!

New Report

Close