Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje magija, klicanje duhov v dobre namene

magija, klicanje duhov v dobre namene

Zanima me ali je možno z magijo preprečiti razna negativna dejanja kot je naprimer izsiljevanje konkretnega človeka konkretni osebi. Kaj pa a je možno s klicanjem duhov dobiti pravi odgovor kaj storiti v takšnih primerih?

S posebnimi metodami, ki niso magija, je mogoče v človeške odnose, v katerih vlada vakuumska energija, vrniti pozitivno, življensko energijo. To deluje s pomočjo Najvišje entitete, ki ima seveda samo pozitivno intencijo.

S klicanjem duhov ni mogoče dobiti nobenega odgovora. Mogoče pa je, da se povežeš s svojim Sebstvom, s svijim Višjim Jazom in preko njega išeš odgovore na svoja vrašanja. Le dobro moraš prisluhniti sporočilom, ker običajno pridejo v drugi obliki, kot si si predstavljal. Seveda je zelo pomembno ta sporočila tudi pravilno tolmačiti. Prav te umetnosti nas uči JOGA.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Kake so te tehnike, vsaj približen namig?

Pa je možno to naredit v roku 2 mesecev, ker bi sicer bilo lahko že prekasno, ali je potrebno precej več časa? In pa obstajajo kaki strokovnjaki, na katere se bi lahko obrnil? Sam namreč verjetno v 2 mesecih ne bi osvojil dovolj spoznanj in znanja, da bi lahko kaj takega dosegel.

hvala

Piši mi na moj mail naslov, pa bova videla, kaj se da storiti v tako kratkem času. Vedno je pomemben namen!

še enkrat hvala. Problem je samo, ker ne najdem vašega e-naslova. Vam lahko pošljem sporočilo preko Facebooka, pregledujete tam kaj zasebna sporočila?

FB uporabljam za bolj posvetne zadeve, kot je družina, prijatelji etc. Pišete mi lahkona [email protected].

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close