magija, klicanje duhov v dobre namene
Zanima me ali je možno z magijo preprečiti razna negativna dejanja kot je naprimer izsiljevanje konkretnega človeka konkretni osebi. Kaj pa a je možno s klicanjem duhov dobiti pravi odgovor kaj storiti v takšnih primerih?
S posebnimi metodami, ki niso magija, je mogoče v človeške odnose, v katerih vlada vakuumska energija, vrniti pozitivno, življensko energijo. To deluje s pomočjo Najvišje entitete, ki ima seveda samo pozitivno intencijo.
S klicanjem duhov ni mogoče dobiti nobenega odgovora. Mogoče pa je, da se povežeš s svojim Sebstvom, s svijim Višjim Jazom in preko njega išeš odgovore na svoja vrašanja. Le dobro moraš prisluhniti sporočilom, ker običajno pridejo v drugi obliki, kot si si predstavljal. Seveda je zelo pomembno ta sporočila tudi pravilno tolmačiti. Prav te umetnosti nas uči JOGA.
Kake so te tehnike, vsaj približen namig?
Pa je možno to naredit v roku 2 mesecev, ker bi sicer bilo lahko že prekasno, ali je potrebno precej več časa? In pa obstajajo kaki strokovnjaki, na katere se bi lahko obrnil? Sam namreč verjetno v 2 mesecih ne bi osvojil dovolj spoznanj in znanja, da bi lahko kaj takega dosegel.
hvala
Piši mi na moj mail naslov, pa bova videla, kaj se da storiti v tako kratkem času. Vedno je pomemben namen!
še enkrat hvala. Problem je samo, ker ne najdem vašega e-naslova. Vam lahko pošljem sporočilo preko Facebooka, pregledujete tam kaj zasebna sporočila?
FB uporabljam za bolj posvetne zadeve, kot je družina, prijatelji etc. Pišete mi lahkona [email protected].
Forum je zaprt za komentiranje.